| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
после того, как вы Бамбам обвинили в интересе к своей личности из-за пару сообщений вам в топике, мне перехотелось вам отвечать, но....
немного поразмыслив я пришла к выводу, что мне и другим лицам женского пола вы такого не говорили, значит такие притязания у вас лишь к мужчинам
так что вы это.... попробуйте уже с кем то что ли
один раз, как говорят не ....
может вас и попустит
Востаннє редагував Texture: 09.02.2023 о 20:25
одни люди ее "знают", а коллопиум с ними сливается и тоже как бы знает.
но это не секта, не подумайте![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
за "женщинок" нажала 1.1.2
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
я? обвинил? ой... у вас проблемки... или с головой... или нервами...уж простите, третьего не дано... или на понимаете или делаете вид что не понимаете)
там простая констатация факта)))... ну же, это ведь все на виду и очевидно
допишу - смотрите я об эротике, значит природной красоте, вы же закончили извращением в сексе... ай я яй... и бамбам молчит, видимо или не читал или.... неужели... не может такого быть...иначе бы возмутился... тут на сиськи так среагировал, а на изврат молчок))))
Востаннє редагував Ustas77: 09.02.2023 о 20:37
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Дэвид Даннинг и Джастин Крюгер не одобряют
П.1 - Фройд чи не Фройд, а від початку мова йшла кокретно про Україну. Не порівнювати ж наш історичний досвід і наші реалії з європейськими країнами?
П.2 - якщо основний мотив гроші, то ніяк не можна визнати російську владу і населення в цілому більше, аніж дегенератами на генетичному рівні. Не варто і згадувати часи "проффесора", і куди ми, як країна, сповзали. Навіть 2018-й: "З лютого кількість позитивно налаштованих до Росії українців збільшилася з 45% до 48%" ( https://www.pravda.com.ua/news/2018/10/10/7194715/ ). 5-й рік війни, окуповано 7% території країни, а 48% населення "добре або дуже добре" ставиться до Росії! 48%, Чарльз!!
Є бажання повернути територію, гроші? Елементарна логіка підказує - робити дружні кроки, не загострювати стосунки без крайньої потреби, акуратна робота пропаганди і все таке інше. Через кілька років Україна сама скотилась би в обійми, цього не помітивши, під схвальне хрюкання "одиннарод" і "какаяразница". А тепер порівняйте, що робилось практично з 1991-го. Кажете, гроші, як мотив?
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Орбан, шо с єбалом?
[![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks