Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1482 з 2284 ПершаПерша ... 48298213821432147214731474147514761477147814791480148114821483148414851486148714881489149014911492153215821982 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 29 621 по 29 640.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    26 069

Типово

а ведь если завтра Зеленский выступит с инициативой о передаче - VOZar первый начнет носится с разделением верующих на правильных и неправльных. как было 25 декабря - оне ж причитал про поздравление Президентом католиков, хотя про католиков не было и слова

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

То есть законность нахождения объектов религиозного культа в собственности государства вызывает вопросы. ОК. Давайте изучать насколько законно этим имуществом может владеть церковь.
    И если с 1654 Украина под российской оккупацией, как колония, то о каких имущественных правах оккупантов может идти речь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Я вам больше скажу - они в акуе))

Были.

А сейчас уже главное осталось только одно - не налажать в переводе методичек с русского на украинский...
    може, а може як пропетляти поміж російськими та американськими) бо тікати прийдеться за Урал, а не в Куршавель)

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 572

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    ви трошки не праві, у нас є єдина державна церква, створення якої підтримала ВР і президент України, а також Кабмін
    В нас немає державної церкви. Згідно Конститутції , Україна не має державної религії. Вона полирелигійна з вільним віросповіданням.
    То хтось помилився)).

втому я не бачу жодних причин, чому держава Україна повинна віддавати свої храми комусь, окрім своєї ж церки
    більш того, я не бачу причин чому Держава взагалі повинна віддавати своє майно религійникам.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

МП зараз-це незаконне формування, бо вони типу відділилися від москви
    Куди вони відділилися? Шанована всіма вікіпедія:
    Согласно действующему Уставу Русской православной церкви, УПЦ — «самоуправляемая церковь с правами широкой автономии» в составе РПЦ

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від Шуршунчик Переглянути допис
    коштом
    "щось на кшталт" - "что-то вроде"
    Spoiler Spoiler: так і я ж про шо.  

Шурчшунчик, ми тут зграя токсичних і загартованих в боях срачах товаришів,
    коли я вас тут бачу, думаю з острахом -- затопчуть.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

ви трошки не праві, у нас є єдина державна церква, створення якої підтримала ВР і президент України, а також Кабмін
    тому я не бачу жодних причин, чому держава Україна повинна віддавати свої храми комусь, окрім своєї ж церкви
    У нас взагалі церква відокремлена від держави. А щодо єдиності - як же мусульмани, іудеї, кришнаїти і т.д.?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

ну хоча б тому, що держава Україна має свою єдину автокефальну церкву
    чи ви вважаєте, що потрібно продавати право на службу, раз уже продається право на ввезення безпілотників, право на експорт зерна.... гулять так гулять
    какого хрена я часть своей собственности должен отдавать кучке мошенников?
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    какого хрена я часть своей собственности должен отдавать кучке мошенников?
    поздно
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

И почему именно ярым противникам Зеленского так хочется построить в Украине православный Иран. Совпадение?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    про нього. Але зараз не про МП, а більш про жахливу законність.

Це європейська практика - повертати майно, що було захоплене комуністичним режимом. Але. Грошима. У тч і за кшалт держави, якщо сучасний власник не хоче його позбуватися та має право не позбуватися.

Щодо того религійного закладу МП, то я дуже хочу вірити, що інші не такі)). Але хто зна?
    А щоб не було подібного, хай би Закони складали не блажені благодійники, а далекобачні фахівці.
    так государство и так им преференций надовало, за наш с вами счет... и комуналку и таможеные льготы... хватит им...
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    И почему именно ярым противникам Зеленского так хочется построить в Украине православный Иран. Совпадение?
    Вы же спрашивали. Теперь почему утверждаете?))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    9 040

Типово

А такое видели?

"російські спецслужби вербували дітей через мобільну гру для збору даних про стратегічні об’єкти — Олексій Резніков
    "росія намагалася використати українських дітей, аби ті через мобільну гру несвідомо надавали інформацію про розташування стратегічно важливих об’єктів.
    Це не просто брудний трюк, це військовий злочин", - зазначив Міністр."

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    62 089

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Це європейська практика - повертати майно, що було захоплене комуністичним режимом. Але. Грошима. У тч і за кшалт держави, якщо сучасний власник не хоче його позбуватися та має право не позбуватися.
    из личного опыта:
    друг-товарищ, чей отец был каким-то большим человеком и получил от государства "по распределению" нехилый особняк в центре Клужа (Румыния), был вынужден съехать и ему государство дало денег на купить квартиру. а особняк вернуло прежним собственникам в рамках закона о реституции.
    по Румынии куча замков и "замочков" были затребованы (в рамках того же закона) бывшими владельцами, получены и в итоге половина из них рассыпаются.
    я к чему - европейская практика, которую я наблюдал воочию, возвращает именно майно - если соблюдены все формальности и есть все доказательства.

Дописів
    29 041

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    А такое видели?

"російські спецслужби вербували дітей через мобільну гру для збору даних про стратегічні об’єкти — Олексій Резніков
    "росія намагалася використати українських дітей, аби ті через мобільну гру несвідомо надавали інформацію про розташування стратегічно важливих об’єктів.
    Це не просто брудний трюк, це військовий злочин", - зазначив Міністр."
    Покемоны. Уже и Резников написал? Тю.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Вы же спрашивали. Теперь почему утверждаете?))
    Посты Texture Вам в помощь. Посему то представители других полит.взглядов про гос.религию не говорят.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 572

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    из личного опыта:
    друг-товарищ, чей отец был каким-то большим человеком и получил от государства "по распределению" нехилый особняк в центре Клужа (Румыния), был вынужден съехать и ему государство дало денег на купить квартиру. а особняк вернуло прежним собственникам в рамках закона о реституции.
    по Румынии куча замков и "замочков" были затребованы (в рамках того же закона) бывшими владельцами, получены и в итоге половина из них рассыпаются.
    я к чему - европейская практика, которую я наблюдал воочию, возвращает именно майно - если соблюдены все формальности и есть все доказательства.
    Ситуации разные, наверное.
    Друскининкай (без ошибок хоть написала?).
    Там земля и дом. Имение. По наследной грамоте. Дом уже не тот и не последующий, кароч, построенный очень не тогда.
    Еще и государство изменилось с тех пор.
    Деньги.Только деньги. Но там какое-то гос. здание теперь. Музей?

И очень доказать, да. Метрики хозяев, дворянские грамоты, архивы и прочая страшная рожь.

Просто пример, если что.

Дописів
    84 387

Типово

Посты Texture Вам в помощь. Посему то представители других полит.взглядов про гос.религию не говорят.
    просто вони неосвічені і намагаються уникнути концепту помісна церква у розбудові держави,
    це не працює, але хай пишуть -- хто ж їм заборонить

Дописів
    26 069

Типово

им не хочется - им надо противопоставить верующих Зеленскому. все просто

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

безбожники озаботились делами церкви... забавно... ахаха
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Сторінка 1482 з 2284 ПершаПерша ... 48298213821432147214731474147514761477147814791480148114821483148414851486148714881489149014911492153215821982 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті