На левом опять
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не пишите о местах где слышали/видели!!!!!!! сколько можно говорить про то что нельзя такое говорить.. пока официально не объявят.
Специально для этого спича зарегистрировался?
Востаннє редагував Malinka111: 10.02.2023 о 05:33
І все ж Повітряне командування "Схід" - one love
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
С перепугу на такси укатила в подвал рабочий ещё вчера вечером (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
В Запорожье так много за раз еще не было
В Евросоюзе не знают, где находятся почти 90% замороженных активов Центробанка РФ. Об этом пишет Bloomberg со ссылкой на доклад юридической службы ЕС.
Согласно документу, из замороженных 258 миллиардов долларов известно местонахождение не более 36,4 миллиардов.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
в Харькове тоже много было,
у нас наверное до 10 бабахов было с 4ч утра..
про прилеты пока не пишут, надеюсь что все сбили
Генеральний штабу ЗСУ
"Протягом минулої доби противник завдав 52 авіаційних та 6 ракетних ударів, 2 з яких - по цивільній інфраструктурі міста Краматорськ Донецької області.
Також окупанти здійснили 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню, зокрема по цивільній інфраструктурі Донецької та Херсонської областей.
Високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Оперативна інформація.
«Вночі ворог запустив на територію України групу БПЛА «Shahed».
Головною метою баражуючих боєприпасів була розвідка розташування сил українських ППО та ураження енергетичних об’єктів.
Після «Shahed» рашисти випустили десятки ракет по Харкову, Запоріжжю та Дніпру. На жаль, є влучання.
На даний момент ворог підняв в повітря стратегічні бомбардувальники Ту-95, які можуть нести на борту крилаті ракети.
Є велика загроза ракетного удару.
Тому ще раз наголошую – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги.
При оголошенні тривоги негайно прямуйте в укриття. Бережіть себе і близьких. Вірте в наше ППО!», - Сергій Попко, начальник КМВА.
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Из-за угрозы ракетной атаки в Киеве, Киевской и Днепропетровской областях применяются экстренные отключения света - ДТЭК (с.)
А подскажите пожалуйста, а то я чего-то пропустил:
Куда Вилкул делся?
Его сняли с должности или чего ещё?
Обратил внимание что перестал мелькать с ежедневными обращениями/отчетами на телеграмм каналах.
С Резниченко то понятно...
Да никуда он не делся. В телеге постоянно пишет. Вот, сегодняшнее
Пуски ворожих ракет. Реально необхідно переходити до укриттів.
Енергетики проводять превентивні відключення електроенергії у деяких районах міста.
Критична інфраструктура, у тому числі лікарні, вода, тепло, газ, каналізація, вишки мобільного зв'язку - переходить на генератори. Працюють усі 110 Пунктів Незламності.
Перемога буде за нами.
Востаннє редагував Andrey22: 10.02.2023 о 10:14
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks