| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Вчера слышал басню , но весьма похожую не на басню . Что на фоне дефицита начали спекулировать старлинками. Но то такое . Просто мысль дошла до того , что продают тестовые комплекты ,котрые берут по 1евро и через 30 дней хозяин такого радостно обнаруживает -459евро в счёте . Это помимо того , что он заплатил за девайс как нормальный + интерес .
Разубедите меня ,не могут люди такое делать в войну . Басня же ?
Так если растаможка без оплаты и на эту сумму девайс дешевле, в чем проблема? Генераторы, батареи, инверторы это все сейчас нужно
Если правильно понимаю, то при цене 1000 евро на границе, после границы оно было бы 1300. Соробан же ввезет и на эту тыщу не будет дополнительно мазаться 300 евро.
де там вони дешевше? ти ціни в Дніпрі на те бачив? як на мене після прийняття цього закону, вони тільки зросли у бариг. але конкуренція стала більше і наявність прибавиться скоро, може те якось на ті ціни повліяє. то я більше про те, як з тим курсом і бінансом було, "молоди бізнесмени" кинулось на тому заробляти. а по факту потім те прикрили і "відсмоктали" всі, з-за тих схем.
ЗИ: я зараз не про Соробана, а взагалі. він везе на свої школи, він же про те писав. То він так любе шуткувать гарно й незрозуміло))
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Не знаю шо там у Соробана.
А от то шо отмена всяких пошлин не приводит к удешевлению товара - факт.
Увеличивается маржа у барыги и фсе
Дык отмена пошлин и не должна привести к удешевлению. Цену регулирует рынок. Отмена пошлин должна привести к упрощению ввоза.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
мене вже кілька місяців одна херня муляє. є в мене кілька комплектів бездротових логітеч - ще тіх старіх надійних, в якийсь момент вони почали помирати, мені так здалося. то клава здуріє то миша не те робить, що треба. но розетці якось на шарка втюхали якийсь новий комплект (до великої покупки), я ж зрадів думаю от і норма, коли через деякий час з новим теж саме ... на це якось (на роботу комплекту) можуть впливати акумулятори? ну вони сдохли з часом не дають той вольтаж як треба? я юзаю будь де дома тільки акумулятори, їх багато свого часу купив. хто в курсі? вже й вимикав все інше, що може якось впливати на сигнал, не знаю куди й копати далі ...
не ну на самом деле отмена пошлины снизила цены
то шо я брал у барыг за 90
щас у них продается за 85![]()
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
не было 90 с пошлинами
но цены таки чуть упали
но это им чести все равно не делает
редко где х2
обычно х3
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks