| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
розважайтесь в пустословії))
удачі, свідки ботів
Я проти того, щоб церкві дарували МУЗЕЇ. Новозбудовані храми - немає питань, нехай володіють. А музеї - категорично ні. Бо сьогодні ПЦУ править Єпіфаній - людина зі ЗДОРОВИМ глуздом, патріот. А завтра невідомо хто - можливо, хтось накшалт Гундяєва. Будуть робити з історичною пам'яткою все, що забажають, навіть руйнувати, - і хрін ти притягнеш їх до відповідальності за псування культурної спадщини! А доки музеї належать державі вона зможе контролювати їх використання, виставляти умови і, в разі порушень, анулювати договір оренди. Інша справа, що цей договір не повинен бути на один день, а більш довгим, - років на п'ять, думаю, як раз те, що треба.
Возар топить за ПЦУ. Тобі це не подобається? Він повинен топити за твою любиму ФСБ-РПЦ-МП?
Те, що вони видалили всі ДОКАЗИ цієї залежності, зробило їх незалежними НАСПРАВДІ???
паРаша зараз знищує всі докази своїх злочинів в Маріуполі. Будете вважати її невинною і незаслуговуючою покарання?
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
А до чого тут ти?
Я знаю.
Ну, не зрозуміла зміст того, що процитувала, - ну, сиділа б собі мовчки. Ні, півбокалуплена навіщось влізла на форум, відкрила рота і показала свою розумову відсталість.
Як паРашею засмерділо!Любая религия -это средневековье. О какой силе речь)![]()
Бразилиеведы еще не подтянулись?))
там майдан
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Цікаво, а як це церква може бути ПОЗА державою? На Марсі чи що?Нічого, що храми цієї самої церкви знаходяться НА ЗЕМЛІ, а ця сама земля належить ДЕРЖАВІ (у данному випадку Україні) та її НАРОДОВІ?
І тим не менш ті церкви ВПЛИВАЮТЬ на розвиток держав і часто є частиною ОФІЦІЙНОЇ політики. Наприклад, Сенат США кожне своє засідання починає з молитви (в якій, до речі, останні 10 місяців і Україна згадується). Живи тепер з цим.
Я вибачаюся, а чому Ви виправляєте помилки лише Texture?У більшості представників зестада в кожному дописі помилок в декілька разів більше. ЇХ помилки Вам не муляють?
Чи просто Texture Вам на якусь хвору мозоль наступила?
Про молитву в штатах.
Молитва там, традиция и абсолютно не связана ни с какой религией. Это, к примеру, если бы наша ВР пригласила б попа с МПЦ, в том числе))
‐----------------
Капелланы избираются как отдельные лица, а не как представители какой-либо религиозной общины, органа или организации. По состоянию на 2017 год все капелланы Сената принадлежали к различным конфессиям христианства, хотя нет никаких ограничений в отношении членов какой-либо религии или религиозной группы. Приглашенные капелланы, рекомендованные сенаторами для произнесения вступительной молитвы заседания вместо сенатского капеллана, представляли «все основные религиозные конфессии мира».
Текущий капеллан - Барри К. Блэк, бывший контр-адмирал ВМФ и бывший начальник капелланов ВМФ. Он первый адвентист седьмого дня и первый афроамериканец, занявший эту должность.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks