| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В санкционный список, подписанный президентом Украины, попали Лолита Милявская, гражданин Украины Анатолий Тимощук, Жанна Бадоева, Ирина Аллегрова, Евгений Петросян, Баста, Никита Михалков, Маргарита Симоньян, Михаил Шуфутинский, Дмитрий Билан, Михаил Галустян, Лариса Долина, Филипп Киркоров, Сергей Лазарев, Дмитрий Киселев, Артемий Лебедев и другие.
Слушайте - а где вот этот туповатый из Сватов - не нахожу почему-то ? ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Таки власним досвідом ділишся. Мабуть, багато твої таким чином заробляють, якщо ти всім пропонуєш.
Гггг... А я попереджала!
Це що ж треба мати в голові замість мозку, щоб відмову зустрітися з ідіотами та/або злочинцями вважати доказом ВІДСУТНОСТІ В МІСТІ????
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
у меня еще одна проблема - меня заблокировал Сам петро олексійович... теперь я в блоке петра порошенка... что делать?
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Лопата - то для твоєї корони, нею зручніше поправляти її.
Ооооо, і ця власним досвідом ділиться. Сподіваюся, ти хоча б не здешевіла, коли цю угоду провертала?Та то шо вы за бабки маму родную готовы продать и так давно известно.
Нічого дивного. Я попереджала.
Р.S. Зайшла з першого разу і з компу, і з мобільного.
Так вона ж тільки з лопати і їсть, як і всі справжні кацапи.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks