| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Дійсно. Ну, обісрала Галька без приводу військового з "нуля". І що? Це ж така дрібниця!
Чергове - стопіццоте - порушення законів. Вже час звикнути до цього, Возаре.
Тебе тільки Возар хвилює? Ну, що він не на фронті. А те, що чоловіки твоїх СОКОРИТНИЦЬ ховаються під їхніми спідницями, тебе не хвилює?Возар повинен йти на фронт, а чоловіки цих свинюк нехай і далі сидять вдома, "жмакая от дохтура белый билет"(с)?
А на себе в дзеркало давно дивилася? Це ще велике питання, хто з вас двох насправді "унылое гавно"(с).Какое же ты унылое гавно. Смотрю на тщедушную твою фоточку с барсеточкой. ФуВін тобі жодного поганого слова не написав, а ти разом зі своєю електричною подругою обісрали його з ніг до голови.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Посмотрела запасы обычный курвуазье там заявлен барвник цукровый колер.
Да впринципе Я смотрела коньяки в метро разные подороже там он везде
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Метиловый спирт не добавляется. Он может содержаться в продуктах сбраживания некоторых сортов винограда. Лидия кстати этим славится. Но дело в том, что основная масса этанола в том же напитке является антидотом и поэтому некоторая часть метанола перерабатывается организмом без последствий.
А також в окопах немає дуп:
- Ustas77
- ashim1990
- Шурик Г. (гость)
- 1960
- VitЁk
- Alexs
- Subolg
- Smith
- 1234A
- †Raptor†
- Заурус
- чоловіка ~ Электра ~
- чоловіка GALAтея
- чоловіка Антуриум
- чоловіка aglaya
- чоловіка Dereza
Чекаю таке ж саме лайно у ЇХ бік. Ти ж послідовна? Чи просто висратися зайшла?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Я 5 лет отпользовалась, и считаю эту вещь на 2 месте после стиральной машины.Мой сняли с производства. Ищу другой.
Автомобильный и 2 в 1 это условно. Можно и авто, наверное))), но по домашним нышпоркам он важнее.
Для авто есть мойка.
Там условное 2 в одном. Аккумулятор и мотор один, просто есть еще большая ручка.
Короче, вы не в курсе))).
А кто знает куда изаурус делся?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
если услуга не сильно важная была, можно.
если важная - лучше азербайджанское взять. если есть Socar в Днепре - у них есть. или в инет магазине.
Господи, спаси их от обратки за злой их рот и гнилые , пустые от добра и созидания души.
Они не виноваты, поскольку сильно больны душевным недугом.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks