| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
згодна, але це не дає індульгенцію офіційним особам, ці закони не виконувати
бо поки буде: а мені подобається російська мова, то хай розмовляють російською
а мені подобається брати хабарі, то хай і чиновники хабарі беруть, чи крадуть з бюджету як Поворознюк, а я стану чиновником- теж буду брати
то ми так і будемо жити
люди повинні зрозуміти, що непотріб у ВР- без юридичної освіти та ще однієї, або двох профільних освіт- це нонсенс, вони апріорі не можуть приймати нормальних законів, а тим більше їх писати
тобто особисто ви будете й надалі тут маніпулювати мовним питанням на користь російської мови?
проте у вас є претензії стосовно того, що те ж саме робить Фаріон? тому що що? тому що вона робить це на користь української?
стосовно вас це пояснюється лише висловом про бревно у своему оку, яке ви бачити не бажаєте.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Я не можу вам відповісти, бо не знаю ніяких подробиць).Окрім того, що заборону зняли в листопаді 21.
Теж цікаво.
Мені ще цікаво, чому її тільки в 18 році ввели , та чому в такому кастрованому форматі. Вїхати могли майже всі бажаючі.
Про каравани людей з ДНР-ЛНР, що кожні 2 місяці приїздили за грошенятами, бо були тут оформлені начебто як переселенці, мені теж дуже цікаво.
Усі вони їхали через пости та блокпости. Але кожен перший мог не повертатися в ДНР-ЛНР, маючи бажання...
І так з 2014 року до початку вторгнення.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 10.01.2023 о 18:09
У меня совершенно противоположное вашему мнение: она это делает во вред. И украинскому языку, и государству Украина, и обществу.
Если я не манипулировала, то почему вдруг я начну это делать в будущем?тобто особисто ви будете й надалі тут маніпулювати мовним питанням на користь російської мови?
У меня странное чувство, что я опять общаюсь с Микелой. Простите, но ничего не могу с этим поделать))).
У меня для этого теперь есть вы).стосовно вас це пояснюється лише висловом про бревно у своему оку, яке ви бачити не бажаєте
Отныне вы просто обязаны мне сигнализировать обо всём, что вам кажется и видится в моих глазах.
Не прогуливайте).
ну трішки не так
Кандидатуру для призначення на посаду Прем'єр-міністра України вносить Президент України за пропозицією коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, сформованої відповідно до статті 83 Конституції України, або депутатської фракції, до складу якої входить більшість народних депутатів України від конституційного складу Верховної Ради України.
Міністр оборони України, Міністр закордонних справ України призначаються Верховною Радою України за поданням Президента України, інші члени Кабінету Міністрів України призначаються Верховною Радою України за поданням Прем'єр-міністра України.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks