Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 699 з 1270 ПершаПерша ... 1995996496896906916926936946956966976986997007017027037047057067077087097497991199 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 25387, показано з 13 961 по 13 980.

Тема: Жить стало лучше, жить стало Зеленее

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Texture Переглянути допис
    а це цікаве питання) якщо ми переможемо росію і вона розпадеться на декілька частин, то методичок то не буде
    Методички уже написаны.

Например. Национал-социалистической Германии давно уже нет. А методички ее живе всех живых сейчас в Рашке...
    Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Я вже майже рік у Литві і можу впевнено сказати, що рівень життя в Україні був навіть кращій за литовський. Тобто, гроші дають, але такі, що не дуже зажирієш.
    Нам бы не жиреть. Восстановить...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    А когда переможем? Как вы считаете? Данилов прогнозирует победу в войне уже весной-летом. "Секретарь Совета национальной безопасности и обороны Алексей Данилов прогнозирует, что война завершится победой Украины, но не раньше весны-лета.https://www.unian.net/war/danilov-o-...-12083598.html

Только вот Запад не торопиться давать современные танки- самолеты. А как без них побеждать?
    коли наші т.з. еліти перестануть красти з бюджету і реально будуть згодні на реформи та усунення бень, фірташів і інших потворних створінь із 90-х від влади в Україні. тоді буквально за місяць нас завалять зброєю і виконають запит Залужного. А поки.... поки Україна платить життями кращих своїх синів та дочок за постійну торгівлю наших "еліт" з Заходом за майбутнє України.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від Vozar Переглянути допис
    Методички уже написаны.

Например. Национал-социалистической Германии давно уже нет. А методички ее живе всех живых сейчас в Рашке...
    методички без фінансування- це мертвороджене дитя.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Я вже майже рік у Литві і можу впевнено сказати, що рівень життя в Україні був навіть кращій за литовський. Тобто, гроші дають, але такі, що не дуже зажирієш. Це я про гроши ЄС для Литви.
    У України дуже великий потенціал в розвитку. І багато інвесторів хочуть прибутковість не 2-5%, а 20-50% а це можливо лишень в швидкорозвивающихся економіках. Тому запит на вкладення грошів є, але тільки з одним але, прем'єром повинен бути клятий для 73% Порошенко.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 732

Типово

коли наші т.з. еліти перестануть красти з бюджету і реально будуть згодні на реформи та усунення бень, фірташів і інших потворних створінь із 90-х від влади в Україні. тоді буквально за місяць нас завалять зброєю і виконають запит Залужного. А поки.... поки Україна платить життями кращих своїх синів та дочок за постійну торгівлю з Заходом за майбутнє України.
    Так олигархи как бы уже не при делах. В этом году в стране возможно не останется ни одного миллиардера. Ни Порошенко, ни Фирташ, ни Беня не имеют уже миллиардных состояний в стране. В очереди к ним стоит Ахметов, если КС примет решение о незаконной приватизации рудников и ГОК(ов). То есть олигархи изрядно обеднели за прошлый год.
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Дописів
    46 288

Типово

методички без фінансування- це мертвороджене дитя.
    Немного не так. Не русня фнансирует. Наши строят по русским методичкам.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Нам бы не жиреть. Восстановить...
    Нам би для початку вижити та прибити роZійську фашистську федерацію ...

Дописів
    46 288

Типово

Так олигархи как бы уже не при делах. В этом году в стране возможно не останется ни одного миллиардера. Ни Порошенко, ни Фирташ, ни Беня не имеют уже миллиардных состояний в стране. В очереди к ним стоит Ахметов, если КС примет решение о незаконной приватизации рудников и ГОК(ов). То есть олигархи изрядно обеднели за прошлый год.
    Смешно.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

офіційно-так), але ж важелі влади все одно залишилися в їх руках, ну і трішки у Єрмака

Дописів
    46 288

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Ну с этим хоть перспектива видна - ЗСУ + Запад.

ЗЫ Не прибить. Заставить отползти.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 732

Типово

У України дуже великий потенціал в розвитку. І багато інвесторів хочуть прибутковість не 2-5%, а 20-50% а це можливо лишень в швидкорозвивающихся економіках. Тому запит на вкладення грошів є, але тільки з одним але, прем'єром повинен бути клятий для 73% Порошенко.
    Какой смысл говорить про потенциал при тотальной коррупции?
    В Игноре: utwer, Krema,_pavel,†Raptor†, VitЁk, Alex_I, Антуриум . "Одразу хочу запевнити — іду на один термін, щоб змінити систему заради майбутнього." - Зе.

Звідки Ви
    Из Чесноправды
    Дописів
    27 732

Типово

офіційно-так), але ж важелі влади все одно залишилися в їх руках, ну і трішки у Єрмака
    То есть во всем виноваты олигархи?

Дописів
    46 288

Типово

Какой смысл говорить про потенциал при тотальной коррупции?
    Считаю, что эта эпоха заканчивается - эпоха коррупции ...

Он добавил, что в последнее время мощно начали работать прокуроры, Служба безопасности Украины и полиция.

Я считаю, что мы начали окончания этой эпохи. И я точно ее закончу", - подчеркнул Зеленский.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

Немного не так. Не русня фнансирует. Наши строят по русским методичкам.
    виборчу компанію нинішнього- повністю фінансувала росія. я бачила документи на сайті Миротворець. там всі проводки через фірми-прокладки, всі схеми і навіть листування.

Дописів
    5 841

Типово

коли наші т.з. еліти перестануть красти з бюджету і реально будуть згодні на реформи та усунення бень, фірташів і інших потворних створінь із 90-х від влади в Україні. тоді буквально за місяць нас завалять зброєю і виконають запит Залужного. А поки.... поки Україна платить життями кращих своїх синів та дочок за постійну торгівлю наших "еліт" з Заходом за майбутнє України.
    Прийдуть нові т. звані "еліти"... Ви впевнені, що вони будуть кращі? Я - ні.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 994

Типово

Ну с этим хоть перспектива видна - ЗСУ + Запад.

ЗЫ Не прибить. Заставить отползти.
    Це дуже важка війна для нашого народу, при всій перспективі ніхто не може знати коли і як вона скінчиться.
    Якщо руZькі тільки відползуть без руйнування системи фашистської держави, то будуть продовжувати ракетні обстріли України та готуватися до нової агресії ...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 625

Типово

То есть во всем виноваты олигархи?
    так, це вони привели нинішню владу через свої ЗМІ, ручних "експертів" та блогерів, це вони дерибанили бюджет, даючи дерибанити і зеленим. Нічому їх історія захоплення Донбасу не навчила- це динозаври, які не вчаться навіть на своїх помилках. Але тепер у них вибір не великий, з росією домовитися не вдасться, в них заберуть всі активи в випадку виграшу росії у війні. Їй треба своїх олігархів підтримати та кинути жирний кусень українських активів.

Дописів
    5 841

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Так. Вижити. Прибити педерацію, це вже, на жаль, не від нас залежить.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    если выбор будет между Патроном и Петром Алексеевичем, то результат боюсь будет однозначный....и не пользу второго)))
    Ну, якщо ваше бидло-стадо просрало вже навіть залишки мозку, замінивши його на зелене лайно, то на Україні можна поставити хрест. І тоді не зрозуміло, за що ЗАМІСТЬ ВАС зараз гинуть наші хлопці. Підняли свої дупи і пішли на фронт воювати за вашого блазня! А наші українські ГЕРОЇ воюють там точно НЕ для того, щоб ви, бидло, знов привели до влади чергового клоуна або умовного Патрона.
    Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    а откуда уверенность что у Патрона меньше розума чем у Петра Алексеевича?
    Ну, ти й гнида!
    після цього питання у мене більше немає ніяких запитань до вас, я навіть впевнена, що Патрон на багато розумніший за вас- тому ви за нього і проголосуєте.
    +100000
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Сторінка 699 з 1270 ПершаПерша ... 1995996496896906916926936946956966976986997007017027037047057067077087097497991199 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті