Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1520 з 2284 ПершаПерша ... 520102014201470151015111512151315141515151615171518151915201521152215231524152515261527152815291530157016202020 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 30 381 по 30 400.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Чего? Вы фантастику писать не пробовали? Вполне может получится. Система блокировки введенная при ПМ Гройсмане это полностью человеческий фактор. Нормальной это система не была никогда. Это как считать систему в которой расстреливают каждого 100-го нормальной, а вот когда стали каждого 50-го то "ой, плохие", и все претензии к тем кто изменил коэффициент но никаких вопросов к тем, кто ввел систему расстрелов.
    Да, ФОП может быть и с НДС, и без НДС. Предприниматель вправе выбрать ту модель, которая обеспечивает ему больший оборот и больший доход. Государство кстати тоже не в накладе, ибо получает примерно одинаковый процент. Вот только объем геморроя у предпринимателя возрастает в разы.
    странно, до введення Кабміном нових критеріїв, негативних відгуків я не чула. Хоча багато моїх знайомих на загальній системі оподаткування. Ввели автоматизовану систему моніторингу податкових накладних, яка на основі певних критеріїв ризику (які до речі такими є і в ЄС, і які були согласовані з ЄС) визнавала податкові накладні ризикованими. Ці критерії відомі, бізнес знає, чого треба уникати, а яким криторіям треба відповідати. То яка це ручна система?
    І яким чином, вибір (на свій власний розсуд) типу опадковування, робить приговор системі обліку? До речі, нічого революційного в обліку податкових накладних немає, тим більше в однотипних операціях. Курси бухгалтерські - і все норм.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Вы наговариваете и выдумываете ((.
    Перекручиваете мои посты на свой провокационный лад ((.
    Брехло! я ПІДТВЕРДЖУЮ все те, про що писав after midnight! Ти дійсно ВИПРАВДОВУЄШ Терехова з його рашистською мовою! А ще ти НЕ БУЛА ПРОТИ триколорної ялинки в Новомосковську! Ти та ще рашистка.
    Ведете себя дико и омерзительно.
    Чия б корова мичала!
    носитель бездоказательного вранья...
    Сказала брехуха.
    Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    саме ви ведете себе мерзотно (точно нічим не краще за Фаріон) "граючись" тут з мовним питанням.
    ППКС
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    та там, явный сдвиг по фазе.
    Це ти в свою медичку книжку зазирнула? І правильно.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

У меня совершенно противоположное вашему мнение: она это делает во вред. И украинскому языку, и государству Украина, и обществу.

Если я не манипулировала, то почему вдруг я начну это делать в будущем?

У меня странное чувство, что я опять общаюсь с Микелой. Простите, но ничего не могу с этим поделать))).
    У меня для этого теперь есть вы).
    Отныне вы просто обязаны мне сигнализировать обо всём, что вам кажется и видится в моих глазах.
    Не прогуливайте).
    а, так то не ви сюди принесли негатив стосовно мовного питання і влаштували тут срач?
    не ви постійно маніпулюєте мовним питанням (я навіть купу прикладів навів, від яких ви не відмовляєтесь)?
    вона робить це на шкоду, а ви робите це на благо?
    і це все мені здається?

а не здається вам, що задля свого виправдання у вас дуже багато відмовок та припущень?
    факти ось вони, прям у цій темі, а ваше припущення, що мені це все здається - лише припущення.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    ну заплатил чувак штраф, в чем у тебя проблема?
    Дійсно, в чому проблема, коли державний посадовець ПОРУШУЄ ЗАКОН? Це ж лише Пороху та його команді не можна було цього робити, а зеленій владі все дозволено - "бидло хаває!"(с).
    мер решил уважать свою громаду - это его решение
    А не пішов би ти нах, рашик, зі своїм мером і своєю рашистською мовою? Є ЗАКОН!!! Який він ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ виконувати! Не подобається дотримуватися законів - звалив нах з цієї посади!
    Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    він веде до розколу суспільства і призиває, своїми діями, не підкорятися законам України
    ППКС
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    70 997

Типово

В Гостишках была темка Палата номер 6.))

Если хозяин названия не запатентовал его, можно Балаканину переименовать)))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    В Гостишках была темка Палата номер 6.))

Если хозяин названия не запатентовал его, можно Балаканину переименовать)))))
    ви хочете себе відчувати як вдома?))

Дописів
    70 997

Типово

ви хочете себе відчувати як вдома?))
    Вы не знаете как у меня дома. Не угадали)))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Откуда вы знаете как у меня дома?
    не знаю, тому і питаю)

Дописів
    70 997

Типово

не знаю, тому і питаю)
    Вы считаете дом и форум это одно и Тоже ?
    Но почему?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

странно, до введення Кабміном нових критеріїв, негативних відгуків я не чула. Хоча багато моїх знайомих на загальній системі оподаткування. Ввели автоматизовану систему моніторингу податкових накладних, яка на основі певних критеріїв ризику (які до речі такими є і в ЄС, і які були согласовані з ЄС) визнавала податкові накладні ризикованими. Ці критерії відомі, бізнес знає, чого треба уникати, а яким криторіям треба відповідати. То яка це ручна система?
    І яким чином, вибір (на свій власний розсуд) типу опадковування, робить приговор системі обліку? До речі, нічого революційного в обліку податкових накладних немає, тим більше в однотипних операціях. Курси бухгалтерські - і все норм.
    Вы не слышали, а я сталкивался.
    Автоматизированная система работающая исключительно в рабочее время. Наверное Украина первая страна в мире озаботившаяся графиком работы и режимом выходного дня для серверов. Рассказывать сказки про автоматическую систему можно, вот только на самом деле - это человеческий фактор. А разблокирование- так полностью.
    Известные критерии... Налоговая только суду дала ответ о причинах отнесения плательщика к "ризиковим". Через суд и пришлось отменять. А глав.налоговик на голубом глазу вещал, что блокирование налоговых никак не мешает работе предприятия... А потом они делали круглые глазки и вопили "откуда и вас убытки".
    Приговор системе- это громоздкая система администрирования налога. Это желание гос-ва все знать, все контролировать и отовсюду поиметь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Вы не слышали, а я сталкивался.
    Автоматизированная система работающая исключительно в рабочее время. Наверное Украина первая страна в мире озаботившаяся графиком работы и режимом выходного дня для серверов. Рассказывать сказки про автоматическую систему можно, вот только на самом деле - это человеческий фактор. А разблокирование- так полностью.
    Известные критерии... Налоговая только суду дала ответ о причинах отнесения плательщика к "ризиковим". Через суд и пришлось отменять. А глав.налоговик на голубом глазу вещал, что блокирование налоговых никак не мешает работе предприятия... А потом они делали круглые глазки и вопили "откуда и вас убытки".
    Приговор системе- это громоздкая система администрирования налога. Это желание гос-ва все знать, все контролировать и отовсюду поиметь.
    я порівнюю ситуацію з податковими накладними, яка була при Януковичу і яка була при Порошенко, і це порівняння явно на користь Гройсману. Нехай не ідеальна система, але вона працювала, спроба побороти корупцію в одному з самих корумпованих податків- зроблена. Прийшли типу технократи молоді- ну то вперед- покращуйте чи робіть щось нове.
    За громоздську систему оподаткування, я навіть спорити не хочу- це зрозуміло. Але мені стало на багато простіше здавати звіти, змінилося відношення операторів до ФОПників, вони перестали хамити та відчувати себе царицями. Мені легко стало зареєструвати ФЛП в єдиному вікні, а не приїжджати 4 рази за правління Януковича, та стояти по пів-дня в черзі, витрачаючи купу часу. Так що, сказати- що не було реформ- це не вірно.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Электронная отчетность через интернет, бесплатные электронные ключи - это было введено еще при Клименко. Причем вводилось жестко, даже принудительно.
    Единое окно - это еще при Ющенко появилось. Кстати, именно при ВФЯ, в связи с передачей администрирование ЕСВ от ПФ к налоговой стало на одну регистрацию меньше.
    Насчет "без очереди" просто напоминаю ажиотаж конца кажется 2014-го когда народ ломанулся срочно закрывать ФОП из-за законодательных новаций товарища Яценюка. Кстати, маразм с налогообложением минималки от него-же.
    Комментировать по НДС просто нет желания. Вот когда Вам 15-го зайдет предоплата миллиона 1,5, а проплатить поставщику сможете только 16-го, потом расскажете

Дописів
    46 288

Типово

а, так то не ви сюди принесли негатив стосовно мовного питання і влаштували тут срач?
    не ви постійно маніпулюєте мовним питанням (я навіть купу прикладів навів, від яких ви не відмовляєтесь)?
    вона робить це на шкоду, а ви робите це на благо?
    і це все мені здається?

а не здається вам, що задля свого виправдання у вас дуже багато відмовок та припущень?
    факти ось вони, прям у цій темі, а ваше припущення, що мені це все здається - лише припущення.
    Не нашел смайлик "аплодирую стоя" ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 637

Типово

факти ось вони, прям у цій темі

Это вам что-то постоянно кажется. В том числе, что я перед вами собираюсь оправдываться, опровергать и доказывать)).
    Примите что-нибудь)).
    і це все мені здається?
    или просто хочется срачА)).

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 637

Типово

Просто общепризнанная формулировка полного отрыва от реальности...
    Как и у тех, кто утверждает про отсутствие человеческого фактора при блокировках)).
    Иначе и не знаю, как объяснить подобный феномен.

Дописів
    33 678

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Не нашел смайлик "аплодирую стоя" ))
    поищите "какаю сидя")).

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 637

Типово

И писяю. Писей)).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Татуху выбираете ?))

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Это вам что-то постоянно кажется. В том числе, что я перед вами собираюсь оправдываться, опровергать и доказывать)).
    Примите что-нибудь)).
    или просто хочется срачА)).
    мені як раз нічого не здається.
    я кажу лише те що бачу, і приводжу факти ваших промов як доказ: ви постійно й наполегливо маніпулюєте мовним питанням.

а якщо вам хочеться срачу - то ваше особисте право.
    хочеться й надалі безвідповідально маніпулювати мовним питанням? то ваше особисте право (хоча ви вже про це написали).

тоді припиніть оце мерзотне лицемірство і щодо Фаріон, і щодо того, що вас оббріхують, а ви начебто біла та пушиста.
    ви аж нічим не краща за неї.
    я б навіть сказав, що брудніша за неї. та, хоча б не відхрещується від того, що робить.

Сторінка 1520 з 2284 ПершаПерша ... 520102014201470151015111512151315141515151615171518151915201521152215231524152515261527152815291530157016202020 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті