Шо тут?)
Ещё у одной фиксатор заклинил?
Маф,мне так,чисто из любопытства - а ты когда обзываешь украинцев зеховрашней,а нашего президента лидОром, твой фиксатор вибрирует от восторга?)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шо тут?)
Ещё у одной фиксатор заклинил?
Маф,мне так,чисто из любопытства - а ты когда обзываешь украинцев зеховрашней,а нашего президента лидОром, твой фиксатор вибрирует от восторга?)
херню я написал, ага
Востаннє редагував RaS: 25.02.2023 о 11:25
Остання "прес-конференція", питання про дітей. Зеленський "Мої діти тут і це важливо для мене, як президента".
Уточнение. Его дети вместе с матерью живут в Италии.
Переміщення неповнолітніх членів найближчого оточення державних посадових осіб першого рангу з зон підвищеної небезпеки, для унеможливлення психологічного і морального тиску на цих осіб (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
дети в Италии...сцука
напрашивается теперь вопрос - а мать кто?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Минскаи соглашения я не падписываю ...
Ангела Меркель
"Мінські угоди 2014 року були спробою дати час Україні. Вона також використала цей час, щоб стати сильнішою, як ви можете бачити сьогодні. Україна 2014-15 - це не Україна сьогодні"
ЦПК
3 - кількість успішних конфіскацій майна російських олігархів
2 - кількість успішних конфіскацій активів російських держструктур
Це фактично ВСЕ. За рік (!!) після початку повномасштабного вторгнення рф.
(с)
Ніхто не очікували від сусіда, від Росії, такого. (с) Зеленський В.О., президент України, під час своєї прес-конференції.
Да ты чо… Серьезно?
(с)
Что то тут слабенько как то отрабатывают.... вечер вообще провалили, утром тоже не очень.... я бы не платил местным пропагандонам...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я смотрю этот возариус ещё похлеще дейнерис кремлеботит....странно параллельное к этому отношению модераторов...може пора очки снять и вчитаться в то что пишет этот прокремлевский вы6лядок???
З.Ы. смотрю треуголки жать бесполезно, форум ушел в свободное плавание...ну что ж...остается только самосуд...
Жаль что ракеты попадают в невинных людей а не в таких местячковых прохоскотскихкремлеботов....
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks