| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
...ясен хрен, одну банку вы себе оплачиваете, а вторую буряту скармливаете с кадыровцем, после чего у них ночью в казарме в Макеевке и в Токмаке бавовна.
Готов жрать бондюэль каждый день по три раза.после чего у них ночью в казарме в Макеевке и в Токмаке бавовна
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Метеоризм - верный спутник вегетарианства![]()
И что это значит, кто может сказать?
"За інформацією «Білоруські Гаюн», о 21:25 на аеродром у Мачулищах приземлився борт ДРЛО Іл-76 А-50У з реєстраційним номером RF-50608. Попереднього разу цей борт прилітав до Білорусі 24 лютого 2022 року."
просто ротація. там же в повній новині вказано, що такий же нещодавно полетів назад у рашку.
хоча це не відміняє того, що до "кацапського" різдва швидше за все ще одна ракетна атака буде.До Білорусі знов прилетів літак - розвідник, який безпосередньо бере участь в масових обстрілах України
За інформацією "Беларускі Гаюн", о 21:25 на аеродром у Мачулищах приземлився борт ДРЛО Іл-76 А-50У з реєстраційним номером RF-50608. Попереднього разу цей борт прилітав до Білорусі 24 лютого 2022 року.
Нагадаємо, що 30 грудня 2022 року з Білорусі в РФ відлетів ДРЛО Іл-76 А-50У "Сергій Атаянц" з рег. номером RF-93966, який перебував у Білорусі з 14 грудня.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
А хіба в країні закінчилися майстриці по мінету? Призначили одну - чому б і в інші країни таких самих не призначити? Адже "какаяразница?"(с).
І начхати драній рашистській курці на те, що "не затримувався" він тому, що ПІДНІМАВСЯ ПО КАР'ЄРНИМ СХОДАМ - від аташе Відділу преси МЗС УРСР до Міністра закордонних справ України. Начхати старій рашистській курці, що з посади міністра його зняли за заявою РИГІВ, через те, що Огризко НЕНАВИДІЛА паРАША (і вона це не приховувала). На все начхати смердючій рашистці - головне, що вона в черговий раз обісрала ПАТРІОТА України, який ще за часів Ющенка боровся проти паРаші і також відкрито підтримував Грузію під час війни у 2008 році. Курка сере на КОЖНОГО, хто сміє любити УКРАЇНУ, а не паРашу, як вона.Нічого, це ненадовго, за все ти відповіси, рашистка!
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Твій родич?
Коли ж тебе вже розірве від брехні?
а ТВОЇ "чоловіки" де? В тебе під спідницею? І чим вони тоді кращі за тих, на кого ти сериш? Лише тим, що вони ТВОЇ?И где они все сейчас? Сидят как мыши под веником и только жрут и срут втихаря.
Жесть!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 03.01.2023 о 23:14
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
я не знаю, серьезно вы или иронизируете.
Я не покупаю ничего, из того что хоть как-то могу не покупать. Ни иранского, ни расейского, ни хранцузского, ни венгерского...
Это осуществить очень просто, я не задумываюсь.
Мне мерзотно покупать такое.
Да, я "покупала" газ российский когда-то. Через кухонную плиту покупала).
И лекарства, которые тут были очень нужны, доставала через пятые руки. Но их у нас не производят и не завозят. А они были нужны очень-очень.
Я прощаю себе подобные полумеры.
))Вольфрамовые шарики
На Хаймарсе летят,
Приезжие лошарики
Жить больше не хотят.
Сливеют губы с холода,
Но губы шепчут в лад:
«Часа через четыре
Мы все поступим в ад!»
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
А вот и про " дают нам зброї..."
Украина в прошлом году стала самым большим импортёром вооружения из Германии. Закупив его на 2,25 миллиарда евро...
Ох и надавали... Прям тот случай,когда так и хочется сказать - ваша щедрость равна вашей красоте...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks