Видання «Politico Europe» випустило статтю з критикою Зеленського, яку тут же підхопили ТОПові російські ЗМІ (наприклад RT).
Хтось скаже - «СОВПАДЄНІЄ», але я так не думаю, і ось чому...
Справа в тому, що стаття заснована на коментарях 3-х українських політиків, увага — з команди Порошенка (який є екс-регіоналом, міністром в Уряді Януковича-Азарова та зараз офіційно підозрюється СБУ у державній зраді в інтересах росії):
ЛЕСЯ ВАСИЛЕНКО (партія Голос): - «Україна опинилася в пастці з національним лідером, який не мислить стратегічно. Я думаю, що це те, в чому його потім будуть звинувачувати. Справа не в тому, що він не знав усе. Йдеться про відмову мати у своєму оточенні експертів».
КНЯЖИЦЬКИЙ (партія ЄС): - «Він думав, що мир буде легко встановити, тому що все, що потрібно зробити, - це "подивитися в очі Путіну" і щиро з ним поговорити". Він став президентом, не маючи жодного політичного досвіду, жодного досвіду управління державними структурами. Він думав, що керувати державою - це дуже просто. Ти приймаєш рішення і їх треба виконувати. І коли щось йшло не так, його реакція завжди була такою: "Це вина попередників, яких треба посадити"».
АВТОР СТАТТІ: - «Тим часом у Верховній Раді - парламенті країни - наростає розчарування: депутати скаржаться, що їх ігнорує уряд, який і до війни був нетерплячим до нагляду, а тепер майже повністю його уникає. З моменту вторгнення росії Зеленський зустрівся з провідними опозиційними лідерами лише один раз - і то майже рік тому».
КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ: - «Воєнний час вимагає швидкого прийняття термінових рішень і скорочення процедур. І це цілком зрозуміло. Але ми бачимо, що рішення все більше централізуються і концентруються в меншій кількості рук, і це впливає на баланс політичної влади, а також завдає шкоди системі управління, яку ми намагаємося розвивати. Якщо хтось думає, що централізація влади є відповіддю на наші виклики, то він помиляється».
АВТОР СТАТТІ: - «На думку Княжицького, не варто випускати з уваги той факт, що Зеленський є популістським політиком і поділяє особистісні вади цієї породи. Однак опозиційного депутата тішить те, як розквітло українське громадянське суспільство».
Тут взагалі не потрібно бути експертом, щоб зрозуміти, що ця стаття проплачена олігархом Порошенком з одною метою - відновити політичну боротьбу в середині України, щоб послабити її саме в момент вирішальних боїв на фронті, тобто дати росії більше шансів не програти. Відверта робота проти України в Європі, де і так знижується наша підтримка...
Bookmarks