я абсолютно нейтрален стосовно мовного питання, доки ним не починають маніпулювати.
після Душа, коли його забанили, жодного поста не написав стосовно мови.
ну його можна зрозуміти - пенсіонер, з руською щелепою, який вимагає російську другою державною.
вас зрозуміти не можу і не бажаю.
ви систематично, маленькими порціями, але наполегливо малюєте картину "неймовірності" російської мови та літератури, у той же час несете негатив про тих, хто бажає спілкування українською.
виправте мене, якщо ви не робили (не писали) хоча б один з цих пунктів останніми тижнями:
1. звіздараси оштрафували Терехова за спілкування російською, але він молодець - сплатить штраф і все одно буде спілкуватися російською
2. у Харкові свій, особливий та неповторний діалект російської, котрий треба зберегти
3. виказували захоплення російським письменникам
4. притягли негатив про те, що дитина бажає спілкуватися українською через стусани іншої.
хіба не зрозуміло, що у цьому може дратувати?
можна ще одне питання? а ця дитина, яка точно так же, як і у Фаріон (поза залежністю, вигадала та ту історію, чи ні), бажає, що б з нею розмовляли українською.
вона теж несе небезпеку російській мові? чи який негатив можна у точно такому ж випадку придумати?
![]()

Слідкуй за своїми сокоритниками! 

Bookmarks