| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
про авиационный керосин- нит
танк всеяден, может заправляться практически всеми видами топлива
про завидный аппетит- да
и про ручное заряжание тоже-да
про не развернутся на узкой улочке не готова сказать, я не сравнивала габаритные размеры хотя бы нашего Булата и Абрамса
но я так подозреваю, что любой танк не развернется на узкой улочке
да и на узкой улочке танк слишком удобная мишень
. Походу цій чел в темі.
Ура. БиБиСи всегда прав
Им же ездить по степям и полям Украины. Я сказал свое мнение, так как видел, ездил и знаю танк "Абрамс", компания General Dynamics уговаривала меня и моих людей сделать им модернизацию танка с электрическим двигателем и генератором зарядки. Мы отказались пока. Начнем с
" Леопарда А2". Рекомендую съездить к ним на завод в Штат Огайо и обязательно надо взять с собой БиБиСи.
Вот моя компания:
www.highlanfsystems.me
Обращаются многие по смене ДВС на самозарядную электрику. Турецкая BMC, те же немцы.
https://www.facebook.com/abdulla.zalmanovich.7
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
судячи з одного єдиного відео - схоже прильот, таки, був.
судячи з того, що доки що не виклали швидко відео, як було 14го, то шкоди великої не завдав.
чекаємо на оф. інфу.
а доки що приємна новина:
тобто розмови дійсно йдуть, і швидше за все, якщо не через тиждень-два, то через кілька місяців, Захід розблокує і поставку літаків.Компанія-виробник американських винищувачів F-16 готова постачати свої літаки в європейські країни, які реекспортуватимуть винищувачі в Україну — операційний директор Lockheed Martin Френк Сент-Джон
https://www.pravda.com.ua/news/2023/01/25/7386542/
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
А пам'ятаєте, скільки пропонували - давайте столицю з Києва перенесемо?
Може, не так домагались би.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
ай да Йоран
ай да научно-революционный тролляка )
но ведь, в современной территории статус кво dubito ergo cogito, cogito ergo sum ваще не работает
ибо наматівающиеся на порохостержень дервиши не проходят даже єтап dubito. есть только несомненные утверждения.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Наскільки пам'ятаю, пропонувалось десь посеред країни; можливо, зовсім на новому місці. Щось про Черкаську область нібито.
По-перше, не було б такого прагнення вразити багатомільйонне місто. По-друге, подалі від кордону. По-третє, організувати захист невеликого об'єкту простіше, ніж міста у 840 кв.км.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks