| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а что такое, что не так в понятийности...? когда говорю термос все понимают что это такое...
быдло и существо опять врет - за равенство в и на никогда даже не заикался... мне все равно как говорят люди... это их дело, особенно если собеседник понимает что ему говорят (моя цитата по этому поводу в подписи одного из поклонников моего творчества![]()
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Мені не потрібно визначатися, я свої установи не змінювала.
Про храми я писала одне: державна власність, крапка.
Щодо переходів одніх попів до інших...так нічого гарного. Але й нічого дивного).
Але я не про це писала.
Я писала про те, що усіляким попам нема чого робити на державному рівні.
Та якщо якийсь Президент щось їм наобіцяв, то хай вони йдуть до його хати.
А не до моїх дітей в школу).
Поважаю почуття религійних людей. Але до того часу, поки вони не лізуть до мене в дитячу кімнату, в карман та в ліжко).
не погоджусь, Захід до 2014 року не рахував Уркаїну окремою державою та і не хотів цього. Він цілком гарно нас віддав у сферу впливу росії, навіть був договір підписаний про це. Чому ж так Путін і біснувався і вимагав не розширення НАТО на Схід. Порошенко вдалося отримати Томос, тому що він зумів представити Україну не як об'єкт міжнародної політики, а як суб'єкт. Памя'таєте:"Нічого про Україну без України?" Формулювання вірні і питання саме в цьому. І це питання повинно бути під контролем держави, щоб ніяка філія ФСБ не мала впливу на громадян України.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks