| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
я не знаю, откуда вы черпаете знания - из википедии?))
а я жила в Харькове 1,5 года, тот кто был - тот поймет.
Сумская - гигантской длины улица, если судить о центре, конечно).
в этом городе только исторический центр, как половина нашего правого берега),
надо несколько дней, чтоб его толком рассмотреть...
в числах - все может быть иначе, надо смотрето карту и что включили.
о, нашла статейку, посмотрела знакомые места - какой красивый город!
https://kharkovgo.com/places/ulitsy-...oroda-harkova/
Востаннє редагував GALAтея: 10.02.2023 о 19:18
та я не черпаю, Боря якось скаржився, що Дніпро за розмірами більше, аніж навіть Харків, тому забезпечити водою (здається) мешканців важко на випадок блекауту.
подивився тоді вікі - сам здивувався: Дніпро, Харків
не, ну може заради свого посту у ФБ Боря навмисно виправив площі двох міст.
зараз лише згадав те, про що вже знав.![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Вениславский.
Мені подобається цей відомий діалог, коли до Ізраїлю приїжджали і запитували, чи є в них ядерна зброя: "Ні, в нас її немає, але якщо буде потрібно - ми її застосуємо". Так-от: у нас немає далекобійних ракет, але якщо виникне потреба, ми застосуємо такі ракети власного виробництва по території Російської Федерації" (с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Якої води йому не вистачає))? Така артерія в самому місті - річка Дніпро.
А В Харкові ось так:
Що було в Лозовій та на Печенегах начебто всім відомо.Харьков, как известно, единственный город в Украине, который берет воду за 140 км от своего месторасположения: около 30% воды в дома харьковчан поступают из Краснопавловского искусственного водохранилища (Лозовской район Харьковской области), куда закачивается днепровская вода по каналу «Днепр-Донбасс». Она идет в Харьков по водопроводу почти неделю.
Еще около 70% водопроводной воды город берет из реки Северский Донец - Печенежского водохранилища, в 40 км от Харькова.
Сначала превентивно в рамках подготовки к ракетному удару, потом включили, и потом отключили по графику почасовых отключений, кто забыл - вот он https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
ви, здається, через слово читаєте. як вище вже було непорозуміння про "нагнітання".
там же мова йшла про блекаут. тобто малась на увазі можлива відсутність будь-якої можливості подачи води по водогону й про розвоз води населенню водовозами.
звичайно ж, що чим більша площа міста, тим більше потрібно водовозів, яких у міста, судячи з усього, у такій кількості немає.
а порадити мешканцям йти з відрами, від умовного Тополя, або вул. Титова, до "артерії у самому місті" навіть у Борі розуму не вистачило.
вже не кажучи про те, що ту воду, навіть умовно, не можна вважати питною.
але це все зараз (маю надію) вже не актуально, і наче не має відношення до питання, звідки я дізнався про цю, наче не логічну, різницю у площі міст.![]()
снова тревога.... как же они......
То у вас с почуттям гумору погано)).
А кому легше надати населенню воду при блекаутах я чутка вишче пояснила. Кому і з якого приводу. До чого тут рух з відрами?
Але хтось сам через слово читає, а мене звинувачює).
Площа нашого міста більша за рахунок басейнів річок, великих підприємств, промзон та величезного приватного сектору.
Площа населенного людьми міста в Харкові більша. У тому числі і в перерахунку на кількість людей на м.кв. міста. А вода до міста дуже далеко.
Так кому легше? Бочками,відрами, по водогонах.
Те, що Філатову завжди мега-тяжко , я вже зрозуміла.
А я тут до чого?як вище вже було непорозуміння про "нагнітання"
Востаннє редагував ~ Электра ~: 10.02.2023 о 21:25
Харків виграв.
Чи це не змагання?
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
У Філатова треба спитати, що то було.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks