| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
https://t.me/mykolaivskaODA/4002
Прокоментував вчорашній обстріл Очакова, начебто застосували 2 кінджала по забетанованому складу протикорабельних мін часів 2 Мирової війни ...
Та пішов ти нах, придурок! Від того, який вік свого першого сексу ти назвеш - 10 років чи 50 - не зміниться сам факт того, що він в тебе БУВ. Я вже мовчу про те, що в тебе, як і завжди, НЕМАЄ жодного ДОКАЗУ того, що бодай одна з фраз допису Тетяни є БРЕХНЕЮ. Срати на опозицію - це головна задача вашого мерзенного бидло-стада.
Здохни, рашист смердючий, разом зі своїми генетичними родичами-орками та ботоксним ідолом!Знищимо ворога на полі бою - займемося тобою, гнида кремлівська!
Шампанське я вже купила, гопака вивчила!
Без всяких вложений?Мільйони закатованих та розстріляних паРашею українців - це "без вложений"???
Та щоб тебе розірвало, рашист смердючий, за це лайно!
Пля, коли вже забанять цього ху.йловського пропагандона?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
а ДВА погоняла Сміттєвоза тобі було замало? Потрібно було ще одне? Тю... Так сказала б - я б з десяток придумала. Ну, ОК, можеш спокійно тепер звертатися до нього "Слыш, Смердиш!" - я дозволяю.
Так навіщо йому таке читати?Куди ж простіше срати без привода на кожного представника опозиції!
Що цікаво... Серед "слуг" виявлено (з підтвердженням!) купа колаборантів та зрадників. Багатьом вже висунули підозри. Жодного разу не бачила, щоб це лайно бодай про одного з них написало те, що сьогодні насрав у бік Тетяни.Вороги серед СВОЇХ його повністю ВЛАШТОВУЮТЬ.
Вгадала?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
фейк як раз те, що ДБР не заводило справу проти Пашинського, а також проти керівництва "Артем". Після піднятого розголосу, ДБР просто вирішило сказати, що слідчі дії вони проводили, але не за передачу зброї ЗСУ, а по іншій причині. А по якій вирішили не говорити)
тобто який висновок робимо?
якщо б піплу було не всьо равно на свою долю і вони б так вимагали від влади ракети та зброю, то все б у нас було і на 90% на нас би не напала раша, а так як більшість "устала от войни" то маємо, те шо маємо
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks