ни о чем ахаха
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ни о чем ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
"Британия идет вместе с нами к самой большой победе в нашей жизни. Это будет победа над самой идеей войны. После победы любой агрессор - большой или малый - будет знать, что его ждет в случае атаки на международный порядок"
Правда, нас больше волнует, когда она будет, эта победа? Что останется от Украины к тому времени?
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
А я попереджала: не чіпайте Дейнеріс!Допис від ohdesu
(це я не Вам, ohdesu, звісно) Один верещав
"дайтємнєявозагорлопадєржать""дайтємнєійоадрес - яійозабаню!" - "забанив" весь форум від всіх дописувачів на цілий тиждень.Другий брав за грудки модератора "забаньтєійопарєцидіву!" - сам влетів зі мною в бан на два тижні.
Всілякі електричні курки неодноразово волали "забаньтєійонавєчна!" - форум глючить вже третій тиждень.
Це КАРМА!
Але я не дивуюся: я вже давно звикла, що кожен, хто бажає мені зла, рано чи пізно ці свої побажання отримує БУМЕРАНГОМ, а часто не лише він/вона, а й ті, хто поруч.
То ж ви, мої "дабражелатєлі", продовжуйте, продовжуйте! У вас дуже добре виходить добивати цей форум!
Тільки потім не дивуйтеся "амінязашо?".
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Бля
ага
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
сирены небыло, бабах был..
по звуку скорее пво
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
По классике - сначала взрыв, потом сирена(
Слушала музыку, даже не поняла, с какой стороны...
simplyA, simplyA-2.0 - это я
Схоже на баллистику, но могу и ошибаться. Вдалече от города нахожусь.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
вона появилась со взрывом... совпадение? не думаю
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks