Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1636 з 2284 ПершаПерша ... 636113615361586162616271628162916301631163216331634163516361637163816391640164116421643164416451646168617362136 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 32 701 по 32 720.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 759

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    За зарплату трудятся, а имеют дело с миллиардами долларов.)
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 013

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Так не работвет
    мьі не будем будет интересоваться: а как должен вьіглядеть ответ рабов?
    просто не шмогла. победа генетики над полиролью.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    За зарплату трудятся, а имеют дело с миллиардами долларов.)
    Не.

Просто шысятый с птичницами привыкли что любимые политики должны выглядеть так. И потом под пивко про барыг проклятых потрындеть ))

Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Ну вот же!!!

Спецслужби Росії готують чергову спецоперацію з дискредитації Резнікова, Малюка і Єрмака, – ГУР

Можна расходится ))
    Опять спецслужби рф статтью напишуть у вашингтон пост про коррупцию в Україні ?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Не.

Просто шысятый с птичницами привыкли что любимые политики должны выглядеть так. И потом под пивко про барыг проклятых потрындеть ))

Так кінець епохи бідності ж. А тут якісь бомжі приїхали

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

А ваши кураторы вам цитатку скинули а вам ума все прочитать не хватило? )) Даю полную версию. Ну как вы хотели. А зря ))

На підприємстві стверджують, що Міноборони переклало на них відповідальність за закупівлю снарядів. Процес затягнувся, оскільки раніше в Україну таких боєприпасів не постачали. Мова про калібр 155 міліметрів – це калібр НАТО. Українська армія використовує калібр 152 міліметри. Зрештою строки контракту були зірвані, але боєприпаси все-таки купили і вже можна починати попередні випробування, а потім і державні.

«Неодноразові наші звернення до Міністерства оборони не принесли успіху. У вересні минулого року ми були змушені звернутися до суду, щоб змусити Міністерство оборони підписати додаткову угоду, яка пролонгує дію контракту. На сьогоднішній день у нас є позитивне рішення двох апеляцій щодо цього питання і ми чекаємо підписання додаткових угод, які пролонгують дію контракту з боку Міністерства оборони. Як тільки ці додаткові угоди будуть підписані, ми негайно виїдемо на попередні випробування» – додає Віталій Загудаєв.

ЗЫ Сука, через суд заставляли зеленое Минобороны дать денег на завершение испытаний!!!! Через суд!!!
    не істери, у мене немає кураторів, на відміну від тебе.
    Міноборони ж звинувачує підприємство у не виконані зобов'язань на етапі попередніх випробувань.
    тобто МО повинно було закрити очі на не виконанні контракту і далі продовжити фінансування виробника?
    а зробити тоді саме це - хіба не зрада?
    до речі: я так розумію, що додаткову угоду про пролонгацію контракту саме через це і прийшлось укладати, бо контракт не був виконаний.

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 013

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    остынь. у старого диджея радио мацквы июль 2022 - это за год до полномасштабного вторжения руVZRких в Україну.
    рублики платят всё хуже, вот оно и дёргается. теряя себя в процессе.
    печальнее только христо_грозев с многосерийной комедией про бутусовгейт на Netflix. пока в работе уже третий год.

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    Міноборони ж звинувачує підприємство у не виконані зобов'язань на етапі попередніх випробувань.
    тобто МО повинно було закрити очі на не виконанні контракту і далі продовжити фінансування виробника?
    а зробити тоді саме це - хіба не зрада?
    до речі: я так розумію, що додаткову угоду про пролонгацію контракту саме через це і прийшлось укладати, бо контракт не був виконаний.
    Не истери. У меня нет кураторов, в отличии от тебя.

Т е версия ваша с отсутствием снарядов отпала - придумали следующую?

Хотите теперь затягать по судам кто там какой пункт не выполнил и кто должен снаряды закупать?

Так я про то и говорю - зеленое Минобороны вместо того что бы всячески помогать и развивать нашего производителя - всячески тормозило и топило производство пушки.

А теперь как петух жаренный клюнул - забегали. Суки.

А вы бы тщательнее методички свои зеленые изучали бы. Ну вот хоть с шысятого пример берите - тот четенько - говнеца про дешевые шузы подкинул, когда говнецо про левых аудиторов не проконало - сидит - бабулек благодарных ждет ))

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Опять спецслужби рф статтью напишуть у вашингтон пост про коррупцию в Україні ?
    Уже.

Прямо сейчас на 24 Бигус подробненько рассказывает как Ермак под себя строительный бизнес Медведчука отжал.

Оперативно работают рашевские ипсошники ))

ЗЫ Шоделается ))

Дописів
    56 485

Типово

Я бы тебя забанил за твою защиту Ворья.
    Себя забань.
    Експерд технолог по приготовлению пищи тут выискался.
    У одного из 200 грамм гречки получаются порции по 480 грамм у другого буряк при варке дорожает.
    Прям так и вижу сколько первый воды в ту гречку льет,а второй буряк,картошку и ТД с остатками ест. А! Ещё и капусту с кочерыжкой. И все сырое.)))
    Вирусологи были,военные эксперды - были,теперь вот технологи по приготовлению пищи...
    При варке становится тяжелее и дорожает,а при жарке становится легче и дешевеет?
    Дибил,мля...
    Востаннє редагував Антуриум: 27.01.2023 о 23:09

Дописів
    46 288

Типово

Запорожье накрыли Искандерами сейчас. Вроде промка...

Дописів
    8 933

Типово

Російський диктатор скликав Раду безпеки РФ для обговорення претензій щодо розширення меж свого континентального шельфу в Північному Льодовитому океані, пишуть "Коментарі" за інформацією Reuters.

"У нас, колеги, є багато важливих питань для обговорення, як внутрішнього порядку денного, так і питання меж континентального шельфу Росії в Північному Льодовитому океані", — сказав Путін, відкриваючи засідання членів Ради безпеки, повідомляє офіційний сайт Кремля. Ще у 2021 році Росія звернулася до ООН з проханням переглянути континентальний шельф у Північному Льодовитому океані, де, як вважають, є важливі поклади природного газу та нафти. Тоді Москва хотіла отримати юрисдикцію над значно більшою частиною дна океану. Однак і Канада, і Данія мають схожі претензії. Крім того, Норвегія, яка стала головним постачальником газу до Європейського Союзу, оголосила, що хоче розширити свої дослідження на цій самій території. Континентальний шельф визначається міжнародним правом як ділянка мілководдя, що межує з береговою лінією держави. Платформа вважається частиною території відповідної держави, яка має право на експлуатацію знайдених на ній природних ресурсів. Щодо сьогоднішнього засідання Радбезу РФ більше інформації невідомо. У нараді взяли участь міністр оборони Сергій Шойгу, а також голова російської зовнішньої розвідки Сергій Наришкін.
    https://world.comments.ua/ua/news/ru...rf-707298.html

Дописів
    56 485

Типово

"Наслаждайся" ценами....в том числе на "свіжі" продукты...Цены просто космос. Более 400 наименований. Картошка свежая - 22 гривны за килограмм, картошка поздняя - 23 гривны за килограмм. https://zn.ua/economic-security/tylo...oj-zhizni.html
    Зашибись!)
    Вартість однієї послуги комплекту харчування. ( для тупих капсом КОМПЛЕКТУ харчування) - 121 грн без ПДВ.
    А вот заголовок яркий. И личность журналиста тоже ..яркая.)))
    Расследователь епть.) Сборщик заказного мусора.

Дописів
    8 933

Типово

Глава Татарстана подписал закон о поправках в Конституцию республики. 25 статей утрачивают силу: Татарстан больше не будет согласовать кандидатов в прокуроры, убираются упоминание Конституционного суда и договора о разграничении полномочий, исключается статья о гражданстве Татарстана. Из Конституции республики убирается упоминание ее суверенитета. Глава республики больше не именуется президентом. Поправки вступают в силу через 10 дней после официального опубликования. Таким образом, уже с 6 февраля Татарстан лишится должности президента. Рустам Минниханов будет называться главой — раисом.
    https://president.tatarstan.ru/file/...aws_427821.pdf

ps:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...D%D0%B0_(1992)

Дописів
    26 044

Типово

казалось бы причем тут новости татарстана

Дописів
    46 288

Типово

Я теперь знаю почему Ставку проводит Залужный.

Господа - это пистец! Вот просто - пистец!

Шо там наш штатный клоун рассказывал про левых аудиторов и их дешевые шузы?

Пояснення для шахраїв і корупціонерів, які все ще не зрозуміли, що відбувається

Повідомляється, що для подальших дій створено Міжвідомчу робочу групу з нагляду в Україні, яка складається з офісів трьох генеральних інспекторів (Міноборони, Держдепартаменту та USAID — «могутньої трійки»), а також інших генеральних інспекторів наглядових організацій в усьому уряді США.

Станом на 31 грудня 2022 року до складу робочої групи входять наглядові організації (генеральних інспекцій): Міністерства оборони, Державного департаменту, Агентства США з міжнародного розвитку, Агентства аудиту оборонних контрактів, Міністерства сільського господарства, Міністерства торгівлі, Міністерства охорони здоров’я та соціальних служб, Міністерства внутрішньої безпеки, Міністерства юстиції, Міністерства фінансів, Експортно-імпортного банку США, Міжнародної фінансової корпорації розвитку, Управління звітності уряду, Агентства аудиту, Армійського ревізійного агентства, Морської аудиторської служби.

Критично важливо, що до цього списку також входять 17 розвідувальних організацій, які визначаються терміном «Розвідувальне співтовариство США»

На діяльність для забезпечення нагляду за загальними асигнуваннями на реагування в Україні Агентства «Могутньої трійки» та Управління звітності уряду за рішенням Конгресу отримали додатково 42,0 млн дол.

Що ж до покарання шахраїв і корупціонерів, то інституційно наявні всі необхідні засоби. В разі юрисдикції України працює НАБУ. В разі юрисдикції США — Мін’юст США, ФБР і санкційні механізми.

Дописів
    84 386

Типово

Януковича накрив Альцгеймер і Путін обміняв його на чмобіка.

Приїхав Янукович в Україну, бачить: ОПЗЖ в коаліції, Шуфрич - голова комітету зі свободи слова, Єрмак - голова ОПУ, Татаров - його заступник, Подоляк - радник.

Посміхнувся і каже:
    — Саме так я собі все і уявляв!
    с
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    26 044

Типово

Я теперь знаю почему Ставку проводит Залужный.

Господа - это пистец! Вот просто - пистец!

Шо там наш штатный клоун рассказывал про левых аудиторов и их дешевые шузы?

Пояснення для шахраїв і корупціонерів, які все ще не зрозуміли, що відбувається

Повідомляється, що для подальших дій створено Міжвідомчу робочу групу з нагляду в Україні, яка складається з офісів трьох генеральних інспекторів (Міноборони, Держдепартаменту та USAID — «могутньої трійки»), а також інших генеральних інспекторів наглядових організацій в усьому уряді США.

Станом на 31 грудня 2022 року до складу робочої групи входять наглядові організації (генеральних інспекцій): Міністерства оборони, Державного департаменту, Агентства США з міжнародного розвитку, Агентства аудиту оборонних контрактів, Міністерства сільського господарства, Міністерства торгівлі, Міністерства охорони здоров’я та соціальних служб, Міністерства внутрішньої безпеки, Міністерства юстиції, Міністерства фінансів, Експортно-імпортного банку США, Міжнародної фінансової корпорації розвитку, Управління звітності уряду, Агентства аудиту, Армійського ревізійного агентства, Морської аудиторської служби.

Критично важливо, що до цього списку також входять 17 розвідувальних організацій, які визначаються терміном «Розвідувальне співтовариство США»

На діяльність для забезпечення нагляду за загальними асигнуваннями на реагування в Україні Агентства «Могутньої трійки» та Управління звітності уряду за рішенням Конгресу отримали додатково 42,0 млн дол.

Що ж до покарання шахраїв і корупціонерів, то інституційно наявні всі необхідні засоби. В разі юрисдикції України працює НАБУ. В разі юрисдикції США — Мін’юст США, ФБР і санкційні механізми.
    вот как снимут Ермака - тогда и можно будет говорить про потужний аудіт. а если не снимут что то не то будет с аудитом или Ермак не шахрай ? сколько времени надо - месяц, два?

Дописів
    46 288

Типово

Бгггг...шысятый - шо с лицом?

Давай новый высер про шузы Викуси Спаркс...нада шота делать ))

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Чёто я так и думал шо этим кончится
    Ну дай то Бог (ПЦУ)

Сторінка 1636 з 2284 ПершаПерша ... 636113615361586162616271628162916301631163216331634163516361637163816391640164116421643164416451646168617362136 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті