| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ага, казав-мазав Буданов про 2022 рік ...
За словами Буданова, ресурсів у РФ залишилося на 12 місяців, тому активна фаза бойових дій має піти на максимальний спад до кінця року.https://nv.ua/ukr/ukraine/events/v-n...-50244649.htmlДо кінця року ми повинні щонайменше зайти на територію Криму», — заявив глава ГУР
Кажіть люблю слухать, таролог мля![]()
Ну що.))
ООН таки приняли резолюцию. Против всего 5 стран - параша, 6лядорусия,еритрея и ещё двое отщипенцев..
Зря мацковская лошадь скакала по Африке...А бульбафюрер подарил Зимбабве аж целый трактор.) Все что смогли выторговать - это 39 воздержавшихся.
Даа. Так разгонять про Тирасполь могут тока украинцы в тг))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Проблемы возвращаются.
Редакционная статья крупнейшего СМИ Америки о лидоре.
https://twitter.com/devnodecon/statu...zNe7ZeKzw&s=19
ЗЫ Читать с переводчиком
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Дописделись
Після закритих дводенних перемовин ЄС заморизила виділення Угорщині дотаційного фінансування в розмірі 4.45 млрд. євро. Причини - необгрунтоване блокування колегіальних рішень ЄС по цілому спектру питань. (с)
И о мирном плане Китая
Россия ведет с Китаем переговоры о поставке 100 ударных беспилотников, схожих по конструкции с иранскими дронами-камикадзе Shahed-136, пишет Der Spiegel со ссылкой на информированные источники.
По их данным, закупка дронов может быть осуществлена у китайской Xi’an Bingo Intelligent Aviation Technology. Компания согласилась изготовить и испытать для Минобороны России прототипы беспилотников ZT-180, которые могут нести боеголовки весом от 35 до 50 кг. Ожидается, что дроны будут поставлены российской стороне уже к апрелю 2023 года.
(с)
Пани модератор, думаю в сегодняшнюю дату таких провокаторов-параноиков-перепуганных (возможно кремлеботов) как Возар, надо прикрыть за замок.
тіпа в Багдадє всьо спокойно
Венгрия похоже становится на путь исправления. Голосовали правильно в ООН, Орбан едет в Киев. ..
Зелёные могут продолжать гладить носки и усаживаться перед телевизором в ожидании пресс конференции лидора. Чего тут то страдать?
"Громадяни" боготворять політика, який збрехав їм про напад, продовжує брехати і красти - але не втік.
І зневажають політика, який захищає їх на фронті - бо він картавий і його треба посадити просто так, без доказів.
Кількість довбойобів перевищує норму.
Тут немає майбутнього.
Про Лероса —
Коли «фак» Зеленському показав — поф
А варто було запитати, коли посадять Єрмака — на півроку вигнали з залу…
Отака у нас владна єрархія в Україні)
Китайский мирный план. За все хорошее, против всего плохого. Ни о чем...
Оприлюднений документ складається з 12 пунктів:
Повага до суверенітету всіх країн
Відмова від "менталітету холодної війни"
Припинення військових дій
Відновлення мирних переговорів
Вирішення гуманітарної кризи
Захист цивільного населення та військовополонених
Забезпечення безпеки атомних електростанцій
Зменшення стратегічних ризиків
Сприяння експорту зерна
Припинення "односторонніх санкцій"
Підтримка стабільності промислових ланцюгів і ланцюгів поставок
Сприяння післявоєнній відбудові.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks