| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так вже давно, невже не помітили?
"Ми не можемо навіть зрозуміти, що має на увазі Байден, коли каже, що у нас величезні проблеми з корупцією", - "слуга народу" Верещук
"В Україні більше немає корупції" - Зеленський
Ваші товаришки тут котрий день воюють, доводячи, що її нема))
Востаннє редагував Манула: 28.01.2023 о 14:10
"“Укроборонпром” пояснив зрив виробництва снарядів у 2018 році"
https://mil.in.ua/uk/news/ukroboronp...-u-2018-rotsi/
"У 2018 році боєприпас так і не пішов у серію."
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
познавательная статья, спасибо.
фотография насквозь проворовавшегося мерзавца Турчинова в статье лишь подчеркивает тотальную вертикаль предателей и продавцов Украины с 2014 по 2019 у власти. собственно, #илияилипутин с каждой такой статьёй становится всё прозрачнее.
гниды, и те все, и 25% их поддерживающие.
всем гореть в аду
срочно
![]()
я вас поспешу успокоить, снаряды и не могли выпускаться в 2018году, потому как оборудование еще не было изготовлено
ваша статья- тупая манипуляция без единой ссылки на источник в Укроборонпроме или хотя бы фамилию представителя Укроборонпрома, который дал эту информацию
на кого рассчитана эта заказуха?)))
насмешили
ну так і де воно?
і чи дійсно закупили, чи тільки на словах "закупили"?
саме ця статья - бла-бла-бла. абсолютне словоблуддя без фактів закупівлі.
тобто якщо воно було закуплене, то де ділося? Зелені асфальтний завод з нього зробили?
чому на заводі Артем у 2021му році хотіли спробувати виробляти снаряди на власному виробництві, але писали, що така технологія є лише у Донецьку на вже окупованій території?
нема жодного факту, що це обладнання взагалі хоч колись та десь існувало.
мені здається, що ото і Чонгар можливо був так само замінований, як закуплення цієї лінії - тобто лише у вигадках журналістів за інфою, яку вони невідомо де отримали.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
об этом нужно спросить нынешнее руководство, потому как оборудование должно было быть готово во второй половине 2019года
Виновные в разминировании Чонгара точно будут привлечены к ответственности – Резников
я сьогодні тут напишу, що позичив вам мільйон баксів, завтра можна питати з вас, де ви діли мої гроші?
не пишіть повної маячні.
ще раз вас питаю: де пруфи на те, що дійсно були такі контракти і шо обладнання було в Україні?
бо якщо виходити з термінів вашої статті, то як мінімум лінію почали були збирати ще при шоколадних.
ані цього, ані те, що лінія взагалі була - на це немає навіть натяків, не те, щоб пруфів.
Молодой чєловєк, а гдє можно почітать приклади цієї спєцапіраціі ? Я то я тут читаю у Ньйок Таймсі. Це вжє спєцапірація рюськіх спєцьслужб чи ще ні?
https://www.nytimes.com/2023/01/24/w...stern-aid.html
ще раз - бла-бла-бла.
хто виготовлений? де факти, що обладнання дійсно закуповувалось і що воно фізично існувало?
це називається ні що інше, аніж піздьож!
власне, ви нормально влаштувались: шоколадні намутили якусь херь з цими снарядами.
принаймні збрехали у ЗМІ, що закупили обладнання. я ж не думаю, що журналісти самі збрехали.
тепер немає ані фактів, що закупівля була, немає ніякий фактів існування такого обладнання.
за підсумком закликаєте мене, щоб я з зелених про це питав.
ага, за брехню папередніків та неіснуюче обладнання повинні відповідати зелені.
ще й подаєте це з першого поста, як "папередники подбали про снаряди".
як вже сказав вище ZOVару - нема ані часу, ані бажання переливати з пустого в порожнє шоколадну брехню без фактів.
успіхів з зрадойобством...
та кажіть, що хочете, але при попередниках були розроблені і Нептуни, і Богдани, і Вільхи і починали готувати виробництво снарядів 155 калібру
зелень це все спустила і тепер шукати як вона саме це зробила в мене немає ні сил ні бажання
треба було не вітати в облаках три роки, а підписувати петицію за петицією щоб зелені видали фінансування на Нептуни, щоб не закривали в Палограді єдиний ракетотопливний завод і так далі за списком тоді б ви знали де і як зелені все прої-бали
Востаннє редагував Texture: 28.01.2023 о 17:22
хм. як цікаво:
таки так, можливо з обладнанням для 155-мм могло бути те ж саме.Державне оборонне підприємство на виконання контракту перерахувало GFL 8,29 млн доларів авансу.
«Однак досі ані обладнання, ані авансованих грошей державне оборонне підприємство так і не отримало», – розповідають деталі у концерні.
...
Обладнання для конвеєрного виробництва 152-мм снаряду державне оборонне підприємство так і не отримало.
хоча я не впевнений, що там взагалі був контракт, бо окрім статті від Texture більше ніякої інфи про закупівлю обладнання саме для 155-мм снарядів (та і то, там могли журналісти наплутати, бо там стаття загалом про калібр 100-155 мм, а це якось дуже дивне визначення).
а зрадойоби тепер бігають по форумам, і закликають з зелених про це питати.
нормально влаштувались, ага.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks