| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Говорят (с) что немцы не зря тянули с размещением Патриотов в Польше. Что эти три комплекса (после того как Америка дала отмашку) таки будут перетянуты на нашу территорию и по факту закроют не только Польшу но и всю нашу Западную Украину и север с Беларусью.
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
По ковиду и Китаю. Говорят (с) что такое положение с эпидемией в Китае - это реальное положение дел с эффективностью китайских вакцин.
та 50 їх хіба що у штатах є. там навіть більше виходить.
але ж у штатів і територія незрівнянно більша.
нам аби 5 отримати, щоб закрити все небо над неокупованою територією - вже було б добре.
ну як вже написав: і одна система - вже непогано. 5 було б круто.
а більше - то ще краще, але і одна система - то зовсім не фігня собача.
ps. тут окрім покриття є ще обмеження: одна система може стежити лише за 50 чи 60 цілями.
тобто якщо в зону покриття однієї системи петріот випустять одразу одночасно 80 ракет, то вона мабуть не впорається одразу з усіма.
але такої кількості по одному регіону майже ще не було.
і враховуючи кількість ракет, що залишились у кацапів мабуть не буде.
до того ж є інші системи ППО, які у випадку чого мабуть можуть підстрахувати петріоти.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
аби німці не зажмотили, і віддали нам одну систему, навіть з вимогою поставити її, щоб закривала і кордон з Польщею, у нас би було вже 2 системи.
дві не п'ять, але краще однієї.
хоча і одна для початку - вже непогано. хаймарси теж з 4х штук починали, а зараз їх загалом понад 40 (ще влітку було).
бо Кімон тут вже 3 добу ниє, що "дадуть лише одну систему".
як на мене, навпаки: фігасобі - вже аж одну нададуть!
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Здається мені, що в цій нетиповій ситуації переважило бажання Пентагона випробувати систему в реальних бойових умовах, яких ніде не було і навряд чи буде. На противагу вимогам секретності і ризику втрати.
Дивлячись на те, як проходить випробування інша техніка з різних країн.
Ну і ріст довіри до ЗСУ, безумовно - в плюс.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
BBC
PATRIOT стане на бойове чергування не раніше весни. (С)
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks