Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1911 з 2284 ПершаПерша ... 91114111811186119011902190319041905190619071908190919101911191219131914191519161917191819191920192119612011 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 38 201 по 38 220.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Crazy Trаin Переглянути допис
    Дай то Боже, якщо так ...

Дописів
    9 040

Типово

Китайцы говорят одно, а делают другое, так было всегда.

Дописів
    46 288

Типово

А я продолжаю об эпохальном.

Русня тупо вшоке от обстрела аэродрома в Марике. ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис

Чекаємо, що далі теж буде в цьому напрямку...
    Якесь передчуття в повітрі, що 24-го наші добряче привітають руZZо-фашистів
    Востаннє редагував Манула: 22.02.2023 о 14:57

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Не совсем.

Они держат паузу до 24 - когда их лидер толкнет речь на которую они сильно надеются.

Поэтому сейчас они ведут себя ровно как Зеленский в 19 )) - обещают все всем.

США говорят нинини - никакого оружия

А у путина ровно в эти минуты принимают глубочайшие заверения в дружбе к товарищу Си - их посол лично общается с пыней.

Что будет у них потом определит реакция всех на речь Си.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Ну сначала включили гонор, теперь дали заднюю. Это уже хороший знак.

Дописів
    46 288

Типово

Marina Franchuk
    @MarinaChikitita
    ·
    4 ч
    коли таке бачиш, надії все менше, що ми колись будемо жити в нормальній країні... вибачте мене за зневіру, але сили більше немає, та й історію я знаю надто добре. Цей малюнок виборов перше місце на Національному конкурсі малюнків «Кольори нашої перемоги». Авторці 16.

Дописів
    46 288

Типово

Уявіть, що правителя попереджають про війну, яка готується, але він це ігнорує, називає всіх панікерами; що прямо перед війною знімаються оборонні споруди і мінні поля, тому ворог швидко захоплює значні території. Нічого не нагадує? Так, це Сталін у 1941-у. А ви про що подумали?

(с)

Дописів
    2 787

Типово

Ну сначала включили гонор, теперь дали заднюю. Это уже хороший знак.
    Китай всегда учитывал только свои интересы. Подождем что Си 24-го скажет.
    Конечно, про бавовну в Мариуполе - это хорошо, надо еще.
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    2 787

Типово

Тут Блумберг немного написал
    There was no intercontinental ballistic missile test by Russia while Biden was in Kyiv, according to a US defense official. The US was properly notified before Biden’s visit to Kyiv was public. Russia provided advance notice of this launch under its New START treaty obligations that it planned to test this missile, the official said. Such testing is routine and was not a surprise and the US did not deem the test a threat to it or its allies, the official added.
    CNN reported earlier that Russia conducted an ICBM test while Biden was in Ukraine on Monday that appears to have failed, citing two unnamed US officials familiar with the matter.
    Т.е. опровергают CNN, кому верить - х.з.
    а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"

Дописів
    46 288

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Marina Franchuk
    @MarinaChikitita
    Бокал с предыдущей страницы

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Marina Franchuk
    @MarinaChikitita
    ·
    4 ч
    коли таке бачиш, надії все менше, що ми колись будемо жити в нормальній країні... вибачте мене за зневіру, але сили більше немає, та й історію я знаю надто добре. Цей малюнок виборов перше місце на Національному конкурсі малюнків «Кольори нашої перемоги». Авторці 16.

она права - порохоботы жить хорошо уже никогда не будут
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

как вариант, хотя использовать довольно сложно

Дописів
    46 288

Типово

Чому Україна пропустила армію РФ з Криму в лютому 2022 року

Один із найбільших провалів оборони України на початку російського вторгнення був, безумовно, в Херсонській області.

Чонгарська протока і вузький перешийок, що з'єднує Кримський півострів з материковою частиною, вважали практично непереборними перешкодами при вмілій організації оборони. А мережа зрошувальних каналів, що тягнеться всією областю, перетворювалася на природні перешкоди для просування військової техніки.

Військові та експерти вважали, що Україна встигне підготувати оборону ключових міст на півдні країни до того моменту, коли супротивник встигне дістатися до них.

Але мости через Чонгар та канали не були підірвані. І рано-вранці 24 лютого російські війська змогли спокійно, не зустрічаючи особливих перешкод, переїхати адміністративний кордон з Кримом і автомобільними трасами зробити блискавичний кидок.

Російські підрозділи проїхали понад 100 км буквально за кілька годин та взяли під контроль Нову Каховку. До опівдня вони були біля Антонівського мосту на підході до Херсона. За кілька днів вони захопили територію, більшу за Швейцарію.

Як російські війська змогли фактично безперешкодно перейти через межу із Кримом? Як вони змогли захопити величезну територію на Херсонщині за лічені години? І за рахунок чого Україні вдалося зрештою зірвати плани бліцкригу на півдні?

На вторгнення чекали 22 лютого

22 лютого о 19:15 Олексію Данілову, секретареві Ради національно безпеки та оборони (РНБО) України передають червону папку із секретною інформацією. У ній ішлося, що життю президента загрожує небезпека. Відповідно до протоколу, він поінформував президента, прем'єр-міністра та голів силових структур.

Але навіть тоді керівництво країни не оголосило воєнний стан і не розпочало загальну мобілізацію. Коли наприкінці 2021 року лідери західних країн заявляли про те, що Росія накопичує свої війська біля кордону з Україною та планує повномасштабне вторгнення, влада країни закликала не піддаватися "маніпуляціям" і зберігати спокій.

Однак Олексій Данілов в інтерв'ю ВВС заявив, що найвище керівництво країни детально знало про вторгнення і навіть про його дату.

Але якщо влада до подробиць знала плани Кремля, то чому Херсонську область так швидко захопили? Чому тоді Чонгар та інші мости на Херсонщині не підірвали?

Данілов, із посиланням на розслідування тих подій, що триває, сказав, що відповіді на ці питання ми обов'язково отримаємо. "І ми не приховуємо [провал], ми не прибираємо його в закриту скриньку".

На запит ВВС щодо розслідування подій у Херсонській області на початку вторгнення Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань не відповіли.

Вже після вторгнення Генеральний штаб ЗСУ заявив, що Чонгарський міст був замінований, але співвідношення сил було 15:1. Однак саме через таке співвідношення сил і треба було підривати мости. А інформація про скупчення військ в окупованому Криму стікалася щодня. Навіть звичайні громадяни, які відвідували Крим у ті дні, розповідали про військову техніку біля кордону.

Запізніла підготовка

Попри це, влада не починала розгортати територіальну оборону. Але багато резервістів, які воювали на Донбасі раніше, розуміли, що "щось буде", розповідає Василь, який тоді був командиром взводу тероборони у місті Олешки.

"15 лютого мене викликають у військкомат і кажуть, що [оскільки влада нічого не робить], то необхідно потихеньку самоорганізовуватися. Хоча б мати розуміння скільки людей можуть стати до зброї в разі чого. Це була ініціатива нашого військкомату, яка ні до чого не зобов'язувала, це не була мобілізація".

За кілька днів до вторгнення одну з танкових рот 59-ї бригади разом з піхотою висунули ближче до Криму.

У цей час військові з 80-ї десантно-штурмової бригади зі Львова проходили навчання у Миколаївській області. Ці дві бригади в результаті й кинули на відбиття російських військ 24-го лютого.

Але вони не були доукомплектовані. У підрозділах бракувало людей. Роман Костенко, депутат Верховної Ради та секретар парламентського комітету з питань національної безпеки та оборони, визнає, що це було наслідком помилок щодо підготовки.

"Ми насамперед не призвали резервістів, не оголосили воєнний стан раніше, ми не повністю розгорнули військові частини, - стверджує Костенко. - Якби провели мобілізацію населення не в день вторгнення, а заздалегідь, то потім нам не довелося б кидати непідготовлених людей на фронт. Можна було б їх підготувати".

Больше тут

ЗЫ Ждем вкраинчиков с традиционным - моднападумать ваш... и ачтовыхотите панику???

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Marina Franchuk
    @MarinaChikitita
    ·
    4 ч

мда уж
    какие-то размытые невнятные военные далеко позади
    от хорошо детализированного лидора
    (такое ощущение, что лидора рисовал взрослый художник отдельно)
    у военных нет никаких орденов и наград
    хорошо хотябы лидору не нарисовали ордена и медали и на том спасибо
    и почему нет ермака ?

Дописів
    25 984

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    ...на том спасибо
    и почему нет ермака ?
    Ермак провожает на вокзал Байдена

Звідки Ви
    с полей бескрайних
    Дописів
    12 127

Типово

Нахера эти идиоты носят сюда свои новостные ленты)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Dereza Переглянути допис
    Нахера эти идиоты носят сюда свои новостные ленты)
    Куда сюда? Вам кто то сказал что тут зеленое теплое болото? Вас жостко наипали ))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    2 395

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    как вариант, хотя использовать довольно сложно
    написано ж 72 км максимум

Сторінка 1911 з 2284 ПершаПерша ... 91114111811186119011902190319041905190619071908190919101911191219131914191519161917191819191920192119612011 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті