Сейчас нет
Насколько я вижу в каналах
А у Д Областного есть
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Сейчас нет
Насколько я вижу в каналах
А у Д Областного есть
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ти коли клавіатуру останній раз чистив???Хоч би не ганьбився такими фотками.
+10000
Так я ж саме ТАК і поступаю з вашим бидло-стадом! Які претензії???
Звісно! І це йому казали неодноразово. Але для нього, збочинця, є СМІШНИМ хвороба дитини.
А хіба тебе колись відключають?![]()
Ну, ось, взяли і так швидко весь кайф зламали, - не дали насолодитися публічною ганьбою електрички!Вона ж такою розумною та освіченою себе вважає, а тут ТАК вляпалася в дріб'язковому питанні!
Табліцу Мєндєлєєва-Клайпєрона абсуждайут на каллопіумах в Авдєєвих канюшнях, каториє находяцца в Васілєвскай області.
"Ні, синку, це фантастика!"(с)
![]()
![]()
І бажано назавжди.![]()
"Стратегічні бомбардувальники Ту-22м3 покинули акваторію Азовського моря, рухаються у напрямку аеродрому "Шайковка" Рязанської області. Пусків не було.
Відбій по ТУшкам."
Хотя Шайковка гуглится вроде Калужская обл., ну и х*р с ней.
Востаннє редагував Lenuhen: 10.02.2023 о 00:58
ще якийсь корабель з ракетами поплив
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks