| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
та ладно, все коучи которых видел нужны были лишь для того, чтоб ген руководство компаний могло денех спистить, никакой практической пользы от слова совсем.. прочитали цикл лекций кислым мордам которые вместо того чтоб сидеть и хну слушать лучше б где то шабашили, эти морды вышли и забыли что там рассказывали о бороздящих просторы космоса космических караблях...
х. з. конечно, но в моей сфере это так)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Глобус. Зря генератор мутил. Копи денюшку ))
Проблеми в енергосистемі України не вирішаться найближчими місяцями, тому бізнесу варто розглянути можливість придбання газових мініелектростанцій для забезпечення себе електроенергією.
Про це голова парламентського Комітету з питань енергетики, нардеп від "Слуги народу" Андрій Герус заявив під час круглого столу з бізнесом і владою, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"Я рекомендував би бізнесу вивчити можливість встановлювати не просто генератори, а власні міні електростанції. Наприклад, одна європейська компанія дарує одному з міст станцію на 1 МВт: вона бере 250 куб. м газу на 1 МВт-год. – це за цінами в 3-4 рази дешевше за генератори, майже як ціна електроенергії з мережі", – пояснив Герус.
(с)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
щось мені здається, що весь оцей кіпіш, стосовно того, що у бундесвера все погано, половина гармат браковані, треть БМП - не працюють, лише для того, щоб виправдати свої відмови надати нам зброю.DW
Дела у бундесвера еще хуже, чем думали, и действующая глава Минобороны Кристине Ламбрехт не может это изменить, пишет в редакционной статье Der Spiegel. После публикации конфиденциального письма об отказе 18 БМП Puma в министерстве "ищут источник утечки", а не решение проблемы
![]()
а ще вони якось не дуже далеко від нас пішли. я стосовно того, що замість того, щоб шукати винних, шукають звідки виник витік інфи. дуже нагадує нещодавні наші розбірки...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Та какой же он хyй. Так...хyйло![]()
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
...
Востаннє редагував VitЁk: 23.12.2022 о 21:06
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Все, що кажуть на такому рівні, тре вміти слухати, дядько. Так ось, він чітко дав зрозуміти, що станом на зараз усе під контролем, він навіть впевнен, що фізичних сил у ЗСУ достатньо, щоб дати відсіч. Що буде далі, залежить не в останню чергу від того, як ти готовий до руйнування всієї нашої електромережи. Що до тебе, дядько, я впевнена, не готовий.
"Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"
Как впринципе можно быть готовым к разрушениям.
Чего либо....
Какой-то абсурд....
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks