| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А что с притулой не так и где почитать. ?(((
А с этим поворознюком что?
Что-то все склоки мимо меня проходят или сколочность в глазах смотрящих или Я не там читаю (((
У Буданова днюха, это все что я читала)))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Я не это имел в виду. Я имел в виду, что как только кто то становится настолько популярным что создает угрозу рейтинга одного политика, то сторонники этого политика начинают мочить того популярного со всех доступных им ресурсов. Пример Притулы тут уже приводили... вот и до Поворозюка очередь дошла...
ЗЫ лично мое мнение, у него нету никаких шансов стать президентом, как и у Притулы тоже.... но я их и не мочу...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я ж не даю оценку Притуле, т к честно говоря смутно его знаю)),
меня удивляют люди доверяющие тем, кто много и часто мелькает в сети,
понимаю, что они могут ошибиться в любую сторону)).
ха... про доверие - хороший вопрос),
наверное, только тем, кого знаю лично и понимаю, куда средства пойдут.
но точно не тому, кто много и охотно улыбается с экранов мониторов),
тоже могу ошибаться, понимаю, но это не мой критерий выбора.
Алкаш добухався вже до того, що не розуміє чужі дописи, навіть примітивні.
Рашист смердючий, Електра та Шурік обговорювали ПОВОРОЗНЮКА, а не про Притулу!
Просто деякі "внаружу" давно вже не вилазять з пляшки.
Все не так. Він сміє бути патріотом УКРАЇНИ, а не паРаші, а це дуже не влаштовує зебидло-стадо.
З цим все просто: тричі зек. Крадій. В тому числі й ДЕРЖАВНОГО майна.А с этим поворознюком что?
Присоединюсь к вопросу, где почитать про Притулу, шо там таке вже.
Тричі зек Поворознюк ЗАГРОЗА для рейтингу Пороха????
Ти теж досі Новий рік відзначаєш? Зав'язуй вже - печінку свою пожалій.
Тобто ваше зелене кодло піарить ЗЕКА, скоро йому нагороду дадить, а ми повинні мовчати?При тому, що ваше бидло-стадо срало на Пороха за КОЖНУ "не таку" людину, навіть якщо вона не поруч з ним, навіть якщо він не має ніякого відношення до неї.
Щоб про когось знати - не обов'язково мати телевізор.Но хорошо, что порохоботы смотрят![]()
а почивший фонд соцстраха только мне интересен. не болеют, не рожают, не оформлены?
и росия тоже ликвидировала. или мы "тоже"
Зебидло-стадо звинувачує його у шахрайстві на волонтерстві. Наприклад, вважають, що ніякого супутника немає, а ті гроші він собі в карман поклав. Доказами цього вважають відсутність супутникових знімків в широкому доступі.Ну, і так по багатьох питаннях.
Єдине, в чому Притула дійсно обісрався, це в закупівлі "Спартанів": назвав ціну на них ВТРИЧІ(!!!) вищу, ніж купував Порошенко. Коли піднялася хвиля (навіть від його прихильників), почав виправдовуватися, що ціни піднялися.Втричі!
В Британії!
На військову техніку!
І держава на це закриває очі!
Він, мабуть, забув, що "Спартани" виготовляються НЕ в Україні. Врешті-решт він відмовився від цієї закупівлі.
.Функції та завдання Фонду соціального страхування України за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку передаються Пенсійному фонду України.
Фонд соціального страхування України розпочинає процедуру припинення.
Закон України від 21.09.2022 №2620, а також постанови Кабінету Міністрів України від 15.11.2022 №1289 та від 02.12.2022 №1350, якими внесено відповідні зміни до законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування та рішень Уряду, набули чинності 01 січня 2023 року.
Відтепер уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.
Звертаємо увагу! Застраховані особи, потерпілі внаслідок нещасного випадку на виробництві, члени їх сімей, а також страхувальники мають звертатись до органів Пенсійного фонду України з усіх питань загальнообов’язкового державного соціального страхування, зокрема:
● фінансування допомог по тимчасовій втраті працездатності і по вагітності та пологах;
● виплати допомог на поховання;
● подання заяв-розрахунків для фінансування листків непрацездатності;
● призначення, перерахування та здійснення страхових виплат з відшкодування шкоди, заподіяної потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві та/або професійного захворювання або особам, які мають право на страхові виплати в разі смерті потерпілого.
Понятно
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
https://www.youtube.com/shorts/os9hDlJ-eyA
набрал в ютубе Поворознюк и сразу нашел причину негодования порохоботиков![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks