| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
херова новина від ти же їжаків.
вони, щоправда, дуже завуальовано пишуть, але судячи з тексту, Дніпро тепер буде постійно під обстрілами.
ну якщо хтось цей текст зрозумів по іншому - виправте мене.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Я так поняла по сообщению, что всё то же самое. Ну, то есть, Днепр и так обстреливали, ниче не изменилось.
А вот это меня напрягло:
"рф підготувала для наступу тисячі танків і бронемашин, сотні винищувачів — Foreign Policy з посиланням на українського військового посадовця.
Український чиновник також сказав виданню, що Україна очікує "в найближчі 10 днів нове, величезне вторгнення". Міністр оборони Резніков напередодні заявив, що очікує сплеску російських операцій у зв'язку з наближенням річниці вторгнення 24 лютого. Аналітики та українські чиновники очікують, що наступ, який назріває, буде зосереджений на сході України."
https://t.me/dnepr_operativ/35776
del
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
лунннатик, что ли..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Объединенная следственная группа (JIT) также представила перехват разговора Путина с экс-главой самопровозглашенной «ЛНР» Игорем Плотницким в 2014 году"
кстати окно у меня на север выходит, вот мне и луну и видно)
это *****ц, просто других слов не могу найти
https://censor.net/ua/news/3398690/s...ereji_starlink
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks