Ще одна новина.
Сборная Германии выбрала соперника с которым хочет сыграть 1000 матч в своей истории.
Как сообщает твиттер "Bayern & Germany", юбилейный матч Германия сыграет с Украиной.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ще одна новина.
Сборная Германии выбрала соперника с которым хочет сыграть 1000 матч в своей истории.
Как сообщает твиттер "Bayern & Germany", юбилейный матч Германия сыграет с Украиной.
водичку сейчас потягиваю.
не то, чтобы поделиться. обергупий почему-то решил, что интернет с гугелем есть только у соевых гупиев, и монополия на перепост всякой xуйни уже в кармане. только за сегодня накидал сюда овердокуя своего сектантского говна. на полторы ставки пыхтел, аж локти на пижаме протёр.
чему бы и мне не поделиться радостными для Украины новостями, которые и без меня все прочтут?
Ага так вдруг стараться херню всякую копипастить потоком - точно денжат ОП приплатили. Видать жена выгнала на кухню - вот и старается как получается .бгггггг
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А цікаво буде, якщо через деякий час (наприклад, після чергових виборів) Дейнеріс опиниться в протилежному таборі. Адже хто знає, які будуть кандидати, блоки, уподобання. Так от, цікаво, чи й тоді вона буде "аргументувати фактами", виключно реагувати на образи, ну і все таке.
На думку Возара, звичайно.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
У этой ресничковой писи прастигоспади, даже манера быдлячества пидорассии
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Хто небудь може мені пояснити, що таке "Мінські умовини"? Що таке взагалі ці "умовини"? Яка це мова? (с)
Востаннє редагував ~ Электра ~: 25.02.2023 о 00:35
Шо тут пуйловскому членососу Возару и воздушная тревога не помеха? Все пи3дит и пи3дит...
Ну що у кейсі лейтенанта Баканова буде винен Порошенко, навіть після року як "проєб@лі" - це реально новий рівень не знаю чого, до такого я був не готовий.
Не розумію навіщо на пропаганду витрачати мільярди, повісили б борди "Винен Порошенко!" і запровадили в трудових колективах п'ятихвилинки ненависті до нього - а на зекономлене закупили б Єрмаку бронік та квартир у Львові для замів.
.................
Чотири роки скоро, цікаво скільки ще це працюватиме.
(с)
зафиксировал для администрации
рефлекс стукача, если задуматься, врезан глубоко в генетическую память предателей. от НКВДшных дедушек - бабушек. именно такие выродки сейчас являются наводчиками, коллаборантами и прочими разновидностями мрозей на эпителии Украины. зафиксаторы - нажиматели ещё и приплод производят.
БУГАГА!
Возариус,засунь себе свой закрепитель сам знаешь куда. И потом туда же засунь свои ссаные тряпки,чтоб закрепитель не выпал.)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks