Цікаво, хто з оточення ввх злив тоді інфу про напад?
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Цікаво, хто з оточення ввх злив тоді інфу про напад?
ну да, ведь Возар же тогда бы в первых рядах свалил куда-то, а так ... увы...
для этих частей ваших фантазий есть специальные органы , которые после окончания войны будут расследовать все действия , все согласно законов демократического государства в Европе .Речь о отрицании властью угрозы вторжения и на этой основе преступная бездеятельность в плане подготовки к вторжению. От разворачивания войск организации действенной теробороны, срочная организация военных администраций, перевода ЖД и остальной логистики на военной положение и и д.
пробку я вижу одну, она у вас в башке ...А сопли про пробки на мостах оставьтедля внутреннего потребления.
В каком смысле лидирует Зеленский?
У него был рекорд падения рейтинга осенью 20го года и тогда было принято решение начать щемить Мертвечука, чтобы совсем не скатиться на первом году президентства. Если бы не трагические события, то его рейтинг был бы как у Ющенко под конец каденции - меньше 5%
Ющенко тоже выбирали как протест (против янучар) в итоге он все просрал, также точно было бы и с Зе: огромный кредит доверия вначале, а потом традиционное просырание всех полимеров и скатывание на дно 3-5% максимум.
У Либеровых, как всегда, очень сильные посты и фото. Сильные и страшные(
https://www.instagram.com/p/CpAA0kuI...d=YmMyMTA2M2Y=
А завтра - год.
Народного депутата Гео Лероса позбавили можливості брати участь у роботі Верховної Ради до кінця засідання, а де-факто – до завершення воєнного стану.
Про це заявив народний депутат Олексій Гончаренко.
Він повідомив, що за таке рішення проголосували представники “Слуга народу”, ОПЗЖ, “Довіра”, “За майбутнє”, “Відновлення України” та “Батьківщина”.
“Лероса вирішили покарати за те, що він якось не так задав питання Єрмаку. А хто у нас Єрмак? Бог? Священний правитель? Верховний жрець? Що це за клоунада? Якщо Єрмак образився, то він може собі спокійно піти до суду. Вони працюють. Але позбавляти депутата можливості працювати – не можна”, – зазначив нардеп від “Європейської солідарності”.
При цього він наголосив, що де-факто Лероса відсторонили від участі в роботі Верховної Ради до кінця війни
“Ще раз, у чому ідея цієї заборони. У нас у Раді засідання не закривалось із 24 лютого 2022-го року. Під час дії воєнного стану засідання Ради не закривається. Тобто (!) Лероса відсторонили від участі в роботі Верховної Ради до КІНЦЯ війни. Це не правильно, не Конституційно і це авторитаризм”, – додав Гончаренко.
(с)
https://twitter.com/i/status/1628730662709608455
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Беню убрали (с) ))
Загальна сума збитків завданих державі групою "Приват" Ігоря Коломойського під час управління державними долями в ПАТ "Укрнафта" та ПАТ "Укртатнафта" складає за попередніми даними аудиту 5.098 млрд. гривен
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
У нас була (чи є) десь поблизу від урядових будівель така ГО з майже анекдотичною назвою "Офіс простих рішень та результатів".
Схоже, що саме вона генерує деякі послання від влади - населенню. Причому, вже давно, з 91-го. "Чому занепадає економіка? Тому, що націоналісти." " Чому знищені склади з боєприпасами? Тому, що диверсанти" " Чому не попередили і не готувались? Тому, що буде хаос". "Чому здали південь? Бо їх було більше".
А проміжних варіантів між бездіяльністю і хаосом нема? Чи їх не бачили, або не бажали бачити, або неспроможні уявити?
Ви допускаєте, навіть на рівні гіпотези, що в країні і у наших партнерів на Заході відсутні фахівці, здатні організувати нормальну, кваліфіковану підготовку до можливих негативних сценаріїв?
Думаю,що ні.
Висновки? Кажуть, що все після війни.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
конечно потрут, рустем работал в холдинге курченки в комментариях до 2016 года, потом все курченковское связанное со сми отшло педре и чувак начал расти, крым реалии, перестал брезговать грантами радио свобода и так далее
понравилось про поругались - анонимные источники сообщили СНН, но Возариус аж картину маслом нарисовал -на повышенных тонах, ножкой топал, кричал в трубку и прочее)))
какая же ты мразина
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ні, гадаю що все знали, але ж .....з 2014 року Европа топчиться на місці , так краплинами нам допомогу дають..... які там цілі ,в мене нема ні освіти ні досвіду аби малювати перспективи або оцінювати дії в Україні, я теж була в епіцентрі того й жодної влади в нас не було , більше за все навіть коли військові знали, що вже колона їде до міста ніхто нам про це не казав, чому ... можу тільки догадки будувати .... бути тут КЕПом ну якось так .... ці новини , які він сюди таскає навіть бабуся у селі вже знає де прочитати, але в чувака мабуть ВВВ потребує ))
офіс простих рішень - в кожній країні повинно бути своє "Армянське радіо")))
про відсутність фахівців на заході - Йоране, Захід вирішує настільки глобальні геостратегічні задачі, щопересічному вони здаються сценаріями з теорії змов, але насправді, все це ні що інше, яяк результат моделювання, прогнозування та розрахунку.
Моє ІМХО, що саме супротив України, не бажання зеленського тікати, консолідація суспільства - ось саме це і не спромоглись спрогнозувати західні мозгові центри.
Щодо україни, з часів Кучми до Горбуліна та інституту стратегічних досліджень ніхто не прислухався, можливо не Ленглі чи Хофмана, не Карнегі та інше, але таки було своє.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks