| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
там 8 марта отменяют(или пытаются отменить), 1 мая переносят,
предлагаю переименовать все праздники на - праздник Бандера1, Бандера2, ну и далее по списку..))
а пока - "снігу обіцяють по коліна: у Дніпрі прогнозують тиждень сильних снігопадів.."
ну должно ж зимы хоть чуть-чуть побыть..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
день солидарности женщин в борьбе за равные права и эмансипацию
как угодно называйте - после него весна начинается)))
И про серьезную аналитегу
НАТО исчезнет (с) ))
НАТО розробляє плани щодо участі країн блоку у конфлікті високої інтенсивності. Про це 14 лютого повідомляє Bloomberg.
"НАТО розробляє секретні інструкції на випадок участі країн блоку у конфлікті, за якого союзники повинні захищати один одного за статтею 5", - повідомляють журналісти видання.
У цих інструкціях плануватимуться способи одночасної участі НАТО у так званому високоінтенсивному конфлікті за статтею 5, коли союзники повинні захищати один одного, а також поза зоною дії цієї статті. Причому очікується, що під час зустрічі у Брюсселі цього тижня міністри оборони країн блоку підпишуть нові політичні інструкції, які встановлять інвестиційні вимоги до союзників для підготовки до потенційної майбутньої військової діяльності.
За словами високопосадовця НАТО, союзникам Альянсу буде запропоновано спрямувати інвестиції на можливості, необхідні для колективної оборони, такі як більш важкі сили, а також зростання зразків протиповітряної та протиракетної оборони. Керівництво також наголосить на необхідності більших інвестицій у цифрову модернізацію та наголосить на необхідності комплексного використання даних, зібраних від сил.
Після прийняття вказівок військове командування НАТО протягом наступних місяців докладно визначить вимоги до кожного союзника.
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
вот вы всё спорите дадут технику или нет
а НАТО уже предлагает разместить производство новейших танков KF51 Panther в Украинеhttps://defence-ua.com/weapon_and_te...ens-10629.html
а что енто означает?
нечто хорошее для нас, что победитель уже известен и что европейские производители вооружения уже наперебой начинают бороться за наш рынок вооружения
надеюсь, что победит в этот раз не бабло, а выводы о боеспособности и эффективности военной техники, которые будут доказаны в реальных боевых условиях
энто означает - вы точно собирались лифчиками приторговывать..?..))а НАТО уже предлагает разместить производство новейших танков KF51 Panther в Украине
а что енто означает?
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Виявляється Резніков така талановита та харизматична людина))
https://t.me/c/1242446516/50024
В воздушном пространстве Румынии замечен аэростат.
И еще про серьезную аналитегу от шуреков - есть версия шта десант руцкий будет высаживатся в Молдове, закрыли воздушный прастор
Декілька БпЛА невідомого призначення, скоріш за все розвідувальні, або кулі з відбивачами рухались(-ються) з кордону Білорусі
через Житомирщину у напрямку Молдови.
Аеростат також помічено у повітряному просторі Румунії.
Також декілька таких літаючих засобів досі перебувають над Україною.
Маємо нагадати, що рухаються вони за течією повітрянних мас, без активного управління.
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks