| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У религиозных общин есть возможность взять земельку и построить на ней нечто своё.
Какого лешего им должны отдать то, что построено государством?
Сюр какой-то.
Протестантские общины так и делают.
а ще вчора УПцшні чорні маги спалили клобуки перебіжчиків до ПЦУ на могилі Сабадана![]()
Востаннє редагував Мафальда: 09.01.2023 о 13:25
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
як раз під час війни- задача державних органів забезпечити інформаційний захист свого населення. А так как УПЦ МП- це відділ ФСБ, то....не зрозуміло, чого так довго тягнуть з закриттям
якщо забули, боєвики Гіркіна прятали зброю та переховувалися на території храму московського патріархату у Слав'янську (правда патріархат не коректно називати бо Томосу у них немає ну да ладно- це звична назва)
О какой конфронтации вы говорите? Давайте более конкретной.
Де факто речь идет о двух церквях. Если вы о массовости. И это опять же де факто украинская церковь vs московская церковь. Ни о каких греко\католиках и остальных речи быть не может если говорить о той же самой Лавре.
Еще раз повторю - нас (украинцев) до 24 февраля услышатьдамбас ибо нивсеттакадназначно и какаяразница ватник ты или украинец (с) - уговаривали все вплоть до нашего президента.
В итоге мы заплатили за это смертями тысяч украинцев и сколько еще крови прольется - бог знает. Именно потому что хотелит услышатьдамбас и какаяразница!
Не будет кого разъединять если сейчас безоговорочно и однозначно не боротся за все только украинское на территории Украины! В данном случае за национальную церковь. Которую слава богу и нашим правителям Украина теперь имеет!
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Там вроде и Иринея приостановили гражданство
Государство забрало самым варварским способом все! В том числе и храмы! У церковников. Что потом там восстанавливало - конюшни или музеи - вопрос пятый. Это был террор и разбой. Это нужно признать и извиниться. Тем самым как раз объединив миллионы верующих украинцев вокруг нормального здорового государства. С руководителем-государственником во главе.
Востаннє редагував Vozar: 08.01.2023 о 19:29
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
про нього. Але зараз не про МП, а більш про жахливу законність.
Це європейська практика - повертати майно, що було захоплене комуністичним режимом. Але. Грошима. У тч і за кшалт держави, якщо сучасний власник не хоче його позбуватися та має право не позбуватися.
Щодо того религійного закладу МП, то я дуже хочу вірити, що інші не такі)). Але хто зна?
А щоб не було подібного, хай би Закони складали не блажені благодійники, а далекобачні фахівці.
за кшалт дешевше ніж за кошт
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
У ЗСУ спростували заяву РФ про "помсту" за Макіївку ударом по Краматорську
я тільки не розумію, навіщо було це робити, коли навіть рашисти у z-каналах не вірять у цю
Spoiler: маячню мо рф про 600-700 вбитих у "рашистській помсті"
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks