Spoiler: думки вголос, гортайте
Що ми дізнались?
Що путін класний, він хотів єдності України, а злий барига не хотів.
В єдиному пориві, українчики, мертветчук і русня боряться з баригою.
Ух клятий барига, якби не він і війни б не було!
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Spoiler: думки вголос, гортайте
Що ми дізнались?
Що путін класний, він хотів єдності України, а злий барига не хотів.
В єдиному пориві, українчики, мертветчук і русня боряться з баригою.
Ух клятий барига, якби не він і війни б не було!
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Який шикарний автопортрет! Браво! Можеш, коли хочеш.
А ти, як я бачу, продовжуєш лише СРАТИ на форумі. КОЖНЕ твоє повідомлення - це лайно в чийсь бік.При чому, завжди БЕЗ приводу. Вже навіть на ОДНІЙ руці ЗАБАГАТО пальців, щоб порахувати твої НОРМАЛЬНІ дописи.
На ТВОЇЙ могилі обов'язково будуть саме ТАКІ смайли, придурок.
Ти? Так.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Пля, задрали ви, гниди, цим висером!При вашому клоуні теж НІЧОГО НЕ ДАВАЛИ!!! Цілих ТРИ роки! Тобто більш, ніж половину його каденції. І зараз теж НЕ ДАВАЛИ Б, аби не повномасштабне вторгнення!
НЕ КЛОУНУ вашому дають! І навіть не Залужному. Дають УКРАЇНІ та ЗСУ! І срати хотів Захід на те, хто зараз при владі. Лише бидла, які НЕНАВИДЯТЬ Україну, можуть цього не розуміти і продовжувати срати на попередню владу, під час якої НЕ БУЛО повномасштабного вторгнення!
А можна ПОСИЛАННЯ на ті самі рашистські ресурси, які, як ти брешеш, ПИШУТЬ все це? Ну, що Україні ленд-ліз не потрібен, що зброю тут давати немає, кому, що вона (зброя) може потрапити до паРаші, тощо.![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Те., когда я случайно определила желчного, завистливого висё-писюнного одинокого дедушку, я не ошиблась.
Новая паника?
Массированный обстрел с воздуха?
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Бизнесмен это вор оказывается
Ахуеть денёк((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
а никто не заметил, как еще совсем недавно главным докторбагатейзло был ахметка... а сейчас тишина и активисты кто его поносил на беню перешли)))... весело за этим наблюдать
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Адептов погонять - святое дело. Но давайте вспомним, какой был вчера день! Я всегда говорю: это единственный хороший праздник, которого не было в совке.
Востаннє редагував ashim1990: 15.02.2023 о 01:57
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
15 февраля?
Че за праздник?
Хто б сумнівався! Я завжди казала, що ти РАШИСТКА, - дякую, що підтвердила.
І знов насрала.![]()
Баби, є в когось контакти гарного гінеколога-ендокрінолога? Відведіть до нього Гальку: ну, неможливо ж дивитися, як бабцю криє клімакс. І весь форум відгрібає.
+1000
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks