| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О боже, здесь уже собираются специалисты по квантовой физике. Ну-ну
А когда интеграглист штангу не может поднять, наверное тоже смешно штангистам))))
ЗЫ вспомнилась песня эйс оф бейс про папочку. Приятно звучит
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
математические законы и правила поддаются (хоть иногда и с трудом) но элементарному заучиванию
а вот к примеру "Гравитационную сингулярность" не заучишь ты или понимаешь о чем речь или нет и пара наводящих вопросов разобьёт твоё заучивание в прах и пыль
и ты запутаешься еще больше чем до начала заучивания)
Я верю себе. А в школе по биологии у меня 5. Перепроверила себя интернетом, все заепись))))
Ваши проблемы и вашей почты это проблемы ваши и вашей почты. Интернет тут не при чем. Без него ваша посылка могла также итти тысячу лет)))))
Но охотно верю, что мокая с лужу другого вам охото возвышается за счёт этого в собственных очах )))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Таке можуть писати лише рашистські гниди, в збоченій реальності яких ЗСУ в 2014 році НЕ ВІДРІЗНЯЛАСЯ від ЗСУ 2022 року, а значить, начебто МАЛА змогу ТАК САМО, як і зараз, протистояти другій армії світу.
ППКС І полонених визволяли на умовах ХУ.ЙЛА. На жаль, ТОДІ Україна НЕ МАЛА змоги висувати умови, як зараз, - на той час в нас ще була ІНША "вагова категорія", не така, як зараз. А теперішньою вона стала саме завдяки ПОРОХУ та "Мінським" угодам, підписання яких надало нам час для відбудови армії. Але раша-бидло-стаду цього не зрозуміти - в них інші методички.
І це не дивує: щоб любити котів, треба мати ДУШУ. А її в тебе ніколи не було.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Так в кожного з них, як в справжніх НЕчоловіків, вже давно фальшиві довідки про неіснуючі хвороби є.
Та ніхто вже ваше чорнороте бидло-стадо не врятує: будете горіти в пеклі за своє чисельне лайно в бік військових, волонтерів, їх родин тощо.А ти ще й за паРаша-пропаганду.
Р.S. Де ти в себе душу знайшла?
Не бачила, щоб вона тебе цитувала, тицьни пальцем.
Злив не зарахований, рашистка! На фронті повно і багатодітних, і непризивного віку, і з інших груп тих, кого НЕ МАЮТЬ права призивати. Бо вони САМІ ПІШЛИ. А ті, кого я написала, БОЯГУЗИ.Прямо по списку. Треть в нем уже не в призывном возрасте,четверть многодетные и половина имеют бронь как работники критической инфраструктуры.
Нащо тобі щось ремонтувати? Сиди без світла! Форум чище буде без тебе.Вот если их всех усшлать на фронт,кто этой дуре будет свет и интернет ремонтировать?
Всі, хто в тому списку, саме ПІЗДЯТ на форумі з ранку до вечора. Знов курка вляпалась!90 так точно донатят на ЗСУ и работают на победу ,а не пи3дят на огОроде с утра до вечера .
Рашист смердючий, в список я написала тих, хто СЕРЕ у бік військових/волонтерів/їх родин тощо! А цим займається виключно ВАШЕ бидло-стадо! Від жодного з тих, кого ти назвав, я НЕ ЧУЛА жодної образи у бік військових чи волонтерів. Окрім того у бік одного з представників нашого табору - Возара - Віка вже ПЛЮНУЛА. Тому заради справедливості я їй запропонувала плюнути тепер у бік ВАШОГО стада. Але, звісно, не дочекаюся, бо це ж СВОЇ, а свої не повинні ризикувати своїм життям.![]()
Непонятно только зачем вы выступаете этой проблемной лужей в моей интернет жизни с завидной регулярностью. Обращаясь с дуру ко мне без запроса на общение с Вами((((
Что толкает вас писать мне письма вашим нерабочим почтамтом . Вы влюбились что-ли?(((((
Я конечно люблю ссать в неприспособленные для этого места, может вы и она.((((
Я вас вытирааааю......
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks