Пи3дануццо...мдяяпросто казалось бы что криминального посмеяться над людьми одевшие кастрюли на голову(пусть и для защиты)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Пи3дануццо...мдяяпросто казалось бы что криминального посмеяться над людьми одевшие кастрюли на голову(пусть и для защиты)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
мысли
если и есть какие-то высшие силы - они тоже ненавидят гнойных пидорасов из ruZZia. не получилось "заморозить хахлов" на Новый Год.Сегодня, 1 января, зафиксирован новый температурный рекорд в Киеве и многих других городах Украины
Днем, вплоть до захода солнца, по данным разных погодных сайтов температура в столице достигала 13 или 14 °C.
Предыдущий температурный рекорд +11,1 °C был зафиксирован в 1991 году.
Одесса также встречает новый год с +11 градусов тепла. Погода весенняя, поэтому на пляжах настоящий аншлаг.
пусть все ruzzkie детки, родившиеся 01.01.2023 сдохнут от апноє до 23.59 сегодня.
Каким хером то шо людей использовали и наипали к тому во что была их вера и какими были их мотивы.
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
И если в войне, отстаивании своей независимости, умению противостоять превосходящему по силам противнику Украина достигла самых вершин, то её политические запросы вновь свелись только к одному — новый сезон Голобородько.
Василий Голобородько в образе спасителя нации с обращением к народу у новогдней елки фактически на горе европейского золота.
Блядь, вот это реально сбылись мечты у чувака, а!
Простите, вырвалось.
Это сейчас было непрофессионально.
ЗЫ И, да, сори - с Новым годом! Выстояли 22 - 23 тем более!.
ЗЫ2 Шисятый - штаны не потеряй, так ломанулся искать с кем спит и куда автор этого правильного текста... ))
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Про зелень, синеву или коричневость тут мимо.
Тут про майдаунов. И агрессивных™ в том числе.
В кого не перекрашивайся
Ти НІЧОГО не розумієш. І не зрозумієш, бо для цього треба бути УКРАЇНЦЕМ, а головне - ЛЮБИТИ Україну. В тебе ні першого, ні другого.
Хто тобі дав право за всіх розписуватися?прошло время, мы все увидели уже без пропагандистских накруток все те события и итоги более трезвоБільш того, хто тобі дав право свої РАШИСТСЬКІ наративи приписувати іншим?
А тобі, рашик, головне, щоб ТОБІ комфортно було? Не заморозили - як гарно! А як воно нашим хлопцям на фронті в цій багнюці воювати і жити, тебе, я бачу, взагалі не цікавить.Мені начхати на мій комфорт - є купа способів, щоб зігрітися. А ось військовим на нулі навіть невеликий мінус протягом декількох діб дуже сильно допоміг би, підморозивши багнюку. Але яке тобі до них діло!
+10000
Востаннє редагував Дейнерис: 01.01.2023 о 20:28
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Модератори, будь ласка, приберіть цю кремлівську гниду з форуму! Наші хлопці не за те віддають свої життя на фронті, щоб ця паскуда поливала їх тут лайном!І Сміттєзвалище разом з цим прихватіть, будь ласка, - в нього ті ж самі "кастрюлеголово"-кремлівські наративи, плюс чисельні публічні заклики до насильства та вбивств!
![]()
Ой, обов'язково треба обісрати, причому так неприкрито маніпулюючи тезами один і два, пустивши їх першими.
Зеленському написали прекрасну сильну новорічну промову. Він її прекрасно виконав. Крапка.
Можна по-різному відноситись до президента, можна навіть любити Порошенка, але не визнавати очевидні речі - це дурити себе. Так окрім себе ще й інших вважати дибілами, яка прекрасна мотивація.
Я не прихильник Зеленського і не знаю що мене заставило б у майбутньому проголосувати за нього.
Може тільки вперше я пішла б на голосування щоб проголосувати проти, хоч і принципіально не підтримую таких виборів (наслідки бачимо).
Проти Порошенко, бо на 99% впевнена, нас або продовжували б тихенько зливати, або якби война таки почалася, вже б давно були б всякими лднерами.
Шикарний допис! Дякую, Возаре!
Повністю з цим згодна. Бидло-стаду зелених вівців начхати на країну та українців.Триста пятьдесят тысяч лайков под выступлением Зеленского — это примерно на порядок больше, чем собирает его среднестатистический пост. И это — уже однозначно мандат от общества. И на второй срок. И на всенародную любовь и популярность. И на закрытие вопроса о Чонгаре, Нептунах, Гапунах, Ольхах и Стугнах. Незакупленых касках и брониках. И на Ермака, и на посла-сексолога, и на что угодно еще.
Владимир Зеленский отныне — однозначно самый популярный политик в стране. Да и за ее пределами тоже.
Ему прощено все и можно теперь почти всё.Для них головне лише одне: лішбинєпорах! І за реалізацію цього їх бажання країна вже заплатила сотнями тисяч життів - як військових, так і мирних жителів.
Плюс 1,5-2 млн депортованих, плюс приблизно 3 млн біженців. Разом це приблизно 4-6 млн втрат! Чи не завелика ціна за мультиоргазм зебидло-стада?
+100000000000 І це найстрашніше. Бо на наступних виборах все це бидло знов проголосує за ту ж саму "гаваращуйу голаву", бо його відосіки їм ДО ВПОДОБИ.Репутация, масштаб личности, профессионализм, личные качества, личные заслуги, личные преступления, ответственность за них — так и не стали для украинского избирателя основополагающими. Основополагающим в политическом поле по-прежнему осталось только одно: умение красиво говорить.
В политическом плане украинское общество все-таки еще не до конца повзрослело. Все то же возведение на постамент нового кумира.І начхати бидлу на те, що якщо і не він сам, то все його оточення за всі роки правління скоїли злочинів проти країни БІЛЬШЕ, ніж дві попередні влади (Порошенка та Овоча) разом узяті!
Лапша на вухах - це все, що потрібно бидло-стаду для життя.
ППКС І це вже просто ЗЛОЧИН. Злочин проти тих, хто віддав свої життя за вільну країну протягом 2014-21 рр.! На думку зелених вівців та їх пастуха всі вони загинули ДАРМА, бо тоді НЕ БУЛО (як вони вважають) війни, а просто "барига наживался на вайнє"(с).На наших глазах — прямо сейчас, в прямом эфире — рождается новый миф. В котором никакой реальности до 24 февраля не существовало. Возможно, в последующих учебниках истории это будет что-то вроде Великой Отечественной Войны, которая началась 24 февраля. А все, что было до этого — так, пара абзацев.Я мрію, щоб кожен з цих зелених вівців (зебілів) колись постали перед родичами загиблих і сказали їм все це у вічі, - дуже хочу, щоб родичи ПОМСТИЛИСЯ цим паскудам за лайно у бік своїх загиблих!
Пропоную почати з наших форумських паскуд - Юстаса та Сміттєзвалища: нехай все те, чим вони зараз серуть на форумі, вони скажуть у вічі вдові та синові Гонти, який свого часу був ЗА Революцію Гідності, а після чудово розумів, що у війні винен ХУ.ЙЛО і ніхто/ніщо інші.
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 01.01.2023 о 20:59
Я вибачаюся, а де Возар бодай одне ПОГАНЕ слово написав про цю промову?Мені вона теж сподобалася. Стоячи аплодую і спічрайтеру, і актору. Дійсно браво, чесно.
Куди він нас зливав?на 99% впевнена, нас або продовжували б тихенько зливатиЗа два місяці майже без армії повернули 2/3 захопленого Донбасу - це злив?
Побудована антипутінська коаліція - це злив? Купа санкцій на паРашу за п'ять років - це злив? Асоціація, безвіз, Томос - це злив? "Мінські домовленості", які подарували нам найголовніше - ЧАС, який ми використали для того, щоб відбудувати армію за стандартами НАТО, і які (домовленості) вже і сам ху.йло визнав вигідними лише НАМ, а не йому, - це злив? Для Вас краще було б, якби тоді, в 2014-15 рр., ху.йло ЗНИЩИВ БИ країну?
Скільки можна тягати цю кремлівську методичку "порахнассліваєт!"?
Як би Порох ХОТІВ злити - він би це зробив ще у 2014-15 рр., коли Україна була НАЙСЛАБКІША і НАЙНЕЗАХИЩЕНІША!
або якби война таки почалася, вже б давно були б всякими лднерами.Яка ахінея! В 2014 році, коли це було НАЙПРОСТІШЕ, не приєднав Україну до них, а в 2022-му приєднав би, ага.
ППКС При тому, що ані вони самі, ані їх родичі НЕ БУЛІ ні на Майдані (жодному!), ні на фронті (за всі 9 років!).![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks