| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Маси Найем с братом, Тайра:
https://www.instagram.com/p/CmXalAbI...d=OGQ2MjdiOTE=
Оказывается он таки рассказал американцам о том как хочет договариваться с путиным. Ждем-с
Предложения Украины по мирному урегулированию конфликта, озвученные Зеленским в США, сегодня обсудили главы МИД G7. Об этом госсекретарь Штатов Энтони Блинкен рассказал в интервью CNN, назвав их "хорошим началом".
"Могу просто сказать вам, что мы рассматриваем то, что он (Зеленский) предложил. Я только что был на видеосвязи с нашими партнерами по "Группе семи". И это одна из вещей, о которых мы говорили".
(С)
Что подразумевает собой украинский план, публично пока не озвучивалось.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
А Виктория - молодец! (с)
про6лядушка Кульгейко-Спартц поняла, что её заказное "там всё наше разворуют" "ермак - скотина" и пр. не сработало - и сглотнула молча, увидев как Игорь Валерьевич ротом Зеленского раскрутил конгресс и сенат на 44 млрд. помощи. то есть не молча - сразу запела о том, что она гнилой душой и продажным телом за тотальную би-партийную помощь Украине, и какой Зеленский молодец. 6лядь, шо с неё взять.
![]()
господи, скільки ж гарних новин сьогодні.Сенат США ухвалив поправку, що дозволяє вилучати активи російських олігархів для передачі Україні
Поправку сенатора-республіканця Ліндсі Грема було підтримано більшістю сенаторів на сьогоднішньому засіданні.
"Ця поправка дозволить міністерству юстиції через державного секретаря переказувати доходи від заарештованих активів олігарха чи інших підсанкційних організацій народу України", - наголосив Грем.
За його словами, ухвалення зазначеної поправки буде "посланням від Бога для багатостраждального народу України, полегшенням для американських платників податків і поганим днем для російських олігархів".
https://censor.net/ua/n3388687
мабуть завтра буде поганий день після такої білої полоси...
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
80 км. І до чого це? У твоїй реальності Україна стала вже такою маленькою?
От же ж брехло рашистське! Ну, не може, щоб не збрехати! Навіть в такій простій темі!
Ти ВСІХ "вжижених" власноруч опитала, що так впевнено брешеш?В моєму чималому оточенні 95% вакціновані. ЖОДЕН з них НЕ ХВОРІВ ковідом після вакцінації. Ані важко, ані навіть легко. Більш того, значна частина з них зізналися, що навіть звичайні ГРВІ перенесли легше, ніж раніше. А по своїй родині можу сказати, що взагалі РІДШЕ хворіти стали, але це, скоріше за все, не через саму вакцину, а через те, що більше берегтися стали, менше в натовпі перебувають тощо. При цьому троє знайомих, які не вакцінувалися, вже на тому світі. Двоє з них молодші за мене, до ковіду проблем зі здоров'ям не мали. Але ти продовжуй брехати - все одно нічого, окрім цього, не вмієш робити. Хоча ні, хаяти ще вмієш.
Навіть найкращі лікарі НЕ РОБЛЯТЬ таких сумнівних заяв. А нашим форумським "спецам", мабуть, сам Господь інформацію нашіптує.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Што и следовало ожидать...
Після поставки США ЗРК Patriot Німеччина розгляне питання додаткових постачань озброєнь Україні для боротьби з російською агресією, заявила глава МЗС ФРН Анналена Бербок.
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Шо туд?
А наша барбариса диареис уже писуары в барбаржопе помыла и теми же немытыми руками припёрлись сюда рашапропагандонить?
Ну ладно. Пусть бедняжка пристарелая хоть на мивину себе заработает.
И да. Руки у Байлена как раз по его росту и в выпрямленном виде как раз бы до того места.) Но вот беда, на той " фотачке" она согнута в локте.
Хотя ,блин ,о чем это я... Для
тупорылый местных рашапропагандонов это слишком сложно.
Ну, ваше ж стадо чомусь дуже полюбляє впевнено заявляти, що, якби Порох зараз був президентом, то вже здав би країну ху.йлу.
Це ж наскільки хворою на голову треба бути, щоб окупацію Криму, яка сталася за три місяці ДО інавгурації Пороха, приписати ЙОМУ, а ЗВІЛЬНЕННЯ 3/4 окупованого Донбасу (лише за два місяці!!) назвати "просто отдали"????
А хіба це перші твої галюцинації? Як на мене, то тобі вже давно час звикнути до них.![]()
Востаннє редагував Дейнерис: 23.12.2022 о 00:51
То й що? Ваше бидло-стадо не соромиться вже 8 років виставляти схожі фотки Пороха, більшість з яких не є невдалими ФОТО-кадрами (такі є у БУДЬ-ЯКОЇ людини), а зроблені зі стоп-кадру ВІДЕО.
Чого так мало? Бери вже по-максимуму: там два метри. Хіба не видно?Но тут то явно пририсовано лишние "полметра"
Знову циферне набухалося.
Ну, ржать - це сутність вашого бидло-стада. Ви й голосували саме заради РЖАЧУ. І це лише ВАШЕ бидло-стадо вважає, що ТАКУ допомогу Заходу (я зараз не лише про ці 45 млрд) вибиває виключно ваш ідол. Ну, максимум - Залужний. а РОЗУМНІ люди розуміють, що на цей результат працює ДУЖЕ БАГАТО людей. Як з МО, так і з опозиції. Ви можете скільки завгодно срати лайном в Пороха - це не змінить того факту, що його ПОВАЖАЮТЬ у світі, ЗАПРОШУЮТЬ на міжнародні зустрічі, ПРИСЛУХАЮТЬСЯ до його думки, і що для багатьох він навіть БІЛЬШЕ президент, ніж ваш ідол.
А в нас Є реформи???Маю на увазі ЯКІСНІ, а головне - ДЕМОКРАТИЧНІ реформи за стандартами ЄС та НАТО.
+1000
в телеграмах пишуть тойво, я не чую
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Які саме?
В твоїй збоченій реальності барбери миють пісуари???
До речі, як там твої курки? У всіх дупи вилизала чи вибірково?
"Мівіна" - то улюблене блюдо твого зеленого клоуна. В мене більш якісні обіди.Пусть бедняжка пристарелая хоть на мивину себе заработает.
Відкриваю тобі, стара, страшенну таємницю, якщо тобі самій повилазило: на тому фото Байден стоїть... НЕРІВНО!! Він трохи НАХИЛИВСЯ. А чим нижче людина нахиляється - тим нижче дістають руки. Не дякуй.на той " фотачке" она согнута в локте.
Повністю згодна! Тому не напружуй свою порожню башку та спокійно собі продовжуй займатися звичною справою - прибиранням курячого лайна.Для тупорылый местных рашапропагандонов это слишком сложно.
Sudden Increase In Russian Navy Activity In Black Sea
Останніми місяцями Україна підштовхнула ВМС Росії до переважно пасивної позиції в Чорному морі. Це різко контрастувало з початком війни, коли вони домінували в регіоні.
Однак за останні кілька днів відбулися значні зміни в картині. Чорне море біля Севастополя сьогодні було зайняте підводними човнами та військовими кораблями.
Чотири російські підводні човни класу Improved-Kilo [636 Варшавянка] зараз базуються в Чорному морі. Вони використовуються для запуску крилатих ракет "Калібр" по Україні. Схоже, що зараз вони діють із Севастополя, коли активні для ракетних ударів, можливо, для спрощення перезарядки. А від порівняльної безпеки Новоросійська коли ні.
[...]
Майбутня військова операція?
Незрозуміло, чому ВМФ Росії раптово активізувався. [...] Можливо, це ознака військової реакції Росії на візит президента Зеленського до Вашингтона. Можливо, ми побачимо ще ракетні удари «Калібру».
Однак існує кілька сценаріїв, коли це може статися. Нещодавно Молдова попередила , що бачить підвищену загрозу висадки амфібії для спроби створити сухопутний міст до Придністров’я. Крім того, Росія може передбачати просування України на південь від Херсона в напрямку Криму. [...]»
Мій коментар до цього матеріалу — спостерігаючи за діями руських всі місяці війни, я не вірю в активні дії, як із прокладанням сухопутного мосту, так і з будь-яким прямим контактом. Плавзасоби старі, дорогі, потребують догляду і спираючись власне на слова автора статті — охороняються від атак України.
Моя думка банальна і співпадає з одним із сценаріїв статті: ракетоносії «Калібрів» можливо будуть мати більше застосування у майбутніх ракетних ударах, ніж це було у останні місяці.
@war_monitor
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks