| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Таке є
https://www.pravda.com.ua/news/2022/12/22/7381909/Росія ймовірно вдасться до чергового масованого ракетного обстрілу України 22 або 23 грудня
Джерела у розвідці вказують, що Росія залучить до удару всі наявні в її збройних силах носії крилатих ракет з дальністю від 500 км і більше.
Всього планується випустити не менше 67 крилатих ракет. Наступної доби після удару не виключається застосування ударних безпілотників.
Як розповіли у розвідці, Росія готується використати не менше чотирьох "Искандерів", від восьми до 14 літаків Ту-95МС, близько трьох носіїв РК "Калибр" і до трьох літаків Ту-22М3.
Також, за наявною інформацією, Севастопольський морський порт в окупованому Криму обмежив територію пересування будь-яких кораблів і літальних апаратів з 23 по 27 грудня через проведення ракетних стрільб.
![]()
Украина за «героизм народа и сопротивление агрессору» стала государством года по версии британского журнала The Economist.
https://ru.slovoidilo.ua/2022/12/20/...-the-economist
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Насрати у бік ділового протоколу та етикету, яких дотримуються політики ВСІХ ЦИВІЛІЗОВАНИХ країн, це дійсно "камєнний вєк".
Але срати - це в старої курки вроджене, спадкове і невиліковне: насрала на волонтерів, насрала на родичів форумчан, насрала на військових, насрала на поранених, насрала на світових лідерів... Вставте курці пробку, нарешті!
Р.S. Цікаво, скільки тон миючих засобів на рік використовує оточення цієї рашистки?![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
тю... так ты тем более дура),
вместо того, чтоб после консерватории заниматься искусством,
хотя бы немного и для себя, ты по ночам пишешь политические лозунги тут??
еще и бесплатно??
дура в квадрате!![]()
Вони вже стали зебілами???
Це ТВОЇ друзі, а не мої.Ну можешь ещё сукабеевой или Захаровой.
Як цікаво: по-твоєму, їх методички читаю Я, а дослівний їх зміст знаєш чомусь ТИ.Вы с ними одни методички читаете
Боже, яка ганьба!
Та ні, то він цей ганебний "лук" намагається хоч якось прикрити.
Знов Порох.Яким боком це все до висерів форумської курки, а головне - до ділового протоколу та етикету???
![]()
NYT назвав десятки псковських десантників, які вбивали українців в Бучі
https://www.pravda.com.ua/news/2022/12/22/7381913/
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
цивилизация это не про смокинг, цивилизация это про уважение к Законам и неотвратимости наказания
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Ой, пля, я форумську хабалку забула спитати, чим мені займатися!
То я дописи писала за гроші, тепер я ще й мистецтвом не цікавлюся.хотя бы немного и для себяБабця, в тебе ж є особистий психіатр. Чому ти до неї не звертаєшся зі своїми галюцинаціями? Чи в тебе вже просто невиліковна стадія?
Ну, ось і познайомилися: тепер лише так до тебе і буду звертатися.дура в квадрате!
Як драну курку рве на шматки від "не таких" фоток її зеленого ідола. А як все їх бидло-стадо 8 років хаїть БУДЬ-ЯКІ фотки Порошенка, так то нічого!![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks