| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В этом Вы правы.
Но и Шурик прав. У нас реально очень многими бизнеса и владели рашики. Теми же национализированными заводами,хоть это не особо афишируется. Ну или газовым месторождением на Полтавщине,за которое наши судятся уже лет восемь. Надеюсь хоть сейчас перестанут судиться и просто конфискуют.
Я дал мотивацию успешного топа айтишника зарабатывающего тысячи долларов. Которую тут искали. Не более. Не все айтишники агенты врага, как и не все сбушники или железнодорожники. Но их много, очень много, и если чей то поступок кажется не логичным, то скорее всего это завербованный или внедрённый агент.... Но есть и идейные.... естественно... без этого никак...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вот ты точно уверен,что прибыль с твоего предприятия вся до копейки остаётся в Украине?
Я не увидела там плевка . Речь была о том,что многие могут и не знать кто конечный бенефициар. Я даже уверена,что люди работающие в том же Житомирском Облэнерго не знали,что там рашикам принадлежит 96 процентов акций.
Ну, звісно! А як же інакше? Куди там дописам Возара до твоїх "шедеврів" про продані схеми "Байрактарів"; розпродану, а потім ще й повністю знищену Порохом зброю, яка трохи пізніше в іншому твоєму висері раптом воскресла; про "МАРТОВСЬКІ" акції протесту херсонців на фоні дерев З ЛИСТЯМ; про Василівську область та Авдєєві стайні тощо. Та він маля у зрівнянні з тобою!
А що ж ваш ідол все це не зламав? Майже три роки було. Чи, як і завжди: Порох це не зробив - він "сволач! работаіт на путіна! яво нада в тюрму!", а клоун не зробив - "виніпанімаєтє: етадругое!"?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Там сосна очередная радостью в паблике поделилась от своего любимого на ДР. Любимого крупного руководителя МВД. Который в половом порыве разрешил усладе его ездить во Львове по пешеходным зонам..
К чему я?
На следующей недели анонсированы большие перемены кроватей местами.. ))
Востаннє редагував Vozar: 22.01.2023 о 23:13
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Востаннє редагував Мафальда: 22.01.2023 о 23:32
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Пам'ятаю, днів 10 тому наша форумська курка сцяла окропом від того, що Болгарія надала нам щось зі озброєння (дуже небагато, звісно): курка раділа - мовляв, не встигла нова молода послиця зайняти посаду, а вже ТАКІ результати! Так ось, для драних курок у мене є дуже погана новина: послиця ще навіть НЕ ВИЇХАЛА З КИЄВА (принаймні станом на 17 січня).Про те, щоб хоч
чимосьякось ПРАЦЮВАТИ на новій посаді, мова взагалі не йде. Але курка вже встигла оргазмувати, навіть не спробувавши (як і завжди) ПЕРЕВІРИТИ інформацію. Який з цього висновок? Дуже простий: курка знов обісралася.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
https://t.me/dnepr_operativ/34711Армія Марокко відправила в Україну близько 20 танків Т-72Б, - MenaDefense
Це лише перша партія, скільки саме танків країна готова відправити Києву, поки що невідомо. Перед відправкою танки модернізувалися до майстерень чеської збройової компанії Excalibur.
Странно, но отсутствие форума радовало(((
Ещё немного и можно было бы не возвращаться ибо не с чем, все и так понятно (((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Башенные собаки это собаки на башнях ?
На счёт пво не уверена,а вот что работают они на мацкву,так точно.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks