Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1465 з 2284 ПершаПерша ... 46596513651415145514561457145814591460146114621463146414651466146714681469147014711472147314741475151515651965 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 29 281 по 29 300.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Nik. Переглянути допис
    Рискую, конечно, получить агрессивную реакцию, но нельзя же так преподавателю безграмотно писать. Перед знаками препинания пробелы не ставятся, а вот после них - обязательно. И ставить знаки препинания желательно по правилам, а не как Бог на душу положит.
    Та який там вона викладач? То лише чергова брехня від неї. Вона ж цілодобово бреше - це сенс її життя. Ви чули колись, щоб викладач постійно їздив у відрядження? А вона тут неодноразово писала, що "ісколєсіла всю Расєю вдоль і папєрьок в камандіровках". Тому діліть її дописи на 100. А краще на мільйон.
    А про грамотність Ви вірно помітили: там помилка на помилці помилкою поганяє. І це ми лише про пунктуацію та інше. А ще ж є й інші знання, які нормальний (не кажу вже про гарного) викладач просто ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ знати. Наприклад, про Авгієві стайні. А в неї вони АвДЄЄві. І також вона не знає, хто такий Олег Скрипка, і вважає, що про Майкла Джесона теж всі вже забули. А ще в реальності цієї викладачки в Україні є Василівська область. І це лише невелика кількість всього трешу, що вона тут несе. Яка нормальна людина повірить, що ця курка має бодай якесь відношення до освіти?
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    46 288

Типово

А скиньте посилання на минулорічне привітання Зеленського з річницею Томосу (с)
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Труха иногда выдаёт кривые ссылки.
    "Труха" - це лише канал в Телеграмі. А Телеграм працює, як годинник. То просто в тебе руки не з того місця ростуть.
    Тю. Так это их бот.
    І докази маєш? Хоча про що це я? Де ти і де докази?
    Можно. Я же не преподаватель чистописания.
    Більш дебільну відповідь й уявити важко. Грамотність - це ознака не лише високого інтелекту та гарної освіти. Це ще й ознака ПОВАГИ. Перш за все до СЕБЕ, а також до співрозмовників, звісно. Я теж не викладач чистописання, тим не менш мої дописи ГРАМОТНІ.
    Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    интересно модераторы бота убьют
    Це ти про себе чи про курку?
    Та забей. С утра в ТГ было сообщение что рашенское ПВО хвастались,что сбили над Ростовом.
    Курка вірить РАШИСТАМ, а не українцям. Я багато разів казала, що ти рашистка, - дуже добре, що ти це постійно ПІДТВЕРДЖУЄШ своїми висерами.
    Вспомни сколько они в теме потроха про спутник выли " пакажЫте нам те фотки!"
    Ти охреніла? Це ВАШЕ бидло-стадо постійно вимагає фотки! Перш за все Aleks. Якого хріна ти це лайно НАМ приписуєш?
    Лучше спроси дал ли он хоть копейку хоть кому-то.
    А хто ти така, щоб він чи хтось інший тобі звітували? Ший собі свої труси і не вякай!
    И про цену звиздит как дышит.
    І докази маєш, чорнорота?
    Востаннє редагував Дейнерис: 07.01.2023 о 17:27

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    много есть кому - вопрос доверия. Например тому же Петру Алексеевичу или Бабченко ,прости господи ни коппейки не перечислю
    А де написано, що ти еталон? РОЗУМНІ люди "Справі громад" донатять такі суми, що тобі й не снилися! І так, донатять "СПРАВІ ГРОМАД", а не Пороху, - ані Порох, ані його фонд ніякі кошти НЕ ЗБИРАЮТЬ, вони їх ДОДАЮТЬ до тих сум, які збирає "Справа громад".
    К слову,может и видели,но вдруг нет.
    Наши военные за пару месяцев создали электронную систему управления боем. Причем она по функциям не уступает той,на создание которой американцы потратили почти десять лет.
    Сто разів про це писали ще тиждень тому. А курка лише зараз прокинулася.
    эй, убогие... почему бы вам всем дружно не сходить на... тьфу ты - в тему президентов или покращення... а эту оставить на побалакать о чем то не связанном с вашей работой-болезнью-ипанутостью
    Це ти вашому бидло-стаду кричиш? Бо інших убогих тут немає.

Типово

Деті?! Які ще деті?! )))
    https://t.me/nevzorovalidia/891

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Слободжанин Переглянути допис
    на кой ляд эти вбросы постите?
    Нагадувати про лайно та злочини вашої зеленої влади - це "вбросы"? Хрін тобі, рашик: нагадували, нагадуємо і БУДЕМО нагадувати! А після перемоги ще й ВІДПОВІСТИ за них змусимо! І хай вас хоч розірве на дрібні шматки від злості та ненависті - нам на вас начхати!
    А чего вы все мусульман не клянёте, кадыровцы-чечены цуки открыто против Украины воюют, Иран мопеды парашке поставляет, но никто не кричит о запрете ислама в Украине.
    Модератори, прибийте цього рашиста, будь ласка! Нехай дрочить на свій МП на сєвпомийці!
    Texture
    Иди в направлении военного корабля, ботяра галимый.
    Типова відповідь зебидло-стада РОЗУМНОМУ опоненту, який тицяє їх (вівців) харями у ПРАВДУ.
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    а то любому со стороны не видно, что это клон кого-то из постояльцев темы? Дейнерис скорее всего
    Хріновий в тебе психіатр, якщо він довів тебе до ТАКОГО стану.
    платят значит мало,
    Тобі? Ну, який інтелект - так тобі і платять.
    приходится на праздники халтурку брать и работать на 2 ставки с разных гаджетов)).
    Біднееееесенька. На хліб хоч вистачає?

Дописів
    84 387

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    А скиньте посилання на минулорічне привітання Зеленського з річницею Томосу (с)
    Ще кілька років Єдиного Марафону і кожен школяр знатиме, що Томос і Безвіз для України Зеленський особисто виборов у Омані (с)
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Пока я со стороні вижу что практически все традиционные зеленые боты этого паблика наперегонки орут - ааааа, бот пришол!!!! ))
    +1000
    ЗЫ Стисьняюсь спросить - а чего вас ипет чей это клон, а не то что этот человек говорит? ))
    Та то їх просто "іпьот"(с) те, що з'явився ще один ПОРОХОБОТ. Вони і нас знищити все ніяк не можуть, а тут ще й допомога прийшла, ось їх і розриває.
    Цитата Допис від GALAтея Переглянути допис
    так чушь человек говорит
    Та ти шо??? Це хто ж так вирішив? Ваше бидло-стадо?
    пишет с ошибками
    Чия б корова мичала!
    хамит,
    Стосовно хамства ваше бидло-стадо хавальники свої прикрило б! Бо можу скрінами довести, хто тут СПРАВЖНІ хами!
    если вам такие собеседники в кайф
    Так, саме ТАКІ співрозмовники нам В КАЙФ! А від лайна вашого бидо-стада вже навіть протигази не рятують!

Типово

Рождество встречают в кругу друзей.
    https://t.me/nevzorovalidia/889

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    не знала, що спілкування в декількох темах- то тільки для ботів, інші форумчани для цього не придатні.
    Випередили - теж хотіла це написати. Керуючись "логікою" цього рашика, я теж бот і кількість дописів набивала в інших розділах цілих СІМ РОКІВ, щоб тепер писати в "Політиці".
    Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Ага, если ответ не нравится - то он не по сути. Как єто мило).
    Ага, якщо відповідь не подобається - то це бот. "Как єто міло"(с)
    Текстура я ж тебе уже вчера сказала куда тебе идти. А ты опять липнешь как говно к подошве.
    Я тобі теж вже СОТНІ разів казала, куди тобі йти. А ти знов липнеш як гівно до підошви.
    ботоводы тупые... нет чтоб когда поймали быстренька бота слить и затаиться на время, а потом потихоньку другого раскручивать.... эти жилы рвут идальше прут как ледокол по степи)))
    ... а читатели темы видят все это и думаю понимают, что раз бот-клон значит что? - правильно, мошеничество и ложь.... значит то что бот вещает - дерьмо... вот так и происходит закрепление в мозгах порошенко - дерьмо... инфа от ботов и их соратников - дерьмо...
    Закінчуй бухати.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

ну що я можу сказати? як же весело тут :-
    якщо ти висказав свої політичні переконання, які суперечать поняттям деяких форумчан, то вони влаштовують булінг в чистому виді; це ще не ненавість та розжигання її на політичному підгрунті нє?
    якщо ти написав щось, на що у опонента немає відповіді, то він кричить що ти бот;
    чому ти бот і який ти бот, то не важливо, бо спочатку вони думали, що ти посилання будеш ставити та спамити, а потім зрозуміли і самі не знають що вони зрозуміли, для особливо обдарованих: у мене немає обмежень в обліковому записі (мені не потрібно писати повідомлення, щоб добитися своєї цілі );
    але більше мені всього сподобалось, що я клон і вони навіть знають чий клон, але то не точно);
    купка людей, які думають, що приватизували форум, це не ваша власність і що робити учасникам цього форуму, регламентуються не вашою хворобливою уявою, а правилами форуму. своїм відвертим хамством, образами не знайомої вам людини, ви не її ображаєте, ви тільки показуєте свій рівень спілкування, рівень зграї собак.

Дописів
    26 084

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Ще кілька років Єдиного Марафону і кожен школяр знатиме, що Томос і Безвіз для України Зеленський особисто виборов у Омані (с)
    само собой -герой не тот кто начинает, а тот кто заканчивает)
    собственно ,что тот Томос не пощупать, а вот секту МП выгнать если не из Украины сразу, то хотя бы из основных святыть - это запомнится

Дописів
    2 335

Типово

Про"адиннарод" т к мафочке с чеченами и беларусами))))
    Ахахах

Дописів
    2 335

Типово

margret

шо, неудобно отвечать на неудобные вопросы..

в церковь не ходишь - а только прикрываешся...да...такоя бывает

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Вы только представьте как плющит сейчас смитов\глобусов\шысятых\юстасов по всей стране в усилиях заставить себя теперь вслух говорить не термос под взаимное ржание а Томос с домиком бровками...

ЗЫ На самом деле нет - гупии не плющатся ))

Дописів
    84 387

Типово

margret

шо, неудобно отвечать на неудобные вопросы..

в церковь не ходишь - а только прикрываешся...да...такоя бывает
    а до чого тут церква? коли ми позбавляємось гундяєвських підлеглих, йдеться про державну безпеку.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Вы только представьте как плющит сейчас смитов\глобусов\шысятых\юстасов по всей стране в усилиях заставить себя теперь вслух говорить не термос под взаимное ржание а Томос с домиком бровками...

ЗЫ На самом деле нет - гупии не плющатся ))
    гроші роблять чудеса)

Дописів
    84 387

Типово

ЗЫ На самом деле нет - гупии не плющатся))
    угу.

До 2019 року мудрий український нарід все здобував сам. І лише після перемоги Зеленського на виборах роль народу почала зменшуватися, а президента — катастрофічно рости! (с)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    ну що я можу сказати? як же весело тут :-
    якщо ти висказав свої політичні переконання, які суперечать поняттям деяких форумчан, то вони влаштовують булінг в чистому виді; це ще не ненавість та розжигання її на політичному підгрунті нє?
    якщо ти написав щось, на що у опонента немає відповіді, то він кричить що ти бот;
    чому ти бот і який ти бот, то не важливо, бо спочатку вони думали, що ти посилання будеш ставити та спамити, а потім зрозуміли і самі не знають що вони зрозуміли, для особливо обдарованих: у мене немає обмежень в обліковому записі (мені не потрібно писати повідомлення, щоб добитися своєї цілі );
    але більше мені всього сподобалось, що я клон і вони навіть знають чий клон, але то не точно);
    купка людей, які думають, що приватизували форум, це не ваша власність і що робити учасникам цього форуму, регламентуються не вашою хворобливою уявою, а правилами форуму. своїм відвертим хамством, образами не знайомої вам людини, ви не її ображаєте, ви тільки показуєте свій рівень спілкування, рівень зграї собак.
    Да. зеленый булинг местной пятеркой особо одаренных тут норма и не считается администрацией нарушением правил ))

Просто переступайте - как делаете это через говно бездомных шавок в вашем дворе ))

Дописів
    26 084

Типово

был тут уже один клоун забывавший переключатся между ипостасями фыфевра/коксеса/кекса прости господи
    да и хер с ним

Сторінка 1465 з 2284 ПершаПерша ... 46596513651415145514561457145814591460146114621463146414651466146714681469147014711472147314741475151515651965 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті