| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
вот ещ' подельник - тоже руссиш швайн на пайке мацквьі. армия-мова-вира-рубль-кремль-илияилипутин.
Юрій Бутусов: "Я чимало почув на річницю великого вторгнення, питань багато. Оскільки президент уникнув відповідей на мої запитання не допустивши мене до пресконференції, я публічно ставитиму запитання щодо трагічних подій 24 лютого 2022 року тут.
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
коли бутусов накидував на пороха він ще не був русіш швайн на пайке мацкви?
чи то було другоге?
апд. це питання риторичне, відповідати не треба.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Та який він ворог, чи рашист, чи ще хто. Він звичайний фанат; fanaticus vulgaris.
На жаль, ігри чемпіонату з футболу в місті не проводяться, та і ФК Дніпро розформовано, а то порадив би (за наявності вільного часу і натхнення) відвідати стадіон і подивитись на фанатів футбольних, з 9 сектора. Було б наочне враження, і багато питань відпало би.
Таке трапляється з людьми, ніхто не застрахований.
Думаю, якщо говорити з ним про щось, що не торкається тим чи іншим чином постаті Порошенка, то особливих проблем може і не бути. Хіба що надлишкова зарядженість на вияснення стосунків, в стилі діалогів Балаганова і Паніковського. Але ця проблема в інтернет-спілкуванні вирішується напрочуд легко.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
так, что у них еще осталось.... хм... аааа, колопиум... а потом найти ошипку в тексте и убежать довольной мочить свои тапки одновременно грея ноги... ахаха
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
кимон, как ваши дела, что то давно не писали)
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А вот и объяснение подоспело, почему Возар заливал говном Бутуса. Он оказывается не свой.... Тонкости любителей одного политика...![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ну, я детально за говном возаром не слежу. конкурент так конкурент - одно говно говнее другого говна. ну и ладно.
вспомнил другое СМИ. любопытное и самобытное было достаточно долгое время. а птом зныкло. сходил, глянул - последние публикации Обкома лето прошлого года.
и традиционный обкомовский опрос
![]()
а сітчасті пецилії - безпам'ятні.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks