Спасибо за поздравления, накатить сегодня вряд ли получится, разве что в глубокую ночь.
Вместо тысячи слов:https://www.facebook.com/watch/?v=932694454378164
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Спасибо за поздравления, накатить сегодня вряд ли получится, разве что в глубокую ночь.
Вместо тысячи слов:https://www.facebook.com/watch/?v=932694454378164
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Бгггг ...![]()
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
так я не зрозумів, договор з рашкою вже сьогодні підписуємо, чи коли Зе вернеться назад?
Зеленський: для мене, як для президента, справедливий мир — це ніяких компромісів щодо території та відшкодування всіх збитків, завданих російською агресієютак, і про переговори Байден казав, але після програшу хyйла у війні.Президент США заявив, що поділяє бачення справедливого миру із Зеленським, і завдання Вашингтона та союзників — продовження допомоги Києву для перемоги на полі бою
а скільки було розмов про "скоро все"...![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
......
Востаннє редагував Vozar: 22.12.2022 о 12:36
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
у посла рашки дупа підгорає.
![]()
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
і у рогозіна теж дупа підгоріла.
але там інша історія. бо вона підгоріла у прямому сенсі слова від подарунку ЗСУ.![]()
ще одна гарна новина:В Мурманске загорелся крейсер «Адмирал Кузнецов»
Він там вже побував. Теж овації, всі встають і таке інше.
І на фото Байден, до речі.
https://www.radiosvoboda.org/a/26594762.html
А далі щось не склалось.
Порошенко теж не першовідкривач, до нього був Ющенко.
https://ukrainian.voanews.com/a/a-49...42/226381.html
Овації, всі вітають, зустрічі, цитати класиків. А потім... ну і так далі.
Намічається тенденція, одначе.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
На дану хвилину "обрыганный и обосцаный сывый кнур" - це ТИ. Бо Порох БУВ на місці Зеленського. При чому БАГАТО разів. І навіть краще: так, як вчора зустрічали Зеленського в Штатах, Порошенка зустрічали ЗАВЖДИ і ВСЮДИ. І зараз продовжують ТАК САМО зустрічати. І надалі БУДУТЬ продовжувати ТАК САМО зустрічати і навіть краще. А ти як був обісраним та обриганим ніщебродом, який ненавидить Україну і тих, хто живе бодай трохи краще за нього, так і залишишся ним назавжди. Хіба що ще більше обісрешся та обісцешся, коли тебе, нарешті, запроторять на нари за кремлівську пропаганду, підтримку ворога та публічні заклики до вбивства та насильства.
Це було тим, що називається неповагою.Неповагою до своєї країни та до керівництва країни, яка зараз допомагає рятувати нашу свободу. "Можна клоуна вивезти з провінції, але провінцію з клоуна ніколи"(майже (с)).
ППКССтарательный косплей под Чегевару скорее раздражает чем помогает....
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
Всех энергетиков с праздником!!!!
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
є одне АЛЕ:серйозно до Петі була така увага та його підтримка як самих американців так і президента та конгресу США?Зеленскому важна поддержка Байдена. А Байдену важна поддержка Зеленского. Рейтинг лидера Украины в США настолько высок, что помощь Украине до победы в войне с агрессором поддерживает большинство населения США. Напомню, что нижней палате Конгресса большинство у республиканцев
чи то може Петя ставав людиною року за усілякими американськими виданнями?
не смішить мої тапці...
Как же хорошо корючит прохоскот, днробаба ихняя лакмусовая бумажка...
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks