| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не всем же форумчанам Lütfü Haluk звонит лично![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
О. Вот и пипа суринамская пришла...((, теперь я точно спать.
Чур меня, чур)).
Фу, ну и уродство
Лучше не гуглить
У вас необычный вкус
А тим часом щось,6 лять, летить.
І у Харкові,або Нікополі ,нажаль, людей бентежить зовсім інше - як вціліти...
межі близькості форумчан: потребувати публічного звіту у почуттях![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Зокрема почуттів ще можна до білизни спідньої привітатися.
В мене як раз прання планується, запрошую на сортування брудних трусів.
Там люди загинули, убога...
на труси - то до ваших співкоритників запрошення, вони якраз дуже люблять перебирати.
у цьому реченні був би сенс, якби невбога речниця володіла мовою.Зокрема почуттів ще можна до білизни спідньої привітатися.
о. тургеневским великим языком у некоторых малоросов получается значительно лучше
еще одна взыскует публичных проявлений чувств
Востаннє редагував ashim1990: 30.01.2023 о 01:46
"Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022
Не те тобі за допомогою,як я здогадуюся,Електри,лікували. Треба було голову,а не.... Бо в тебе з головою,більші проблеми.
Капець. Якою ж треба бути свинею,щоб чіплятися і чмирити людину,завдяки допомозі якої ти живеш.... Навіть якщо вона бачить світ інакше ніж ти... Май повагу хоча б не до неї,а до її вчинку.
Ні-ні, до лікування розладів особистості я відношення не маю. Це була не я)).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks