Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1481 з 2284 ПершаПерша ... 48198113811431147114721473147414751476147714781479148014811482148314841485148614871488148914901491153115811981 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 29 601 по 29 620.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    26 069

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    ну бургомістр вопше був горою за свічки, ой соррі за МП
    бачите, а ви за державний рівень коли на місцевому бургомістри за МП

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    Але ви мабуть не мешканка Дніпра, тому що все читається достатньо природно і без потрібних уточнень
    якщо не вникати в суть написаного, то взагалі можна зробити цікаві припущення зроблені від стелі

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від aglaya Переглянути допис
    О!
    відрядити у відрядження кшталтом приймаючої сторони
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    бачите, а ви за державний рівень коли на місцевому бургомістри за МП
    державний рівень то зрозуміло, там є за шо боротися, не зрозуміло за шо тут народ бореться? за стокгольмський синдром?

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 571

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Государство забрало самым варварским способом все! В том числе и храмы! У церковников. Что потом там восстанавливало - конюшни или музеи - вопрос пятый. Это был террор и разбой.
    Не пятый.
    Забрало (и разрушило) государство СССР, а построило другое государство - Украина.
    Не получило в собственность от попередников, а построило.

Вы себя хорошо чувствуете)? За что Украине извиняться перед религиозными общинами , еще и в плане построенных ею храмов))?

Дописів
    46 288

Типово

державний рівень то зрозуміло, там є за шо боротися, не зрозуміло за шо тут народ бореться? за стокгольмський синдром?
    ...вообще то 93 % здесь воюет за оправдание своего выбора в 19.... до всырачки... регулярной ))
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Не пятый.
    Забрало (и разрушило) государство СССР, а построило другое государство - Украина.

Вы себя хорошо чувствуете)?
    Если вас вышвырнули из вашего дома рашевские окупанты, а через пять лет пристроили там конюшню представители Татарстана (установившего свою власть в кремле в 2025 году) - это перестало быть вашим домом?

Спасибо, хорошо. А вы? ))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 571

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    ну сделайте кто либо ошибку орфографическую в тексте пусть мафа найдет обрадуется и хоть на минуту забудет о своей никчемной жизни))) а то страдает, пытается биологически возвысится...
    ужо, оно ужо. Наслаждайтесь)).

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

про нього. Але зараз не про МП, а більш про жахливу законність.

Це європейська практика - повертати майно, що було захоплене комуністичним режимом. Але. Грошима. У тч і за кшалт держави, якщо сучасний власник не хоче його позбуватися та має право не позбуватися.

Щодо того религійного закладу МП, то я дуже хочу вірити, що інші не такі)). Але хто зна?
    А щоб не було подібного, хай би Закони складали не блажені благодійники, а далекобачні фахівці.
    щоб у нас були далекобачні фахівці в далекому 1991році, треба було наріду обирати не Кучму, а Чорновола, але історія зворотнього напрямку не має тому ми маємо виправити помилки минулого
    законний метод на зараз- це приєнання МП до ПЦУ, бо МП зараз-це незаконне формування, бо вони типу відділилися від москви, але у них немає власного Томосу, тому вони сектанти по релігійним канонам

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 571

Типово

Если вас вышвырнули из вашего дома рашевские окупанты, а через пять лет пристроили там конюшню представители Татарстана (установившего свою власть в кремле в 2025 году) - это перестало быть вашим домом?
    Я там выше написала про законность. Вам сложно, я понимаю. Держитесь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

...вообще то 93 % здесь воюет за оправдание своего выбора в 19.... до всырачки... регулярной ))
    НЛП- цікаві техніки) бавляться еліти, мабуть самі не очікували такого результату))
    а Стругацькі явно щось знали)

Дописів
    40 241

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    коштом
    "щось на кшталт" - "что-то вроде"

Дописів
    46 288

Типово

Я там выше написала про законность. Вам сложно, я понимаю. Держитесь.
    Я там выше написал про законность. Вам сложно, я понимаю. Держитесь.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Не пятый.

Вы себя хорошо чувствуете)? За что Украине извиняться перед религиозными общинами , еще и в плане построенных ею храмов))?
    а що робити державі Україна з храмами, які вона побудувала за власний кошт, по вашому? Віддати московитам? Чи проводити там засідання Кабміну?

Дописів
    29 041

Типово

щоб у нас були далекобачні фахівці в далекому 1991році, треба було наріду обирати не Кучму, а Чорновола, але історія зворотнього напрямку не має тому ми маємо виправити помилки минулого
    законний метод на зараз- це приєнання МП до ПЦУ, бо МП зараз-це незаконне формування, бо вони типу відділилися від москви, але у них немає власного Томосу, тому вони сектанти по релігійним канонам
    А Ви читали, що писав Чорновол? Про крим, наприклад. Мабудь, тоді Ви ще малі були

Дописів
    46 288

Типово

НЛП- цікаві техніки) бавляться еліти, мабуть самі не очікували такого результату))
    а Стругацькі явно щось знали)
    Я вам больше скажу - они в акуе))

Были.

А сейчас уже главное осталось только одно - не налажать в переводе методичек с русского на украинский...

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 571

Типово

В мене гостро негативне відношення до МП, але мені байдуже до религійних канонів).
    Тому що в нас жодне релігійне угруповання не має статусу державної религії.Та не має преференцій перед іншими.

Виженуть МП - буде дуже добре.
    Але нияка інша религійна громада преференцій не має. Не повинна мати. Бо завтра до нас прийдуть білі брати а післязавтра - ще хтось. За державним майном та мозком людей.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

В мене гостро негативне відношення до МП, але мені байдуже до религійних канонів).
    Тому що в нас жодне релігійне угруповання не має статусу державної религії.Та не має преференцій перед іншими.

Виженуть МП - буде дуже добре.
    Але нияка інша религійна громада преференцій не має. Не повинна мати. Бо завтра до нас прийдуть білі брати а післязавтра - ще хтось. За державним майном та мозком людей.
    ви трошки не праві, у нас є єдина державна церква, створення якої підтримала ВР і президент України, а також Кабмін
    тому я не бачу жодних причин, чому держава Україна повинна віддавати свої храми комусь, окрім своєї ж церкви

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    56 571

Типово

а що робити державі Україна з храмами, які вона побудувала за власний кошт, по вашому? Віддати московитам? Чи проводити там засідання Кабміну?

Те саме , що вона й робить вже багато років - здавати в оренду религійникам певних конфесій.

Сторінка 1481 з 2284 ПершаПерша ... 48198113811431147114721473147414751476147714781479148014811482148314841485148614871488148914901491153115811981 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті