| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ну, сказано ж: " ...зелень це все спустила і тепер шукати як вона саме це зробила в мене немає ні сил ні бажання". Абсолютно ясно для цієї особи, що до травня 2019 в країні не могло статись нічого поганого чи неправильного. От, за що можна якоюсь мірою поважати - за відвертість: не знаю і знати не хочу.
А трапилась, найбільш імовірно, типово совіцька ситуація: щось організували, високопосадовець під камери ТБ перерізав стрічку, а далі питання тихо поплило на задвірки.
Це ж іще не задавали питання - чому війна з 2014, а про снаряди згадали в 2018.
Про заводик патронний взагалі незручно й нагадувати.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
таких как ты используют
несмотря на веришь/неверишь , поскольку для народа не столь важны факты, как важно иметь уровень влияния на сомнение, т.е. психологические моменты для зацепить ....
Вот сами смотрите: вы ввязались своими убеждениями в споры, вам подкинули "факты", вокруг которых вы и "танцуете" причем как "атеист" ))))
использовали бы если б был бы с моей стороны какой то отклик нужный им))).... да и споры я ввязался, как то сомнительное утверждение - так от делать нечего ломаю русскому радио лафу манипулировать и врать беспроблемно.... да и как то секта ослабла... раньше толпой накидывалась... прикольно было за вонючками понаблюдать))) а сейчас вялые какие то... на опущеных похожи![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Завтра зранку будуть дуже добрі новини з Іловайська. Там зараз пройшло HIMARS-SHOW. А потім ще одне. І обидва влучні. Подробиці зранку. А на болотах сьогодні будуть волати і стогнати. І це приємно чути! Слава ЗСУ! (с)
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
попался? на чем? что в инете захожу везде где хочу? ну так это нормально...
ты вот так и не понял на чем попался.... стиль и методы и терминология общения каждого из нас сильно зависит от окружения и места в обществе.... твое окружение легко вычисляется по твоей речи, стиле речи, а так же словам и терминам которые используешь... всегда все просто
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
А шо, не клон?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Потёпщик юстас - знаток термминологии ахаха
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks