Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1923 з 2284 ПершаПерша ... 92314231823187319131914191519161917191819191920192119221923192419251926192719281929193019311932193319732023 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 38 441 по 38 460.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Слышь, ты че раскукарекался? Свои бредни засунь туда где обычно они у тебя появляются. Когда языка там нет.

Манипулятор мамкин.

Лидора пидаром ты назвал. Сейчас, публично.

Еще рас, для тупорылых.

На говорящего можешь срать сколько угодно. Это привычное твое состояние последнее время. Тем более журналистам УП твои визги покуй.

В статье нет отсебятины журнашлюшной, которю ты обожаешь жрать от дубинских/портновых/бужанских, В статье четкий анализ фактов

То что тебя так штырит это и то что ты опять переобулся и начал рассказывать что Украину спас боневтик - лучшее подтверждение того - что текст стоящий и нужно читать ))

И думать
    Возар, я розумію, що таскати сюди "інсайди" та "розкладки" ще те паливо, погірше радіо мелодія та яндексу, так щоб вам було краще працювати все це гімно від співучасника в держзраді Медведчука пішло потоком від різного рода буиусових та бложиків на фіаловському гниднику, сам подивись, таке лайно навіть УПшска пострьомалась публікувати як статтю
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Из Украины уже один бежал. Президент. И Украина выстояла.

Ровно так же или ещё больше сплотилась бы и в этот раз.

Твое совковое нутро и раболепие перед вождём лезет из тебя аж пищит.

ЗЫ А спасли Украину и спасают наши военные.. А не то что зелёные жополизы рассказывают. Или тупые или продажные
    наслідки того, що хтось збежав, Крим без пострілів, Стрелков під благословіння баті, губарєв у Донецьку та ЛугСБУ, за які петро криком кричав, мов не треба їх трогати, домовимось, а то зірвете мені водинтур
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    офіс простих рішень - в кожній країні повинно бути своє "Армянське радіо")))
    про відсутність фахівців на заході - Йоране, Захід вирішує настільки глобальні геостратегічні задачі, щопересічному вони здаються сценаріями з теорії змов, але насправді, все це ні що інше, яяк результат моделювання, прогнозування та розрахунку.
    Моє ІМХО, що саме супротив України, не бажання зеленського тікати, консолідація суспільства - ось саме це і не спромоглись спрогнозувати західні мозгові центри.
    Щодо україни, з часів Кучми до Горбуліна та інституту стратегічних досліджень ніхто не прислухався, можливо не Ленглі чи Хофмана, не Карнегі та інше, але таки було своє.
    ІМХО неточність західної моделі цієї війни не в недооцінці України. А в переоцінці Раші. Їм в голову не могла прийти така корупція.... Тому вони й помилилися з "Київ за три дня" вони собі уявити не могли що на папері й в реалі може так відрізнятися....
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    46 288

Типово

Возар, я розумію, що таскати сюди "інсайди" та "розкладки" ще те паливо, погірше радіо мелодія та яндексу, так щоб вам було краще працювати все це гімно від співучасника в держзраді Медведчука пішло потоком від різного рода буиусових та бложиків на фіаловському гниднику, сам подивись, таке лайно навіть УПшска пострьомалась публікувати як статтю
    Ну што ты жидко продолжаешь срать на говорящих? Давай факты там озвученные и опровергай. Фактами.

А так пистабол обычный. Зеленый. Боневтичный.
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

наслідки того, що хтось збежав, Крим без пострілів, Стрелков під благословіння баті, губарєв у Донецьку та ЛугСБУ, за які петро криком кричав, мов не треба їх трогати, домовимось, а то зірвете мені водинтур

Ну ты же понимаешь что твой поток сознания на родном тебе языке был поком сознания. А теперь я даже не знаю как это развидеть..

Но стремление правильное. Одобряю.

Может будешь тренироваться не в столь сложных для тебя топиках? ну там в - в знакомства сходи ...))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ІМХО неточність західної моделі цієї війни не в недооцінці України. А в переоцінці Раші. Їм в голову не могла прийти така корупція.... Тому вони й помилилися з "Київ за три дня" вони собі уявити не могли що на папері й в реалі може так відрізнятися....
    розповіш про це херсонським хлопцям з тероборони, дядьці. який танк руками тримав, якщо є бажання могу підказати кому в Дніпрі можеш розповісти, та іншим
    аж бачу, як дівчата, які готували молотова тебі відповідають
    і да, питаннячко, якщо такі розумні були західні центри. чого ж не надали озброєння та техніку до початку вторгнення, чому все що йшло було не більш ніж зброя для партизанського руху? чому Бідонич терміново не зустрівся з пуйлом? До чого ця вистава з вимонами до НАТо та відповідь?
    чи у вас там на ФУпі вірять, що Байден залишаючи Київ сказав Зеленському "До скорої зустрічі у Москві"?
    доречі. що там чути про перемови щодо візиту в Київ головного миротворця світу Папи Римського?
    може за три дні так і планувалось

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 512

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    с каких пор этот ара петриот?
    Так лексикон очень схожий. С местными адептами, например.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Ну што ты жидко продолжаешь срать на говорящих? Давай факты там озвученные и опровергай. Фактами.

А так пистабол обычный. Зеленый. Боневтичный.
    які факти може дати анонімне джерело?
    що спростовувати?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

розповіш про це херсонським хлопцям з тероборони, дядьці. який танк руками тримав, якщо є бажання могу підказати кому в Дніпрі можеш розповісти, та іншим
    і да, питаннячко, якщо такі розумні були західні центри. чого ж не надали озброєння та техніку до початку вторгнення, чому все що йшло було не більш ніж зброя для партизанського руху? чому Бідонич терміново не зустрівся з пуйлом? До чого ця вистава з вимонами до НАТо та відповідь?
    чи у вас там на ФУпі вірять, що Байден залишаючи Київ сказав Зеленському "До скорої зустрічі у Москві"?
    доречі. що там чути про перемови щодо візиту в Київ головного миротворця світу Папи Римського?
    Вибач. Я весь час забуваю, що обговорення то не твоє.... Спілкуйся й далі з Возаром. То як раз твій рівень....

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Ну ты же понимаешь что твой поток сознания на родном тебе языке был поком сознания. А теперь я даже не знаю как это развидеть..

Но стремление правильное. Одобряю.

Может будешь тренироваться не в столь сложных для тебя топиках? ну там в - в знакомства сходи ...))
    яка розкладка стоїть, так і пишу))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Вибач. Я весь час забуваю, що обговорення то не твоє.... Спілкуйся й далі з Возаром. То як раз твій рівень....
    Сань, я звик тебе вибачати, розумію, що щось обговорювати не твоє
    ти ж як Возар, тільки він шарійовщину та петрометодички таскає, а ти лише тезіси з ФУПу, а коли просиш - розтлумач то це тебе загоняє в розпач та посилання на таємні знання

Дописів
    46 288

Типово

Прочитал. ))

Так тут все просто.

Я уже замахался считать сколько раз я тебя в это твое рашевско/бенино говно мокал...

Ну видно нравится тебе. Давай еще рас.

Расскажи как и чем Украина могла разгромить в 14 Вагнера в Крыму. Которого прикрывали морпехи. Для начала.

А потом и про стремительный разгром танковых колон бурятских в твоем исполнении послушаем.

Можешь начинать.

Дописів
    46 288

Типово

Байден не разговаривал путиным перед втрожением?

Ты плять в какой реальности живешь? Если помнить твою скупую слезу при боневтик?

Статью прочти, аналитег хренов. Не позорься

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Сань, я звик тебе вибачати, розумію, що щось обговорювати не твоє
    ти ж як Возар, тільки він шарійовщину та петрометодички таскає, а ти лише тезіси з ФУПу, а коли просиш - розтлумач то це тебе загоняє в розпач та посилання на таємні знання
    Що ти, що Возар ви про гасла, а не про обговорення. Й то тобі здається що в вас різні гасла, для мене то все одне й теж саме.... програвша комса....
    ЗІ я не розтлумачую те що на поверхні.... те що на папері й в реалі російська армія то не одне й теж саме бачать всі окрім ху.йла й Глобуса.... що там розтлумачувати....
    ЗІ ЗІ не лише твої дівчата робили "молотова" але то таке...

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Так лексикон очень схожий. С местными адептами, например.
    Бгггг....лексикон...

Все кто критикуют лидора - порохоботы. Точка.

Офис простых решений.

Зесекта

Овцы

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

Глобус напевно поставлю тебе в ігнор, щоб на тебе не реагувати за старою звичкою...

Типово

Глобус, вести діалог з заборебріковою гупією не влом?!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 839

Типово

ну хочаб війну не зеленський вигадав, аби рейтинг не падав
    Наоборіт, напиздів, що війни не буде, шоп рейтинг не падав

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    88 413

Типово

Що ти, що Возар ви про гасла, а не про обговорення. Й то тобі здається що в вас різні гасла, для мене то все одне й теж саме.... програвша комса....
    ЗІ я не розтлумачую те що на поверхні.... те що на папері й в реалі російська армія то не одне й теж саме бачать всі окрім ху.йла й Глобуса.... що там розтлумачувати....
    ЗІ ЗІ не лише твої дівчата робили "молотова" але то таке...
    ще раз, якщо не було б супротиву, вся неспроможна армія пуйла крокувала би Київом і це факт, дарую тезу, будеш найрозумнішим на ФУПі

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 267

Типово

ще раз, якщо не було б супротиву, вся неспроможна армія пуйла крокувала би Київом і це факт, дарую тезу, будеш найрозумнішим на ФУПі
    В сенсі не було б супротиву? Хто тобі таку дурість в голову вбив?

Сторінка 1923 з 2284 ПершаПерша ... 92314231823187319131914191519161917191819191920192119221923192419251926192719281929193019311932193319732023 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті