| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
не успеваю все пересматриватьт-перечитывать,
подскажите, кто слушал, что там, как там ?
про лендлиз вспоминали? само слово прозвучало там, хоть раз?
уже даже безотносительно того дали-не дали..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
то ви більше слухайте, що кацапи кажуть.
або хоч критично до цього ставтеся.
насильно вивезли (тобто депортували), десь була цифра понад 1.2 млн. тільки після 24го лютого.
і лише десятки (судячи з новин) вдається повернути. ну може ще декілька тис. змогли вже через кацапський кордон на Захід потрапити.
а от скільки дійсно за особистим бажанням виїхали - то х.з.
ну і знову ж - то цифра від них з початку війни, чи тільки з 14го лютого?
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
ну і ще трохи новин, аби на деякий час відкласти теорію "скоро все, пора вести переговори":
США мають 3 різні моделі закінчення війни в Україні шляхом переговорів – WP
...
"Існує три різні моделі того, як може виглядати закінчення війни шляхом переговорів, кожна з яких має прихильників в адміністрації (Байдена – ред.).
Одна з них, яка є частиною мирного плану, запропонованого Зеленським минулого місяця, включає виведення російських військ з усієї української території, яку вони зараз займають, включаючи Крим і райони східного Донбасу, які вони захопили в 2014 році.
Другий рівень - це відведення військ на лінії 2014 року.
Третій рівень виведення військ включно з Донбасом, але не Кримом.
Останні два варіанти Зеленський чітко дав зрозуміти, що не підтримає, зазначивши, що мир може настати лише тоді, коли російські окупанти відійдуть з усієї окупованої території".
...
https://www.pravda.com.ua/news/2022/12/22/7381863/
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Чето вспомнился этот... Как его..? "Цирюльник из-за канавы". Голохвастов.)
Моя мама добре сердце має.
А папаша мають магазин.
І вони мене не зобижають.
Бо я в їх один - шикарний син...)
А прикинь к такой на стрижку попасть. Видать с клиентами не очень,раз есть столько свободного времени берёз копипастить.![]()
Востаннє редагував Антуриум: 22.12.2022 о 15:09
у мене трохи інше запитання: якщо сукабееву, соловйова, захарову та усіх порохоботів однаково корежить від візиту Зе до США, то чим же вони відрізняються і чи відрізняються взагалі?Проф. Преображенский
Вы спрашивали, до какой степени Путина и его холуёв корёжит от визита Зеленского в США?
Вот вам видеоответ.
Официальный представитель дипломатического ведомства "сверхдержавы с великой культурой" называет главу независимого государства "сукин сын".
https://twitter.com/prof_preobr/stat...90051522433027![]()
А что там с бородой уже не так?
Хорошая борода.
Сейчас у каждого второго такая борода. На каждом углу барбершопы, парикмахерскую реже встретишь.
Еще ногти его не обсудили. Тоже, небось, эксклюзивная услуга и только для миллионеров.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks