В Спортлото иди пожалуйся чумаход![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Спортлото иди пожалуйся чумаход![]()
кстати вот видосик выложили
https://www.youtube.com/watch?v=usRRNFXgRAo
день назад.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Витег, ты мрозь ещё землю жрать будешь на коленях и прощенья просить...я не прошу никогда такое...вместе с прохоскотом и русьней изойдешь на гавно
Не прости себе свое зачатие, идиот чмошный.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
отвлеку немного.
что радует в прогнозах ГУР - это стабильность. уже в который раз после очередной ракетной атаки мьё Буданов успокаивает, что ракет у рашистов осталось на два - три массированных удара.
это уже не цэм - воцэмь
но пока всё ещё два - три. и так каждый раз.
спокойно сразу на душе становится.
С Новым годом!
О... Смотрю мужики тут уже друг друга " поздравили".)
Ой, як тут цікаво: зранку топлять сміттєзвалище в його ж лайні!Нарешті! Пішла за попкорном.
ППКС
Чим менший в "чоловіка" х...й - тим частіше він говорить про секс. Враховуючи, що це рашистське лайно про нього пише хіба що не в кожному дописі, над розміром його "інструменту" можна хіба що реготати.Хоча я це й без будь-яких дописів знаю.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Ой, як страшно! Аж колінки у всіх трясуться.Тебе, гнида рашистська, ніхто не боїться! Ти слимак, здатний лише на зраду, образи та погрози. Ти навіть гроші заробляти нездатний, тому й бігаєш за знижками, як баба, та заздриш тим, в кого руки з ПРАВИЛЬНОГО місця ростуть, тому ВМІЮТЬ заробляти та жити краще за тебе. Ти навіть зараз - на 11-му місяці повномасштабного вторгнення - МРІЄШ про те, що Україна ПОВЕРНЕТЬСЯ під каблук паРаші, в результаті чого знищать все УКРАЇНСЬКЕ і повернуть тобі, ледащому смердючому нищеброду, халяву. НЕ ДОЧЕКАЄШСЯ!
Але дочекаєшся іншого: ти або сядеш за проросійську пропаганду та підтримку ворога, або здохнеш!
![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 01.01.2023 о 17:03
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
может я дурак, но не понимаю феномена "битлз" попса тех годов...
Вот тема: https://www.youtube.com/watch?v=OPss-d5Lztk
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
битлз пионеры а рамштайн это уже постмодерн компиляция готового
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks