Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1314 з 2284 ПершаПерша ... 31481412141264130413051306130713081309131013111312131313141315131613171318131913201321132213231324136414141814 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 26 261 по 26 280.

Тема: Балаканина - 4

Дописів
    56 521

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    А взволновать должны были вновь прибывшие конкурентки, уже не от взрывов, а от отсутствия света и тепла ))))

Впрочем у нее пенсия, не пропадет))))
    Да там с пенсиями гос служащих с нового года не очень радужная картина. Вроде уровняют с обычными. А на 2500 не особо разгонется .
    Что же касательно возможных конкуренток.... Думаю вряд ли их количество сильно увеличится. Кто хотел - уже там,а кто не хотел,вряд ли захочет.
    Ну разве что Заурус как-то через границу вырвется.)))

Дописів
    30 124

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    это подъем под горку
    Это почти как спуск с первого этажа на десятый, или убегая от чего-то бежать навстречу.

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від †Raptor† Переглянути допис
    Это почти как спуск с первого этажа на десятый, или убегая от чего-то бежать навстречу.
    Это почти как ты, но почти как и нет

Не тошни
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Дописів
    3 086

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Да там с пенсиями гос служащих с нового года не очень радужная картина. Вроде уровняют с обычными. А на 2500 не особо разгонется .
    Что же касательно возможных конкуренток.... Думаю вряд ли их количество сильно увеличится. Кто хотел - уже там,а кто не хотел,вряд ли захочет.
    Ну разве что Заурус как-то через границу вырвется.)))
    Я думаю в скором будущем их вообще отменят, все к этому идет + давно разговоры ходят отменить пенсии

А шо нада ? )
    Когда есть разделитель - мозги не нужны. Это европейская практика © Шашки 15.06.2019

Дописів
    22 024

Типово

Таке собі питання

у рф є засоби для забезпечення ПВО проти ... ?

Або вони самі себе бомблять ... сука мазохисті(и).

Дописів
    56 521

Типово

Цитата Допис від Заурус Переглянути допис
    Я думаю в скором будущем их вообще отменят, все к этому идет + давно разговоры ходят отменить пенсии

А шо нада ? )
    А я думаю что не отменят.)
    Поживем - увидим.)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    странно, но находятся сердобольные мазохисты - дидакты, готовые вступать в диалог с посудомойкой - акционеркой.
    Тю... Куди більше тут мазохистів, які вступають в діалог з малоросським алкашем, який 24 лютого обісрався та втік з країни, а зараз сере більше, ніж велика свиноферма!
    Цитата Допис від dimon2005 Переглянути допис
    Полетит у этого учоного бензопила и как раз на всю его академическую зарплату. А он как назло профессор гидробиолог а не техник инженер. В акулах он разбираецца а в бензопилах никуя.))
    Що Ви несете?? Ви знати не знаєте ту людину ("академіка"), а вже обісрали його з ніг до голови! Хто Вам сказав, що у ВСІХ професорів та академіків руки з одного місця ростуть? Був у мене далекий родич (вже помер, на жаль) - професор одного з університетів. Народився і виріс в маленькому селі, де про воду з крана та каналізацію навіть не чули. Звісно, родина мала своє хазяйство. Після школи він поступив в університет та переїхав у велике місто далеко від родини. Так навіть через 50 років, коли приїжджав до матері в гості, робота по хазяйству в його руках так і горіла: за 1-2 тижні робив різного стільки, як за півроку! Боюся, Ви в цьому навряд чи змогли б зрівнятися з ним.
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Дописів
    5 841

Типово

Как впринципе можно быть готовым к разрушениям.

Чего либо....

Какой-то абсурд....
    Ось Залужний так і сказав " ...мы балансируем на тонкой грани. И если просеть будет разрушена... Вот тогда солдатские жены и дети начнут замерзать...А такой сценарий возможен...можно ли говорить о подготовке резервов для продолжения...."
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    56 521

Типово

Цитата Допис від KpoT Переглянути допис
    Таке собі питання

у рф є засоби для забезпечення ПВО проти ... ?

Або вони самі себе бомблять ... сука мазохисті(и).
    Недавно попадалась инфа,что с ппо в Рашке тоже проблемы. Перекинув много ближе к Украине,почти полностью оголили центр . Ну и дальше за Урал тоже образовалось много дыр.
    Относительно участившихся пожаров,там далеко не всегда наша работа. К примеру сгоревшие ТРЦ,скорее самопалы с целью получить страховку. Так,как конец года - время перезаключения договоров аренды и ТД,а бизнес,мягко говоря в жопе.
    Ну и некоторые предприятия так же. Их владельцы просто мечтают таким образом сплавить бизнес,который не могут продать. И получив страховку открыть его,но уже не в параше. Так что они не из мазахизма себя бомбят. А из-за денег.
    Востаннє редагував Антуриум: 24.12.2022 о 01:53

Дописів
    56 521

Типово

Цитата Допис від margret Переглянути допис
    Ось Залужний так і сказав " ...мы балансируем на тонкой грани. И если просеть будет разрушена... Вот тогда солдатские жены и дети начнут замерзать...А такой сценарий возможен...можно ли говорить о подготовке резервов для продолжения...."
    А ссылочку можно?)
    А то как-то не очень привычно читать цитаты Залужного на русском языке. Да ещё и с выдержками из текста с кучей многоточий.)
    И Гугл что-то ни на одно из предложений ссылку не даёт. Похоже что слепили из разных кусков.
    Востаннє редагував Антуриум: 24.12.2022 о 01:56

Дописів
    3 086

Типово

А я думаю что не отменят.)
    Поживем - увидим.)
    С нашими «приколистами» у руля я бы не так уверен насчет пенсий

А шо тут видеть )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Нагнетать к ночи, самой находясь в безопасности, это видно Тоже какая-то особая садистская фича)))))
    Ах какие молодцы)))))
    Софі, ну, Ви хоч чого чіпляєтеся до кожного слова Маргрет? Ви ж не драна курка, їй-Богу! Маргрет що, перша, хто проти ночі якісь ужастіки пише? Коли такі новини повідомляє бабця чи Глобус - то нічого? Нормально? Їм можна? Лише Маргрет заборонено?
    На що там буба назбира не знаю, десь бачила що підводні дрони нам скандинави вже надають.
    Скандинави - це добре. Скоріше б.
    А на що ж тоді буба збирає?
    Тут параллельно обсуждается две ветки селоподобных мотивов. Одна моя , другая- знакомый знакомого академик сьебнувший в село. Формально моя более общая.
    Це ВИ свою обговорюєте. І нав'язуєте її іншим, як істину в останній інстанції. А решта обговорює саме ситуацію того академіка, як приклад того, як можна вижити в такий важкий період.

Дописів
    5 841

Типово

А как можно подготовиться до ''руйнування всієї нашої електромережи'' ? Мне просто интересно. Аккумуляторы сядут за три дня. Керосин сгорит через неделю. Месяц можно мебель палить.
    Дальше что ?
    А далі весна. А якщо серьозно... Грузини ж як то вижили...блокадники ленінграду... наші солдати в окопах зараз...Тут питання в другому...
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Дописів
    9 040

Типово

Для уточнения, не знаю, почему в процессе обсуждения он превратился в академика, я написала, человек достаточно известный в профессиональных кругах)
    Востаннє редагував Lenuhen: 24.12.2022 о 02:12

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

А ссылочку можно?)
    А то как-то не очень привычно читать цитаты Залужного на русском языке. Да ещё и с выдержками из текста с кучей многоточий.)
    И Гугл что-то ни на одно из предложений ссылку не даёт. Похоже что слепили из разных кусков.
    Пля, навчіть вже хтось цю стару каргу користуватися Гуглом! Ну, неможливо ж бачити це Середньовіччя!
    "На мою особисту думку, я не фахівець із енергетики, але мені здається, що ми на межі. Ми балансуємо на тонкій межі. І якщо (електромережа) буде зруйнована… ось тоді солдатські дружини та діти почнуть замерзати", - сказав Залужний в інтерв'ю журналу "The economist".
    Руки в курки з дупи ростуть.

Дописів
    70 945

Типово

Ггггг

Простые не могут быть известны в кругах или могут, но других профессий, менее учёных ))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 241

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Для уточнения, не знаю, почему в процессе обсуждения он превратился в академика, я написала, человек, достаточно известный в профессиональных кругах))
    Згадалося: "Таварісчі, он міня сукай абазвал!"(с)

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    9 502

Типово

А далі весна. А якщо серьозно... Грузини ж як то вижили...блокадники ленінграду... наші солдати в окопах зараз...Тут питання в другому...
    Як воно все-таки добре, що є такі люди, як ви, що не тільки попередять, а й запросять до себе у безпечне місце навіть незнайомців з інтернету

Дописів
    56 521

Типово

https://informator-ua.cdn.ampproject...y-zapadnym-smi
    А таки ж да. Эта заморская тризда выдала не текст Залужного,а слепленные как кому-то надо,кусочки и получается совсем не то,что на самом деле он говорил.

Дописів
    56 521

Типово

Цитата Допис від Lenuhen Переглянути допис
    Для уточнения, не знаю, почему в процессе обсуждения он превратился в академика, я написала, человек достаточно известный в профессиональных кругах)
    Та какая разница.)
    Каждый из обсуждавших увидел его своими глазами.) Хотя ж да - даже дворник может быть известен в своих профессиональных кругах.)
    Короче,главное что люди устроились и пусть у них все будет хорошо.
    Но десяток кур я им советую завести..

Сторінка 1314 з 2284 ПершаПерша ... 31481412141264130413051306130713081309131013111312131313141315131613171318131913201321132213231324136414141814 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті