| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Та ні, регочети ВИ. Чотири роки. А країна від вашого реготу заливається кров'ю.
На відміну від вашого бидло-стада в нас Є розум. Тому ми НЕ ВІРИМО тим, хто має бодай якесь відношення до ху.йла. А ваше бидло-стадо повірить навіть самому ху.йлу, якщо він скаже щось ПОГАНЕ про Пороха.І при цьому ви НЕ повірите ані йому, ані його куму, якщо вони будуть казати щось ГАРНЕ про нього. Отака у вас двожопість. Жеріть самі мертвечуківсько-ху.йловське лайно. Смачного!
Може бреше, може ні, я це від нього не чув, а ти не сказала, який парламент він контролює.... ну й коли то було..... колись щось він таки контролював.... може то ти старий запис чула... звідки я знаю....Почалося вилизування мертвечуківської дупи. І ще сміють щось Анжелінн закидати!
Для бидло-стада Мертвечук був ПОГАНИМ лише до того моменту, доки він робив бодай щось на КОРИСТЬ України (має відношення до повернення декількох тисяч полонених). Варто йому було збрехати про Пороха, як для зебидло-стада він став НАЙКРАЩІМ!![]()
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А якщо він все те ж саме скаже про ТЕБЕ. Чи про когось з твоєї родини. Ти теж ПОВІРИШ йому? Чи це буде, як і завжди, "етадругоє!"(с)?
Війна почалася в лютому 2014 року. Хто і коли ДО цієї дати звинувачував Пороха у держзраді? Факти в студію!тим паче що перед війною Петра вже звинуватили в держзраді
"Вынипанимаете: этадругое!"(с)
Яка Ви багатогранна! Це вроджене чи довго навчалися?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Село Залужне – замість Ватутіного: Харківська облрада схвалила звернення до ВР (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks