| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В такому випадку зазвичай ставлять отакі смайликино этот взорванный 14 января дом - вдруг она в нём и жила?
На мои сообщения Людмила не отвечает, тревожно за неё.
Спасибо.![]()
![]()
Хотите без демагогии? Нате
Кому давать современное оружие и современные сверхсекретные технологии? Конкретно.
Кому американцы и натовцы должны доверить свои военные технологии?
Коррумпированной до рекордных в мире показателей украинской политической власти? Которая по факту представляет собой малограмотного управляемого и склонного к авторитаризму вьюноше с явными признаками склонности к порошкообразным стимуляторам? И в которой все решения контролируются и 6аправляются человеком с явными признаками симпатий к стране агрессору.
Кто может гарантировать западу адекватность и пргнозируемость решений украинской политической власти на ближайшее хотя бы время? Кто может гарантировать Западу гарантии не применения ради спасения падающего рейтинга главкома западного оружия по объектам в Рашке что автоматически развязывает руки путину с любым видом ОМП?
Армия и Залужный?
Завтра недайбог случится непобеда ВСУ. И политическая власть поменяет руководство ВСУ. Кто то будет майданить ради Залужного? Нет. К сожалению.
Что может сделать Запад? Свернуть помощь?
Так Оман никто не забыл. И Минск 1/2 покажется наследием Бандеры по сравнением с Минском 3. Который в принципе уже распечатан в Мацкве.
Так что Запад весьма умно пока лавирует между тем что натворил мудрый украинский нарид в 2019 и тем что хочет путин...
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Регулярне і уважне ознайомлення з подіями в світі дає знання про те, що провокаційні дії росіян стосовно території і збройних сил інших країн, а НАТО в першу чергу - буденна практика.
Можна зробити вибірку, наприклад, по країнах Балтії. Або по Чорному морю, різні демонстративні наскоки на кораблі НАТО.
До війни і у нас це сприймалось бідьш врівноважено. Було очевидно, що кожен такий епізод не має означати початок термоядерної війни, або локальне бойове зіткнення, на зразок дій турків біля сирійського кордону.
Зараз дійсно раціональна поведінка - намагатись контролювати емоції і пам'ятати наше місце і значення в загальній картині світової політики.
Якщо це можливо, звісно.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Розлючена українка - це щось страшне
https://censor.net/ua/resonance/3399...lyad_na_viyinu
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
кстати, кто помнит..))
"Громадяни, слухайте новини:
"Уночі над містом Яготином
Пролітала чудернацька куля,
Синя-синя, як на лобі гуля.
Не диміла куля, не гриміла,
Вогниками тільки мерехтіла,
Сіла біля крайньої криниці,
Попила студеної водиці."
Що це було?
Мабуть, НЛО!
Ні сіло, ні впало,
По небу пливло..."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Паходу Хуйло заипало уже всю галактикуТеперь неопознанные летающие обьекты заметили над Китаем
Даже НЛО решило прилететь посмотреть на этого шизофреника ))
это к тому, что что-то сильно в последнее время зачастили новости про НЛО
сразу НЛО на Штатами,
теперь над Китаем,
и что дальше..
и к чему бы это..
как говорили китайцы - а теперь следите за руками..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Читаю, и сердце радуется)) "Минай" - українська футбольна команда із Закарпаття.
"У Туреччині гравці футбольного клубу "Минай" побились з футболістами російського клубу "Шиннік"
Це сталось в турецькому готелі "Royal Seginus". Конфлікт спричинило зауваження росіянину щодо некоректної поведінки по відношенню до персоналу.
Після завершення бійки, в якій, за словами журналіста Романа Бебеха, перемогли гравці української команди, футболісти "Шинніка" зробили жест доброї волі."
https://sport.ua/uk/news/614669-nazv...telyu-na-zbori
Стало відоме ім'я футболіста «Миная», що зауважив росіянину, який некоректно поводився по відношенню до персоналу готелю.
Росіянин був напідпитку і відверто хамив. Він не вибачався і його просто прибив футболіст «Миная».
За даними джерела, це був форвард закарпатської команди Данило Колесник.
Нагадаємо, потім росіянин привів одноклубників розбиратися до представників «Миная». І ця розмова знову ж таки призвела до бійки.
Бійка відбувалася під музику «Допоможе ЗСУ!». У готелі на обличчях росіян було видно сліди бою.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks